![]() |
Peugeot 4007 Sport Edition
8 Attachment(s)
Mai multa sportivitate pentru Peugeot 4007
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...63c2706537.jpg Constructorul francez Peugeot a lansat pe piata din Germania o noua editie speciala ce are la baza SUV-ul 4007. Peugeot 4007 Sport Edition beneficiaza la exterior de o prelungire pentru spoilerul fata, eleron, jante din aliaj Aero Star pe 19 inci, praguri laterale cromate, bare acoperis si evacuare dubla. La interior gasim piele, sistem de climatizare si cruise control. Peugeot 4007 Sport Edition este propulsat de un motor diesel de 2.2 litri (156 cai putere) si costa 38.350 euro. |
Re: Peugeot 4007 Sport Edition
arata destul de urat, ca un mutant nereusit
|
Spatele îl cam strică, din faţă e destul de agresiv.
|
Sport edition cu 156 de cai pe 2 tone si ceva...
|
Mai avea putin si ajungeau cu faru la oglinda . Cat mai mult plastic .
|
mi se pare una din cele mai schilodite si mai aschilambice masini... in poze arata cat de cat bine, dar in realitate...
|
dragut, dar farurile alea ma omoara
|
E facut pe aceeasi caroseria ca si Outlander-ul ? ca pare identic ... din lateral
Oricum e o hidosenie ... pare prea inalta, prea ingusta ... nu stiu, dar in orice caz e urata si pe deasupra mai e si scumpa. |
cel mai urat peugeot , parerea mea . dar 4007 nu era un concept sport...? sau ma inshel ? oricum cel mai urat SUV posibil, nu-mi inspira nimic
Zici Peugeot 4007 si tragi apa :))) |
156 CP si se numeste sport??? nu ca ar trebui sa aiba 700 ca sa se numeasca sport dar... la 2 tone cat are... nici 156 :lol::lol: totusi... oricum nu ma atrage nimic la el
|
GATA! oficial au innebunit toti constructorii de auto. Coupe-ul nu mai este coupe, este de fapt un Sedan cu adiere de coupe iar cei care pana acum nici nu se gandeau la SUV-uri incep productia de astfel de modele.
|
Pur si simplu...banal!
|
Quote:
Da e facut pe aceeasi platforma cu Outlander, si C-Crroser de la Citroen(ala alta tentativa de SUV).Outlander in schimb mi se pare mai reusit. P.S. Da motoru nu e ala de 2.2 hdi biturbo 170 de cai?De unde or fii venit cu motoru asta ca e nou in gama lorde motorizari. |
un cuvant am de spus... URAAAAAAATTTTT (cu spume... sau cu faruri ):lol:
|
nu as da aproape 39 000 euro pe asa ceva... Iar la ce motorizare are doar sport nu e... Design, nu iese cu nimic in evidenta
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:32. |
- Copyright 2026 4Tuning