![]() |
Vand subwoofer Pioneer TS W 12PRS
5 Attachment(s)
30cm diametru
putere RMS: 300W putere Max: 1200W raspuns in frecventa: 15 - 2.000Hz SPL: 92dB frecventa de rezonanta (FS): 24 Hz volum recomandat incinta inchisa: 28 litri impedanta: 2 x 4 Ohm conectori auriti sistem de ventilatie al bobinei Attachment 726850 Attachment 726851 Attachment 726852 Attachment 726853 Attachment 726854 Are incinta sealed proaspat facuta de 28litri, mocheta de culoare neagra E ca si nou... Ofer proba/garantie/bla bla Pret: 1000lei, cu incinta cu tot Se poate vedea/auzi prin Timisoara/Oradea |
Re: Vand subwoofer Pioneer TS W 12PRS
accept schimb cu subwoofer mai puternic, chiar si fara cutie...
nou sau folosit.... fara diferenta majora de bani din partea mea (nu am bani de investit in muzica) sau schimb cu vre-un amplificator.... |
hai lume...e 1.200ron doar difuzorul in sine..
|
acelasi pret...doar acum....doar de sarbatori
:):) |
accept combinatii si cu jante(nu de tabla)...15", 16", 4x100, de la 6,5J in sus, preferabil fara cauciucuri(ca oricum pun din alea cu talon ultra mic), cu sau fara diferenta din partea mea...
|
pret negociabil....I NEED MONEY
|
sunt deschis la oferte....
|
nimeni nu mai vrea calitate la sunet? doar sa dea brrr?
|
sal ma intereseaza pe mine dar cer fff mult pe el
|
pai e nou...
in magazin e 1200lei doar diful... pe cutie mai dai macar 150lei... total: 1350lei...minim (cauta pe google pretul pt subwoofer) da-mi un pm cu oferta ta...si vedem...poate ne intelegem cumva:) |
up...ultima strigare...cine doreste, cine pofteste?
|
Numar de contact ceva,adresa mail?Cumparat de tine/de NOU?Factura/garantie?Cu ce statie ''dai'' in el?astept PM de la tine.Multumesc
|
ai mesaj privat:)
|
valabil...
|
treaba sta asa: Din cauza crizei, am nevoie foarte mare de bani.
Astept o oferta decenta pentru un subwoofer aproape nou...si il si expediez unde e cazul |
All times are GMT +2. The time now is 09:20. |
- Copyright 2025 4Tuning