Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   REAL or FAKE? (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/101071-real-fake.html)

KTA87 14-12-08 15:16

REAL or FAKE?

9 Attachment(s)
Haideti sa vedem si sa aflam cum recunoastem si facem diferenta dintre un tricou Polo original si unul contrafacut.
Detin cele 3tricouri:2sunt polo(1real, 1fals) si 1tricou normal original.
Am constatat urmatoarele diferente:

1.Eticheta Lacoste originala este cusuta de guler si intotdeauna masura este data in cifre(1,2,3,4...) si nu in litere(XS, S, M, L...) Se pot observa cu usurinta diferentele dintre cele doua etichete.
2.Lacoste original este facut in Peru. Mai nou si in alte parti. Am inteles ca si in Romania. Pe eticheta originala de POLO ar trebui sa scrie si: "Designed in France / Made in Peru" Nu este insa obligatoriu. Pe cele din reprezentata nu scrie nimic. Cel mai probabil sunt facute in RO.
3.Nasturii originali sunt doar cu 2 gauri, fara vreo inscriptie pe ei (Lacoste sau altceva)
4.Calitatea materialului
5.Crocodilul. Stema originala este CUSUTA cu ata transparenta. Nu este brodatasau lipita! Trebuie sa fie bine conturat iar dintii bine reprezentati. Aici apar nenumarate variante. Ii las pe cei ce cunosc mult mai bine aceste aspecte sa se exprime.
Sper ca aceste modeste explicatii si poze sa va ajute in evitarea produselor contrafacute.Topicul ramane deschis ptr discutii pe aceasta tema.Orice informatie este bine venita!

mitza mtb 14-12-08 20:19

Re: Lacoste REAL or FAKE!

3 Attachment(s)
Eu...decurand mi-am cumparat...la combinatie..un parfum hugo boss...care zicea ca e original...la 50 d ron...miroase puternic..persista....cutia e identica...sticla e identica...Nou nout cu ambalaj pe el....
Dar am o presimtire ca nu e original parfumul...scuze de claritate..pozele sunt facute cu telefonul.....
ORIGINALUL - Attachment 727530

Presupusul Fake..
Attachment 727513

Attachment 727514

trafy-vr6 15-12-08 11:44

Cat tine mirosul ? e de 100 ml ?

22VIN 15-12-08 13:52

nu prea e nimeni tampit sa-ti dea parfum original la 50roni. de 100ml e >200ron ron in magazin, deci...

Kent8 15-12-08 13:57

eu am dat 79 euro pe 50ml si l`am luat din reprezentanta din paris in august 2006
eu dupa 2-3 ore nu mai simt, dar pretena mea daca ma dau azi dimineata si deseara fac dus, dupa dus se mai simte.
mai am ceva urme pe fundul sticlutei.
la fel mi`am luat si puma, ceva mai eftin vreo 35 euro sticla de 30ml, dar ala chiar persista 2 zile fara nici o greata, indiferenta ca fac sau nu dus, ala si mie imi rupe nasu.
culmea, acum m`am uitat pe un tricou lacoste cumaprat din austria in vara si surpriza, pe eticheta ii M si lacusta ii cusuta cum ii pe tricoul rosu.
oare si in alte tari se face asa..?

dogy_10 15-12-08 15:15

faza cu parfumu am patit si eu, mi-am luat un armani asta vara de la bulgari, si ala care vindea zicea ca e original si spunea ca are si fkeuri, si mi-a zis ca e original, sticla e identica cu originala (mai am si unu original cumparat din magazin) doar ca nu tie ata mirosul, la ala original daca ma dau dimineatza si seara fac dus se simte....asta fake dupa cateva ore nu se mai simte....

mitza mtb 15-12-08 23:23

Da e de 100 ml...parfumul tine 2 zile...:-?

Asta am crezut si eu ...ca nu e nimeni nebun sa-ti dea parfum original cu 50 d roni...si mai avea multe parfumuri....nu stiu daca originale..

KTA87 17-12-08 11:05

De la al doilea post s-a terminat cu on-topicul. Asadar, propun ca acest thread sa fie redenumit "REAL or FAKE". Rog un moderator sa schimbe asta!
I-as ruga pe cei ce au intrebari si dubii cu privire la un produs sa dea detalii foarte precise si neaparat poze.

Eugen_TL 17-12-08 13:21

Re: REAL or FAKE?

La tricoul rosu se vede de la o posta ca e FAKE ! e o copie IEFTINA de turci bazar ! SUNT multe fakeuri facute cu mare atentie la cel mai mic detaliu !

Eu am gasit in sephora parfumuri nu stiu daca sa le zic fakeuri , hai sa le zic CU DEFECTE ! fie la capac, sticla si am intalnit si mirosu sa treaca dupa 4 ore in acelasi magazin! Am tras o concluzie parfumurile del an oi din magazine nu se compara cu cele din afara (magazinele mari) ... ASA cum masinile sunt facute pt america,partea de est a europei,partea de Vest si tot asa... ASA se intampla si cu parfumurile hainele si toate cele !

Etichitele,nasturii nu pot fi o regula .. pentru ca orice firma are numeroase puncte,fabrici,unde se merge pe politici diferite--- pt a fi sigur ca produl e 100% CEL MAI BINE E SA CUMPARATI DE LA REPREZENTANTA 100% , dar ATENTIE, acelasi produs la reprezentatele din diferite tari poate fi diferit!

KTA87 17-12-08 14:00

Multumesc moderatorului care a modificat titlul! :)

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 1926341)
--- pt a fi sigur ca produl e 100% CEL MAI BINE E SA CUMPARATI DE LA REPREZENTANTA 100% , dar ATENTIE, acelasi produs la reprezentatele din diferite tari poate fi diferit!

Ai perfecta dreptate, doar ca unele detalii chiar sunt respectate indiferent de locul de in care au fost fabricate produsele. Cum ar fi cusatura crocodilului Lacoste. Aceasta trebuie sa fie facuta cu o ata transparenta. Ce am observat eu: Tricoul roz(de sus) este luat de afara si are 2 etichete dupa cum se poate si vedea, cele din RO insa au doar una.

Psycho 17-12-08 21:16

stai calmi ca si din reprezentante sunt fake-uri .. stiu pe cienva care a lucrat la o reprezentanta din constanta nu dau nume .. si aduceau de la turci tricouri etc .. si scoteau de pe ele etichetele si puneau alte etichete cu pretul in euro .. asa ca nu tot ce zboara se mananca ;)

Kent8 18-12-08 21:09

13 Attachment(s)
parfum din reprezentanta de undeva din paris
tricou cumpara din austria

poze acum

KTA87 18-12-08 21:52

De unde ai cumparat "aratarea aia de tricou"? De la ce magazin? Este fake fara dubii. Cat despre parfum.. nu stiu ce sa zic. Daca l-ai luat din magazin ar trebui sa fie real!

Sasha 19-12-08 10:39

Quote:

Originally Posted by Kent8 (Post 1929535)
parfum din reprezentanta de undeva din paris
tricou cumpara din austria

poze acum

codul de pe sticla e acelasi ca de pe cutie?

dogy_10 19-12-08 19:23

2 Attachment(s)
am primit un parfum si sunt curios daca e original, pe sticla e acelasi cod ca si pe cutie....

All times are GMT +2. The time now is 16:52.

- Copyright 2026 4Tuning