![]() |
E36 '97
9 Attachment(s)
Va salut,
Mandria mea, un E36 320i coupe, 1997,168000km , de 3 luni in tara si in sfarsit am reusit sa-l inmatriculez.Masina este adusa de mine din germania, 2 proprietari de peste 60 de ani, foarte bine intretinuta.Ca dotari: Clima dubla, ASC, senzori parcare, oglinda heliomata, M paket(interior exterior), jante aliaj 16, xenon scurta(pus de mine), scaune sport cu semipiele... Planuri de viitor:folie 3M transp 20% spate si 70% fata, finala sport, angel eyes personalizat(surpriza) si CASCO. Astept pareri |
Re: E36 Individual
da dc este individual ? ca nu prea ma pricep cu individualu astia :-)
|
Quote:
|
Re: E36 - Individual
foarte frumoasa,s-o stapanesti sanatos
|
Cat te-a costat masina in germania ?
|
Quote:
dragos002 ai pm |
Quote:
Din cate am inteles eu Individual inseamna ca este personalizata (interior exterior, alte optionale, culori bla bla...) " individual is a custom program bmw runs in europe... where you can get special options on your car that arent standard advertised options..." |
Astazi i-am facut cadou un schimb de ulei si anume Castrol Edge Formula RS 10w60 (adus din germania) si un filtrul mann.Pot spune ca motorul merge deja si mai frumos, sunt foarte multumit8)
|
Sa o stapanesti sanatos si fara incidente ! E frumoasa matza sa ai grija de ea ;)
|
Quote:
|
cu inmatricularea ce faci ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut!!..e frumoasa fok ...parca e geama cu a mea....bafta in continuare..sa ai grija de ea.....
|
Tot 1997 e si a mea,,,,numai k eu am mai bagat ceva bani dupa ce am aduso tipla din germania...anu acesta...
|
Quote:
xerex merci pentru aprecieri, si sa stii ca urmeaza sa mai investesc si eu in ea, usor usor...multa bafta |
Quote:
Bafta ! |
Quote:
|
sa ai grije de ea ca sa aiba si ea de tine ;)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Bn ca ai inmatriculat-o si nu ai prins taxa asta jegoaza a lu TAriceanu...
Acum ca e inmatriculata poti sa ii folie ca nu mai ai probleme la rar:D Pun o poza sa vezi cam cum se vede:D Bafta si ai grija de ea ca e vremea cam uda si nu e bn deloc :-) |
OH DA!!! merci pentru poze, arata bine, dar folia va fi pusa in primavara, pentru ca am un prieten care si-a montat acum si e destul de nasol iarna...cu condensu...vremea rece, nu se usuca repede...so.. in ian va primii o finala dtm si alte maruntisuri:twisted:
|
Ma bucur ca iti plac pozele,cpc...Ai dreptate cu vremea , e frig si se usuca foarte greu! Ai grija de masina ;)
|
Individual inseamna ca a fost facuta pe comanda.....adica a ales din mai multe culori de caroserie...mai multe modele de piele...de bord..de jenti.....etc....asta inseamna;)
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Poze noi :D (ps achizitie noua angel eyes ccfl 8000k montat de mine)
|
frumoasa masina sa o stapanesti sanatos . Cu folia de pe geamuri ce se mai aude?:)
|
frumos , frumos . . . ! Stai pe langa City Mall ? Ca parca am vazut masina de cateva ori pe acolo :) !
|
Quote:
Quote:
salutare tuturor si va tin la curent pe parcurs |
Quote:
|
Quote:
arata superb,ti`ar mai trebui un interior M si aia e :x |
Quote:
|
Foarte frumos e36..imi place mult culoarea..ai grija de el
Bafta ! ;) |
Salut frumoasa pisica .Cum ai reusit sa faci CASCO ca eu am incercat si nimeni nu a vrut ca este mai veche de 10 ani.salut
|
Quote:
Masina a suferit anumite modificari, precum si unele nedorite cum ar fi lipsa anumitor repere. |
tavy asta nu cumva e seria 3? :)) ce dumnezeu faci aici intre colosi :D
|
Quote:
|
cand vin la tine sa imi tragi si mie 2 afturi la toba de la sedan ca rasufla pe la jumate.
|
Quote:
|
masina nu este "individual".
daca scrie pe "oala" individual, e doar culoarea... asa e daca vrei sa te lauzi cu ce nu ai. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:49. |
- Copyright 2026 4Tuning