Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Recomandari Seriale aventura (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/100408-recomandari-seriale-aventura.html)

leonard 08-12-08 19:52

Recomandari Seriale aventura

Deschid acest thread pentru cei care pot recomanda seriale de aventura...de genul Prison break , lost , 24 etc.
Eu sunt interesat de niste recomandari...fiindca prison break l-am terminat la fel si lost....iar 24 este in curs de vizionare..dar mi-e teama ca il termin si pe asta in 2 zile:).
..si cred ca sunt mai multi interesati de acest gen de seriale.
Puteti sa si spuneti cam despre ce e vb in serial in 2 3 cuvinte:)....sa ne captati interesul....nu prea mult ca dupaia nu mai are farmec:).
Sa vedem ce recomandari aveti;)

2fast4u_DK 08-12-08 20:18

Re: Recomandari Seriale aventura

->Day Break<- e super smecher...e despre o zi din viata unui om care se tot repeta dar de fiecare data se intampla alte lucruri...merita vazut

GolfuletzS 08-12-08 20:21

Californication -> merita vazut e foarte grav
Orange Country -> la fel super misto cu adolescenti
Joey -> comedie grava
Friends -> no comment

astea sunt care imi plac mie mult

pHlow 08-12-08 21:07

ROME -roma
House MD

paulzzz 11-12-08 02:14

Quote:

Originally Posted by leonard (Post 1909731)
Deschid acest thread pentru cei care pot recomanda seriale de aventura...de genul Prison break , lost , 24 etc.
Eu sunt interesat de niste recomandari...fiindca prison break l-am terminat la fel si lost....iar 24 este in curs de vizionare..dar mi-e teama ca il termin si pe asta in 2 zile:).
..si cred ca sunt mai multi interesati de acest gen de seriale.
Puteti sa si spuneti cam despre ce e vb in serial in 2 3 cuvinte:)....sa ne captati interesul....nu prea mult ca dupaia nu mai are farmec:).
Sa vedem ce recomandari aveti;)

Prison Break...a ajuns la sezonu 4 , episodul 14 ...nu stiu cum ai terminat tu sa il vezi....

amadeus_and 11-12-08 02:59

Recomand si eu Dexter, serialul, nu desenele animate...
A ajuns la seria a treia acum...

Ingerasul99 12-12-08 10:32

Supernatural! groaza si multe alte chesti.

peter 12-12-08 10:38

recomand Dexter !

leonard 12-12-08 12:08

Quote:

Originally Posted by paulzzz (Post 1913755)
Prison Break...a ajuns la sezonu 4 , episodul 14 ...nu stiu cum ai terminat tu sa il vezi....

:) stiu man...si lost apare urmatoru sezon in ianuarie am auzit... am zis ca am terminat de vazut din el tot ce a aparut....stiu ca serialu nu sa terminat inca;)

nea_gogu_de_la_gaze 12-12-08 21:26

Quote:

Originally Posted by Ingerasul99 (Post 1916167)
Supernatural! groaza si multe alte chesti.

vb lui ingerasu...supernatural un serial super smecher am vazut 2 sezoane intr o zi:))

Dripci 13-12-08 07:51

Mi-am luat acum de pe net toate seriile Stargate SG-1. Foarte fain..Si Regenesis e misto.

Ingerasul99 13-12-08 13:19

Uita-te in continuare , ca e super marfa, pacat ca nu imi merge strong-ul ca sa iau si eu restu de episoade :(

fiderzen 13-12-08 20:37

SUPERNATURAL...recomand si eu,am vazut primele 4 sezoane...astept sa mai apara :D

All times are GMT +2. The time now is 13:28.

- Copyright 2026 4Tuning