![]() |
unde pe litoral ?
unde mergeti VARA ASTA ? la mare?unde anume .... la munte ?unde anume ??
|
Eu an de an cu cate o pauza de un an la vreo 3 merg pe litoral de fiecaredata COSTINESTI !
|
in fiecare an merg 2 zile la neptun prin iunie, si in august merg in mamaia o saptamana. si bineinteles ma plimb prin fiecare statiune. anul trecut am fost o saptamana si am facut 2.500 de km din care drumu 500.
|
mamaia! dupa mine e cea mai tare statiune dupa care neptun :) abia astept anu asta ma duc cu mashina ca iau permisu :P
|
mda... intradevar mamaia e cea mai marpha statziune cel mai des akolo ma duk.. dar imi place sji in costineshti ca e mai mult tineret :)) unsori ma duk de 1 mai ... sji bine intzeles vara cam 2 saptamani , uneori ma duk de mai multe ori vara asta in cazu in care nu plec sji pe la munte ... da la munte nu`i frumos vara ... cel mai frumos e iarna ... la sky la un vin fiert ... ma rog pe partie ... :)
|
mai frumos e in Spania :) believe me....
|
...in Tanzania, pe litoral...
|
Afara, dar daca nu se poate... Costinesti scrie pe mine !!! Cel mai bine este acolo... Lume multa, shaorma buna, femei si mai bune, apa cea mai buna...
Vive le topless !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: |
Ne intalnim weekend-ul asta in Costinesti Hondare
|
noi la mangalia... e mai liber si putem sa stam cu haita. plus avem si cazare la casa cu curte
|
mai sunt vreo 2-3 luni si putem merge la M A R E E E E. eu tot la mamaia merg ca e cel mai marpha
|
yo stau in Constanta si merg in fiecare vara in mamaia
|
in alta parte
|
ce bine e sa ai prietena din constanta :lol:
oricum, prefer mamaia... desi in ultimii 4-5 ani nu prea am fost pe litoralul romanesc ci in italia (rimini, senigallia, etc.)... ps. am fost acum vreo 4 ani in Isle of Wight (parca) in UK si era penal... defapt asa este toata tzara aia. |
Ne vedem ori in Neptun ori in Grecia sau Turcia!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:05. |
- Copyright 2026 4Tuning