![]() |
Audi A4 B6 S-line 2,5TDI Quattro
3 Attachment(s)
Audi A4 B6 S line de 2.5 TDI V6 quattro si 132 kw, 180 hp stock.
o masina satisfacatoare in primele 3 luni de la achizitie...sau cel putin la mine asa s-a intamplat. dupa care in mod normal ii faci un upgrade la caluti in speranta ca vei obtine o masina mai rapida. te plictisesti si de asta dupa 2 - 3 saptamani cand iti dai seama ca mare lucru nu ai facut. momentan are 205 hp...dar tot o masina diesel ramane in rest, e un audi la fel ca celelalte...perfect:-P |
Re: cratita mea cu 4 roti
4 Attachment(s)
bine ai venit dragule :hug:
inca cateva poze:arrow: |
Re: cratita mea cu 4 roti
merci, merci si pt poze...
eu nu le mai aveam:-P |
Re: Audi A4 B6 S-line 2,5TDI Quattro
alti se chinuie sa se faca cunoscuti cu dacia si tu te plangi de o masina de 200 cai sau majoritatea tuneaza golf 4 1.9tdi de 105 cai si se mandresc cu ea si u nu esti multumit de o jucarie frumoasa adik motorul e destul de mare 2,5 si plus ca mai e si quatro,cu masina aia pe treaseu multi isi iau nana insa pe drept doar plecarea ce e de ea ca pe distantza mare pierzi,si plus daca vroiai ceva sa fuga trebuia sa iti iei un benzinar si sport,din cate stiu eu a4 tau e incadrat la limuzine nu masini de liniute
|
Adevarat ceea ce ai spus in incheierea mesajului tau insa in momentul achizitionarii mi s-a parut ok.
Acum este de vanzare :-P |
Frumoasa masina . Jantele pe cat sunt ? 18 '' ?
|
frumoasa, si destula putere zic eu ca ai..
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
In caz de competitii, circuite si chestii din astea normal ca benzina iese in evidenta.. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:55. |
- Copyright 2026 4Tuning