![]() |
Ce legi credeti ca lipsesc ?
Dupa cum spune titlul, ce legi credeti ca lipsesc in legatura cu circulatia auto?
Eu as introduce aceasta lege:arrow: Pentru masini sportive (gen. Lamborghini, Ferrari, Corvette etc) sau masini aduse in stat sportiv (modificari supreme la motor, putere mare*), sa se faca un examen pentru carnet special. In scurte cuvinte, sa se dea un examen care spune oficial ca acel individ este capabil sa conduca o masina de acea putere. Nu conteaza varsta, conteaza cat esti de capabil !:-) |
Re: Ce legi credeti ca lipsesc ?
Ti se pare ca politistii nu sunt destul de grasi, le dai un nou prilej de spaga?... :D
~Nautilus |
Altceva interesant care ar putea pune in aplicare e pentru cei care detin mai multe categorii la permisul de conducere...B,C,E.....in momentul in care ai gresit in trafic si te`a prins sa iti suspende permisu,numai pe categoria in care se incadreaza masina(cat.B,cat.C+E)...sper sa intelegeti la ce ma refer:D
|
De ce să se suspende doar pe categoria pe care s-a făcut abaterea ? Dacă nu acorzi prioritate şi faci accident cu o maşină īncadrată la categoria B, ce te face să crezi că nu o vei face şi cu motocicleta, sau alt vehicul pentru care deţii permis de conducere ?
PS: eu aş introduce legea care să īncătuşeze toţi judecătorii care consideră că nu este vinovat un om care a făcut omor din culpă la volan, ci victima a greşit (cunosc personal un caz de genul ăsta). |
Quote:
|
Nu poţi să delimitezi persoanele cu experienţă de cele fără. Un moment de neatenţie nu īnseamnă lipsă de experienţă, aşa cum nici ateţia permanentă nu īnseamnă reflexe ajutătoare.
|
Codul rutier al epocii comuniste (Decretul nr. 328/1966), care mai era in vigoare in 1997-1998 fara modificari foarte mari, introdusese limite de viteza diferentiate, spre exemplu viteza legala pe DN cu 4 benzi era de 70 km/h pentru autoturisme Volga, Pobeda, Warszawa, indiferent de motorizare, si 90 km/h pentru orice alt autoturism.
Ar putea fi reintrodus sistemul limitelor de viteza diferentiate, spre exemplu: "in cazul unui autoturism echipat cu ESP, supus unei verificari tehnice de catre RAR probata printr-un sticker, limita de viteza specifica acelei categorii de drum se majoreaza cu 20 km/h". ~Nautilus |
Quote:
cred ca nu ai formulat bine "legea" sa zicem ca eu merg regulamentar , imi iese cineva cu scuterul in fata iar eu nu mai am timp sa franez..ar trebui sa intru la inchisoare pt. asta?:rolleyes2 |
Quote:
|
o lege care mi s-ar parea oarecum justa ar fi sa ai un oarecare loc de parcare al tau (chiar platit) daca esti proprietar de masina. oricum se platesc impozite pt. spatiul pe care-l ocupa masina si vii cateodata acasa si gasesti loc de parcare doar pe alta strada . in cazuri nefericite ti se mai si sparge masina sau ti-o loveste altul si pleaca si n-ai cum sa vezi sau sa auzi daca nu e aproape..
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:49. |
- Copyright 2026 4Tuning