![]() |
RE audio SE 15" dual 4
1 Attachment(s)
Mda, vand unu din cele 2 SE uri din poza, folosit cam o luna, garantie 2 ani :-). Au fost folosite pe 1000 watts bucata, nu am reusit sa ating Xmax , accept si schimburi cu sub de 12" pana in 5 mil . Pret 10 mil
https://www.youtube.com/watch?v=kP9le1l3ohA https://www.youtube.com/watch?v=ugcn8...eature=related |
Re: RE audio SE 15" dual 4
Diful este in stare ireprosabila, putin folosit, 2 ani garantie, vine in cutia originala + sticker RE audio , fac rost si de statie buna pt el daca este nevoie. UP :-)
|
haideti ca sunt deschis la schimburi:-)
|
si cutie la ele ai si daca da cu cat
|
Mai am doar 1 de vanzare, dar daca vrei iti mai pot face rost de inca unul identic, nou, dar iti spun ca sa sti ca pentru 2 difuri ca astea iti trebuie o incinta de minim 280 L pt bass-reflex. Da , am o incinta pt el, dimens: 94 latime , 42 inaltime , 42 adancime , pret 2 mil, iar daca vrei una custom e 250-300 lei, in functie de grosimea MDF - ului. Bafta !!!
|
I need this gone !!!! 2 ani garantie!!! up !!!!!!!
|
Haideti ca sta sub masa degeaba............:sad:
|
Quote:
|
Ha ha ha, noroc ca nu am scaune la masa:lol::lol: ma sa sti ca rau ii cu criza asta nici de bass n-are lumea bani..................:sad:
|
moama frate de ce le dai...ca suna demential, saraca laguna:))
|
Haideti fratilor ca am un proiect de 150+ db de realizat si imi trebuie bani !!!:-) Diful este in stare exceptionala, garantie 2 ani la el:-)
|
Hai sa-l negociem putin:-)
|
Daca nu va place cum merge il accept inapoi si inapoiez banii 100%:-)
|
Sta pe dulap degeaba..................:sad:
|
Bump !!!!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:19. |
- Copyright 2026 4Tuning