Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Matiz - cj 09 tjx (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/100111-matiz-cj-09-tjx.html)

santino_cortez 06-12-08 10:12

Matiz - cj 09 tjx

3 Attachment(s)
am sa va arat si eu masina mea matiz cu tuning pe ea astept pareri

RD-Woo 06-12-08 11:00

Re: cj 09 tjx

Felicitari!
frumoasa buburuza!
imi plac jantele si semnaliz fata albe! Bravo!

VDAN 06-12-08 11:05

Re: cj 09 tjx

arata bine,simpla si de efect
pune niste poze cu spatele si interiorul

santino_cortez 06-12-08 16:55

Re: cj 09 tjx - Matiz

as pune cu spatele doar ca nu am spoiler ca am facut cimanda la unu si nu mil mai termina si mam lasat caut sa cumpar acuma am si musica inauntru am o gramada doar spoileru spate lipseste ms pt aprecieri

Robert_MNW 06-12-08 17:26

Re: cj 09 tjx - Matiz

Sa o stapanesti sanatos!Pune mai multe poze da mai multe detalii.O zi buna

morpheusmaster 14-12-08 01:10

Re: Matiz - cj 09 tjx

Nervos taurasu :) Asa o sa ramana sau urmeaza sa il mai modifici?

santino_cortez 14-12-08 09:52

il mai modific saptamina viitoare ma duc dupa spoileru spate ss vrea pt viitor un volan sport si scaune sa gasesc

santino_cortez 20-12-08 19:27

iam pus filtru sport pippercross viper sper sa pot saptamina asta sa pun spoileru sus si e cam gata pafara

B 79 D X R 21-12-08 10:28

Arata bine masina... Sa-i schimbi si semnalele de pe aripile fata cu unele de Nubira 2 tot albe... Ce proiectoare s-au potrivit in noul spoiler fata ca nu par a fi cele originale de Matiz, dar nici din alea poloneze...?

banzay 22-12-08 13:23

Simpatica rau! Dar daca nu prelungeai bara asa in jos, dar in schimb lasai masina in jos cu totul? :) Sunt curios ce model de spoiler ai ales in spate, ca se gaseste greu ceva care sa pice bine cu linia masinii. Oricum te apreciez ca ai facut ceva simplu, fara sa impopotonezi masina. Si inca ceva, la motor ce ai de gand sa ii faci? Filtru si atat? Sau daca stii ce sa ii faci pt. niste cai in plus, nu tine doar pt tine :P vrem si poze cu interiorul :d Numai bine!

andyy 22-12-08 13:56

1 Attachment(s)
Zuper masinutza poate incerci niste suspensii ca in poza :))

santino_cortez 26-12-08 16:27

la motor nu vreau sa umblu nu e genu meu filtru am pus,spoiler in spate am pus in sfirsit dupa 5 luni de disperare ,cele din bara de jos halogenele sunt de ford ,semnalele de pe aripa vreau sa le desfintzez si a las in oglinzi asta ar fi ultimul proiect in rest tot am ,pun si poze ,multumesc pt pareri

santino_cortez 26-12-08 16:32

6 Attachment(s)
aici sunt pozele promise..daca are cineva ceva sit cu oglinzi sport dar...mai ieftine pe alb neaparat

santino_cortez 26-12-08 16:40

suspensii sport nu pun ,numi plac ,e destul de joasa ,daca ii mai pun si suspensii is mort mio sparg toata.as vrea piele in interior dar mia scapat deci caut in continuare,as avea nevoie de ceva site unde sa gasesc oglinzi albe sport pt exterior in rest nu cred ca mai am ce ////

banzay 26-12-08 21:41

Eu as fi inceput total pe dos. As fi luat-o de la interior si dupa motor si la final exterior. Eu daca am praguri ca ale tale si fara suspensie sport si iau curbele cum stiu eu, cred ca le fac praf in 2 saptamani cel mult =)) . Mi se par rotile un pic cam mici acum in raport cu masina, in rest e ok.

Chiar are cineva idee cat ma ajunge o suspensie sport de matizoi? Arcuri+Amortizoare?

All times are GMT +2. The time now is 17:46.

- Copyright 2026 4Tuning