![]() |
Meeting de protest!Sambata 13 dec 2008 la ora 10 parcarea de pe independentei!!
Dupa cum ati auzit la tv sau ati citit prin ziare, taxa se tripleaza in unele cazuri se face de 5 ori mai mare decat initial. Sa vedem la Oradea cum stau treburile, ne adunam si noi ori ba? In Brasov deja s-a facut un astfel de protest, in Targu-Mures de asemenea, in Bucuresti urmeaza, ar trebui sa facem ceva sa nu fim sclavii lui Tariceanu!
|
Re: Meeting de protest taxa auto!
mai din cate am inteles se va face si in oradea sambata 13 decembrie 2008 la ora 10 in parcarea de pe independentei..........voi fii si eu acolo si sper ca vor mai fii si cateva mii macar sa blocam centru orasului.....cred ca cel mai mare ghinionis sunt eu ca am masina programata la rar tot sambata la 10.30......da fac pe dracu in 4 si cum scap voi fii acolo
|
Pai da, dar nu multi s-au afirmat, eu nu vad nici pe forum la wsr nici nicaeri ceva concret, iar astia de pe 4tuning, -> frumos oradenilor! Suntem mai bogati decat bucurestenii sau altii ha? Deci nu ne deranjeaza taxa sau faptu ca Tariceanu ne ia pe post de sclavi...
|
Nu va suparati, dar sectiunea Oradea e cam moarta. De fiecare data cand intru pe forum verific daca e ceva nou, dar prea rar.
Iar in legatura cu taxa, e prea de tot. Sper sa va adunati si sa faceti ceva pentru ca nu se mai poate, e prea exagerata. Bafta ;) |
Nu de mult am vorbit si eu cu niste colegi, care m-au anuntat si pe mine de ce se intampla sambata, si din cate am inteles sunt destul de multi comfirmati, o sa fac tot posibilul sa fiu si eu sa va sustin.
Cika ar fi si un forum unde scrie mai multe detalii. http://**********************/taxa-a...zativa-t87.htm |
t a x a - a u t o . f o r u m e r . r o /taxa-auto-f1/oradea-organizativa-t87.htm
am pus spatiu intre litere ca altfel nu ma lasa sa pun linkul. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:29. |
- Copyright 2026 4Tuning