Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Consiliere achizitie auto (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto.html)
-   -   un sfat as vrea va rog! (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto/100718-sfat-vrea-rog.html)

alin_snowman 11-12-08 13:53

un sfat as vrea va rog!

din primavara vreau sa imi iau o masina sh. io ma gandeam la un golf4 , focus sau opel astra, la care sa ai fac modificari la exterior. toata problema e ca dispun doar de 6000 de euro, si asta va fi prima mea masina si nu vreau sa fiu dezamagi sau sa regret ca am luato. ASTEPT SFATUL VOSTRU< MULTUMESC>

razvansecu 12-12-08 21:36

Re: un sfat as vrea va rog!

golf 4 mi se pare cel mai ok fiinr oarecum recunoscut pentru fiabilitate...fara a lua in calcul taxa de inmatriculare :)

alin_snowman 13-12-08 10:41

la golf 4 ma gandesc de ceva vreme dar zilele trecut am vazut un 307 modificat foarte frumos si ma pus pe ganduri.

razvansecu 13-12-08 11:19

citeste sa vezi ce parere au baietii despre peugeot ... :???:

criss_cars 13-12-08 16:17

Peugeot este o masina buna dar 307 pana in 6000 cred k il iei destul de omorat.
Am inteles k vrei un family hatch.
Dintre ce ai zis tu acum sa le luam pe rand:
Golf - pret calitate bun desi il vei lua cu destui km la bord si destul de chel, e plin orasul de golf.
Focus - a fost declarata masina anului in Europa parca in 2004-2005 (sa ma corecteze cineva dak gresesc anul k nu sunt 100% sigur) deci nu o exclude asa rpd
Astra - un bord care lasa de dorit dupa parerea mea un motor zgomotos spati interior mic

In concluzie dak vrei o masina frumoasa si cu potential de tuning eu iti recomand seat leon :D

JunKer_hP 13-12-08 17:05

si eu zic sa meri tot pe golf 4;)

razvansecu 15-12-08 19:37

In concluzie dak vrei o masina frumoasa si cu potential de tuning eu iti recomand seat leon :D[/QUOTE]

subscriu

22VIN 15-12-08 20:43

Quote:

Originally Posted by criss_cars (Post 1918807)
Astra - un bord care lasa de dorit dupa parerea mea un motor zgomotos spati interior mic

a vorbit cineva de diesel? si din cate stiam eu, si focus diesel e destul de renumit pt zgomot. iar ca spatiu interior, singura problema (dupa mine) la astra e locul in lateral la picioare in fata. spun asta din perspectiva unui om fara familie, ca daca ai de gand sa bagi inca 4 oameni si bagaje niciuna nu e spatioasa

alin_snowman 16-12-08 09:34

m-am uitat de seat dar am gasit doar peste 7000 ma zdravene ca sub 7000 erau niste paragini

alin_snowman 16-12-08 09:35

in schimb am vz un focus din 2004 la 6000, ma cam atrage focusu.

alin_snowman 16-12-08 09:37

am vazut ca ziceati de spatiu interior.nu ma intereseaza chiar asa mult spatiu, la astra cred ca e suficient pt oras si vara la mare.

CHEVYX L 16-12-08 11:38

Din pacate acum s-ar parea ca trebuie sa iei neaparat sh inmatriculat deja in Romania . Ca de fara ...........cu taxa asta ............

alin_snowman 16-12-08 11:43

da asa e, dar ma gandesc si de la bulgari dar imi este cam frica , ca am auzit pe uni ca bulgari au radiat masini si daca te prinde politia ti-o ia...

78KLM 16-12-08 12:57

Quote:

Originally Posted by alin_snowman (Post 1914590)
din primavara vreau sa imi iau o masina sh. io ma gandeam la un golf4 , focus sau opel astra, la care sa ai fac modificari la exterior. toata problema e ca dispun doar de 6000 de euro, si asta va fi prima mea masina si nu vreau sa fiu dezamagi sau sa regret ca am luato. ASTEPT SFATUL VOSTRU< MULTUMESC>

Astra 1.4 la banii de care dispui cred ca o sa reusesti sa-ti iei o masina buna ..:rolleyes2

r0xanicutza 16-12-08 13:03

eu as opta pt golf pt ca imi place f mult
dar daca ai doar 6ooo si vrei sa fie f bun... cred ca te apropii mai mult de o astra :| sunt mai ieftine si o iei cu mai multe dotari decat un golf sau un focus

desi ca tunning... cred ca mai fumos e un golf :twisted: nu-mi sariti in cap :D ador golf IV :D

All times are GMT +2. The time now is 21:56.

- Copyright 2026 4Tuning