![]() |
DACIA SupeRNova-Tuning Optic
8 Attachment(s)
Am avut si eu o SN si mi-au mai ramas pozele astea . Au fost facute in 2002 si va rog sa-mi spuneti si mie ce credeti ? Am facut o treaba bunicica in interior? Am facut toate aceste skimbari cu minimum de bani iar demontarea si vopsirea am facut-o cu un prieten. Multumiri anticipate pt pareri ( Pro sau Contra). Scuze pt jante dar am vandut-o inainte de a le mai cumpara . :D
P.S. Am fost printre primii 5 care au avut scris \"Vantage\" pe Parasolar.As putea spune ca sunt kiar un 'membru fondator de onoare' al clubului \"Vantage\" de acum .dar oameni au cam uitat cum ma alergau mascatii si pe mine pe la curse, nu numai pe ei. Husky ,fir-ai mort :twisted: :twisted: |
sec
|
Re:
Quote:
|
Ba e chiar frumoasa!Tinand cont ca e facuta cu bani putini e chiar misto
|
Mie-mi place interiorul! E chiar dragut (exceptand husele de la scaune :P)!
Si... tinand cont de faptul ca tu sustii ca pozele-s facute in 2002, arăta bine si la exterior, pentru ceea ce se putea face pe atunci. Si in Craiova era, tot cam pe vremea aia (2002-2003) o Nova aproape la fel ca a ta (tot alba, aceleasi praguri, prelungiri pe spoilere, chiar si volan asemanator). |
Alb cu negru... bine da' makar dadeai si u ziaru ala kre s vede k draq la o parte :D
|
nu m-ai inteles. sec pe dinafara!!! inauntru, tot respectul, mai ales ca e dacie... si o am o dacie :) din 77. in vara o modific. poate iti trimit niste poze. in rest, respect pt munca depusa
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:08. |
- Copyright 2026 4Tuning