![]() |
2 ani de Insomnia
Salut,
Vineri, 2 decembrie, 2005, Insomnia Racing Club implineste 2 ani. Pe langa masini modificate si fete frumoase, si-au mai anuntat prezenta Media (4tuning, Televiziunea si Presa), persoane importante din lumea tuningului si a curselor precum si VIP-uri ce si-au manifestat interesul fata de clubul nostru. Scurta prezentare video si foto premergatoare petrecerii va aminti cateva din momentele noastre „de glorie”, rezumand astfel activitatea clubului in anul 2005. Locul petrecerei nu este inca oficial. De la fiecare club am dori sa invitam 3 reprezentanti. Petrecerea va avea carcter inchis cu lista de invitatii. Am vrea sa rugam fiecare club care ar dori sa fie prezent acolo, sa trimita o confirmare pe [email protected]. Multumim! btw annul trecut: https://www.4tuning.ro/gal/thumbnails.php?album=85 |
Va rog sa scrieti doar ONTOPIC aici si cel mai bine intrebati pe email.
|
La multi ani Insomnia!!!
Poli: ti-am lasat mesaj pe messenger. |
La Multi Ani clubului Insomnia si tuturor membrilor!
|
La Multi Ani INSOMNIA! - din partea baietilor de la Insane Craiova!
Si va dorim ca in anul 2006 sa castigati si mai multe concursuri si sa reprezentati peste granita cu succes Romania! |
La multi ani insomnia
|
La Multi Ani INSOMNIA CLUB !!!
|
La Multi Ani, INSOMNIA RACING CLUB !
|
La multi, multi ani !
La multi , multi ani inainte!!!...;)
|
la multi ani insomnia :wink: have fun
|
La Multi Ani !!!
|
RACING SYNDICATE va ureaza LA MULTI ANI !!! si cat mai multe realizari :tenisclap
|
Sa traiti ... bine !
|
ms ms ... din partea tuturor insomniacilor ...
|
La multi ani baieti! Si sa demonstrati in continuare ce ati demonstrat pana acu ;)
Urmeaza sa va trag de urechi... cand va prind 8) |
| All times are GMT +2. The time now is 19:49. |
- Copyright 2026 4Tuning