![]() |
E30 - 318 Cabrio - RLG
24 Attachment(s)
Acum ceva timp am dat ursul negru si am luat acest cabrio de care sunt indragostit.
Masina este un 1,8 m40, 115cp, culoarea Neonblau Metallic, are interior Recaro Design, soft-top-ul este impecabil, hard-top-ul si paravantul la fel. Este cat se poate de stock pana la primavara. Modificari prioritare ar fi: 1. de pus pe masina jantele Borbet A 9J (nu gasesc 215 40 r16) 2. neaparat o suspensie reglabila pt ca asta e foarte (!) inalta La primavara, va veni un 2.5 24v vanos + evacuari, un sistem audio si daca mai raman ceva bani, M Technik II. Masina inca nu este inmatriculata, si din cauza taxei care s-a triplat, o voi inscrie la vecinii nostri bulgari. Numai bine! Poze: |
Re: E30 - 318 Cabrio - RLG
foarte foarte frumos ... sincere felicitari sa o stapanesti sanatos :)
|
ingrijita masina , imi place cel mai mult anuntul de pe luneta :) ff tare !
|
rlg-ica f frumos ursulica ,s-o stapanesti sanatos si fara incidente si apropo de capacelele de la roti cu bmw mai bine pui unele normale ca eu ma ramas fara el in secunda 2:D dar mi-am cumparat altele si le pun doar cand cred eu de cuviinta.sa ai grija de ea ca e f frumoasa masina.
|
Capacelele le strang cu o cheie de 10 ca altceva nu am ce sa fac, dar oricum nu ies cu masina decat la o plimbare ca in rest merg cu iX-ul
|
Superb, de vis... sa-l stapanesti sanatos ! Foarte interesant mi se pare faptul ca n-are CD Player... daca ai gasi un casetofon de e30... ar fi minunat.
|
Quote:
|
Quote:
|
Frumos ursache !Sa il stapanesti sanatos si fara incidente! Bafta cu planurile de viitor ...
|
Quote:
|
Quote:
|
pfuuu, e tzipla batrica arata incredibil !! S-o stapanesti sanatos !! bafta
kmo L.E: Te-ai interesat kt e taxa la vecini ? k aveam ceva planuri dupa sarbatori , dar vad k tariceanu asta mi-a stricat toate planurile... |
Foarte frumos ursul ... e din '92 ? cat ai dat pe el ? cu niste jante pe minim 16 ar da jmecher rau ... butoanele de langa butonul de avarii si incalzirea pe luneta sunt de la geamuri ? sa o stapanesti fara incidente ;)
|
Frumos. Mai ales culoarea 8)
|
Frumoasa foc masina .... sa o stapanesti cu placere .
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:25. |
- Copyright 2026 4Tuning