![]() |
E30 - Masina mea
2 Attachment(s)
Aceasta este masina mea. Este un Bmw 318 din 1985 :D . Sunt foarte fericit ca il am imi doream de mult unu':twisted::twisted:
uitati cateva poze de astazi. urmeaza sai pun numerele de buzau 8) si modificari...desigur...dar treptat ca vreau sa iasa ceva calumea :D |
Re: E30 - Masina mea
Ti-am mai spus dar o fac si aici, ma bucur sa fiu primul: felicitari , sa-l stapanesti sanatos! spor la modificat si la bani ca o sa ai nevoie. Bafta multa.
|
felicitari pentru achizitie , sa o stapanesti sanatos !!!
|
Felicitari pt achizitie...la mai multe modificari:P si ne gasim pe strazi:P
|
felicitarei... sa o stapanesti sanatos... si cat mai mult fara incidente
|
1 Attachment(s)
multumesc baieti :D o sa revin astazi cu poze mai clare.
momentan caut niste scaune recaro de urs ca astea din poza ..nu conteaza starea lor..arcurile si buretii sa nu fie afectati si sa nu fie pentru coupe! |
Quote:
|
Ceva date despre masina nu mai dai si tu? Dotari, plusuri, minusuri? Planuri de viitor? Multa bafta.
|
dotari nu prea are ... planuri sunt multe dar bani sa fie :D
in primu rand un motor pe injectie ,folie , scaunele fata si arcuri sport |
Quote:
|
Quote:
Bafta multa la modificari , sper sa iasa ceva frumos , k de mult n-am mai vazut un urs aranjat alergand prin buzau... kmo. |
Quote:
PS: Se pregateste o mare surpriza.....veti vedea despre ce e vb. |
Pana vedem surpriza , mai pune si uh niste poze q ursu ziua ...sa il vedem mai bn
|
1 Attachment(s)
Poza spion:) deja la terminat...vine iarna...trebuie sa fie pregatit:))
|
hehehehe:lol::lol::lol:....maine chiar am sai fac poze :D pentru astazi miam cumparat un casetofon panasonic care vine perfect in bord zici ca e de akolo :-Pvreau sa pastrez cat mai original si in acelasi timp sa arate si bine
|
sa il stapanesti sanatos :) iti doresc nervi de otel pentru ca o sa ai nevoie .... eu il am pe al meu de o saptamana si mi`a mancat 5 ani din viata deja.......
|
5 Attachment(s)
:D asa este . am facut alte poze astazi :
nu este in cea mai buna stare ...dar de abea lam luat ce vreti :lol: |
Deci pt 17 ani e un vis indeplinit, eu inca ma chinui sa mi-l indeplinesc.Sa-l stapanesti sanatos si fara incidente.Pune-i o folie ca tot e alba masinuta,baga-i niste stopuri smoke.
|
multumesc. vopseaua cred ca o sa fie un negru imperial :-) sa vad la rar ce trebuie ca sa ii schimb vopseaua in certificat.
|
2 Attachment(s)
Quote:
Mai are o leaca si o termina:)) |
Quote:
|
mersi :-P
|
va cer o parere.. ce toba finala sa pun si eu pe urs :-)? ceva sa se auda frumos tare ( adika gros si infundat ) si taree:D dispun de 5-6 milioane ( doar finala )
|
1 Attachment(s)
Quote:
am vb cu dani si are el finala din carbon...vb cu dani;) |
Nu prea ai nimerit-o cu traseul acela, este pentru motoare cu 6 cilindri, adica de la 2000 cmc in sus, la el cred ca trebuie altceva. Eliminata toba de mijloc si o finala buna, merg si eu pe Borla si nu numai, insa cred ca un sound grav (ceva gros) nu cred ca vei obtine vreodata dintr-un astfel de motor. O finala de carbon zic eu ca o sa auda destul de tare dar nu gros. Pentru un astfel de sound ar trebui schimbat motorul;).
P.S. ce mai face ursul boss? k nu am mai vorbit, sunt foarte ocupat, poate sambata sau duminica mai stam putin de vorba. bafta. |
Quote:
|
da am vorbit cu laf ...sa vad poate o iau ! toba este super :twisted:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
cam asa suna motoru acuma , cu toba stock, nimic modificat la ea . :-)
|
Quote:
|
:lol: da ! de abea astept ! :-P
|
4 Attachment(s)
uitati niste poze din seara asta ..masinutza a primit numere noi :ciggy: si iam dat jos capacele :dance:
|
nu am mai scris de mult pe aici ;) ...masina va primi un motor de 2.5 24 v( dupa e36 ) ..sunt in cautare de unul complet ! si va mai primi si o vopsea noua ( alb metalizat )
|
daca te interesaza am motor complect pentru e30 25 24v cu tote modificarile facute se pote si proba 0745832611
|
vorbim pe privat
|
1 Attachment(s)
Daca tot nu se mai aude nimic de masina.... deja a terminat-o a preparat-o special pt strazile din Romania:))
|
Tare gluma narko_rules.
|
este frig...sa vina caldura si o sa ma apuc de ea la modul cel mai serios
|
mult noroc cu proiectul
|
multumesc