![]() |
PLECAREA LA MARE DE 1MAI
Locul de intalnire pt plecarea la mare este benzinaria Petrom din Colentina langa Europa la ora 4:30 in seara de 30Apr-1Mai.
MICUTZU |
asta asa sa fie aproape de tine :)
|
intreb si io ca prostu.... Vineri dupa masa la 16:30 sau Sambata dimineata la 04:30 .... ca sa fie clar .. nu de alta !
|
sambata dimineata la 4:30
|
Nu prea o sa dormim cu o zi inainte :( ! In fine.. :twisted:
|
De ce plcam iar ca sa ajungem direct la cursa.De ce nu plecam la un 12-1 sa ajungem acolo sa ne cazam si de 1 mai sa fim odihniti.Respekt
|
LA 4.30 DIMINEATA VINERI SPRE SAMBATA(ASTA PT TYE) SI CURSELE NOASTRE SUNT PE 2 MAI(1 MAI SUNT CURSE 4X4) :evil:
|
Daca intalnirea este in Colentina (la Petromu' de langa Europa) .. atunci o luati pe Urziceni (my home town) ... eu o sa fiu acasa atunci (ca plec de joi seara) ... Cam cand e plecarea ? ... ca sa stiu cand ies si io \"la poarta\" ... .sa ma luati si pe mine in convoi.
bafta |
Iti dam un telefon TYE si iti spunem cand sa iesi.Abia astept sa ajung la mare,sper sa avem vreme frumoasa si masini multe.Respekt
|
ATENTIE SI FEREA VIN SI MOLDOVENII NOSTRI !!!
e posibil sa le recunoasteti dupa numar Haideti IESENILOR :) P.S. glumeam faceam si eu oleak de galerie :) din nefericire eu nu pot veni din mai multe motive care nu au rost sa le spun dar sper ca la anul sa vin ;) Numai bine 22ror ! |
Time&Place
Imi zice cineva la ce ora incepe cursa de pe 2mai :?:
shi aia de pe 1mai(cand shi unde) dak shtie cineva... :? Bafta |
Unii dintre noi mai pleaca si vineri la pranz..mai vine cineva ? :twisted: :wink:
|
hai ma sa ne org. mai rpd ca mai sunt cateva zile... :( :(
|
Deci pana la urma ramane plecare oficiala la 4.30 dimineata?Respekt
|
plecare ca plecare, dar hai sa vedem cum ne intalnim acolo....
pt cei care pleaca vineri, sa ne intalnim vineri seara, acolo undeva.... maine propun eu 2-3 locuri.... cei care pleaca sambata, se intalnesc vineri seara in h si ne sunam de acolo aici, si o sa fim 2 grupuri in legatura, swi fixam intalnirea generala de sambata... ca sa puteti lua tricouri, stikere, etc |
| All times are GMT +2. The time now is 10:50. |
- Copyright 2026 4Tuning