![]() |
Buza E46 Facelift
8 Attachment(s)
Daca stiti mai multe firme si modele va rog sa le postati.
Pana acum am gasit doar Alpina si Lester. |
Re: Buza E46 Facelift
4 Attachment(s)
aia de alpina pica cel mai bine, parerea mea
mai e si modelu asta... din cate am inteles se potriveste si pe facelift... |
klar aia de alpina e cea mai potrivita,mai ales ca nu o prea are nimeni..
daca iti iei astept si eu un PM,ca vreau si eu bandoul de la numar cu numar de america. |
mie imi place mai mult cea rosie:)
eu zic ca e mai simpla:) |
Quote:
Bandoul nu e Alpina doar buza ce se lipeste pe spoiler. Cred ca ai putea sa-l comanzi de la un magazin de piese: http://www.realoem.com/bmw/showparts...19&hg=51&fg=15 pozitia 8. Quote:
|
Quote:
chiar mi l doresc !!! |
1 Attachment(s)
Orice magazin de piese care se respecta te poate rezolva, trebuie doar sa le spui part-numberul BMW. Poti sa comanzi ce piesa vrei de pe site-ul ala, eu mi-am comandat clipurile ce tin ornamentul de usa ca sunt foarte fragile.
Ontopic: Alta buza de E46 nu mai stiti? Cea de alpina e frumoasa dar din dunga nu mai are linia masinii. |
Quote:
si daca ar fi ceva buze... nu cred ca ar fi ceva stralucite... si la cat costa aia de alpina.. mai bine bara m-tech2... parerea mea.. |
In poza cu buza Lester se vad ambele bari, una rade una plange :rolleyes2
Nu m-am interesat inca sa vad cat costa Alpina, si cu cea de pachet ajungi destul de mult cu vopsit, bandouri, proiectoare plus ca sunt multe pe strada. |
legat de m-tech2 da, ai dreptate... aia nici mie nu prea imi place... ca e plin de ele
dupa ce trece iarna.. o sa o incerc pe aia care am aratato eu mai sus.. |
ma intereseaza si pe mine buza asta de udne ai comandat o da mi si mie un PM plzz
ms ms |
Quote:
e ft frumoasa cea rosie... dar nu e pe un coupe ??? intrafevar si aceea de alpina e ft frumoasa.. si am vazut de vanzare pe ebay ... bafta singurul lucru care pe mine ma deranjeaza e faptul ca se vede imbinarea |
2 Attachment(s)
are cineva cunostinta de unde pot achizitiona astfel de buza? un site, o firma ceva
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:10. |
- Copyright 2026 4Tuning