![]() |
Recomandari Seriale aventura
Deschid acest thread pentru cei care pot recomanda seriale de aventura...de genul Prison break , lost , 24 etc.
Eu sunt interesat de niste recomandari...fiindca prison break l-am terminat la fel si lost....iar 24 este in curs de vizionare..dar mi-e teama ca il termin si pe asta in 2 zile:). ..si cred ca sunt mai multi interesati de acest gen de seriale. Puteti sa si spuneti cam despre ce e vb in serial in 2 3 cuvinte:)....sa ne captati interesul....nu prea mult ca dupaia nu mai are farmec:). Sa vedem ce recomandari aveti;) |
Re: Recomandari Seriale aventura
->Day Break<- e super smecher...e despre o zi din viata unui om care se tot repeta dar de fiecare data se intampla alte lucruri...merita vazut
|
Californication -> merita vazut e foarte grav
Orange Country -> la fel super misto cu adolescenti Joey -> comedie grava Friends -> no comment astea sunt care imi plac mie mult |
ROME -roma
House MD |
Quote:
|
Recomand si eu Dexter, serialul, nu desenele animate...
A ajuns la seria a treia acum... |
Supernatural! groaza si multe alte chesti.
|
recomand Dexter !
|
Quote:
|
Quote:
|
Mi-am luat acum de pe net toate seriile Stargate SG-1. Foarte fain..Si Regenesis e misto.
|
Uita-te in continuare , ca e super marfa, pacat ca nu imi merge strong-ul ca sa iau si eu restu de episoade :(
|
SUPERNATURAL...recomand si eu,am vazut primele 4 sezoane...astept sa mai apara :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:28. |
- Copyright 2026 4Tuning