![]() |
Ce ati primit de Mos Nicolae ?
Dupa cum s-a discutat in thread-ul anterior , ce daruiti si ce primiti ?! Eh...nu cred ca toata lumea a primit exact ce si-a dorit...asa ca impartasi-ti si cu noi cadourii-le primite :)
Si ca sa nu ziceti ca eu nu zic nimic ... Am dat: Mama:un fantana cu un glob cu apa , colorat budda + o lumanare parfumata cu miros de ciocolata; Tata:un suport de vin cu toate uneltele de desfacut :)) din piele cu lemn ; Bunica: un ceas de camera din piele; Iubitu:un parfum si un tablou cu o poza cu noi 2 si dulciuri :x Am primit: o caseta de bijuterii,flori,dulciuri,cosmetice,parfum si bani ;)) Sarbatori Fericite ! |
Re: Ce ati primit de Mos Nicolae ?
eu praful de pe toba mare :)
am primit am primit .. dulciuri ... si jeleuri .. woooooooooooo ... ca stie ca imi plac .. ciucalata ... si a zis ca mai primeam da sa nu o dau in diabet ;) |
un hard de 500gb extern, 1.5 mil, dulciuri, o geaca, o caciula , o shapca, vreo 50 ron de benzina:))
|
Some sweet's 4m my girlfriend and that's all folk's :))
|
Muulte dulciuri :x....my favourite's...:x
|
:lol::lol:o ciocolata 8)si un spray mic pe care str 8 parca e nume de ceva masina americana:lol::lol:
|
Acum a venit si Mos Nicolae si Mos Craciun si cadoul pentru ziua mea...si anume cu un sejur la Paris in februarie...+multe dulciuri....si o macheta..:lol:
|
N-am primit nimic.. de dat.. am dat doua cutii de ciocolata si aia e.
|
lasa sebaa, de la Mosh mai putin, de la Dumnezeu mai mult;))
|
Ce sa primesc...o bota, ceva dulciuri, un fular si cel mai important inca un telefon Digi :lol:
P.S: si ceva bani care erau defapt un avans pentru excursie in februarie la venetia, dar m-am razgandit intre timp si au ramas la mine:oops: |
Mdea...eu am primit si ceva ce nu trebuia sa primesc..
Exact ieri mi'a murit o persoana draga :| |
Am dat 3 bete si am primit inapoi 1. :| Asta pe langa dulciuri si o pereche de adidasi. :D
|
De sigur ciocolati... Si, mai original, un bradut care se mananca, cu jeleu si bomboane :-P
Pacat ca n-am poze... era interesant puna ce l-am mancat :lol: A ramas betisorul de plastic care il tinea in "picioare", vreti poza? :) |
Ieri am luat motul la fina :D...si l-am lovit pe unu cu masina :lol: ... nimic grav :)
|
Pai eu sunt deocamdata in Germania si sa imi puna mama , fratimiu' cadouri mai mult costa drumu' decat ce e in el :lol:
Sormea care e aici mi-a dat 200 € ca sa o duc 20 km pana la o prietena :( Cumnatamiu' mi-a facut cunostinta cu fata unui prieten de-al lui + bani ca o duc in oras :D Si eu le-am dat lu' sormea cercei , bratara , inel si un lantisor de aur :( [are o boala pe aur:x] cumnatului i-am luat un ceas 8) === Eu le-am dat cu de vre-o 4-5 ori mai mult ca ei la un loc..:x Ceilalti de Craciun ca Mos Niculae nu prea e darnic :D de Craciun au pus-o :twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 18:57. |
- Copyright 2026 4Tuning