![]() |
Noul Maserati Quattroporte se livreaza cu sofer pentru 6 luni
Auto Italia Group, importatorul Maserati pe piata locala, va oferi cumparatorilor de Maserati Quattroporte in cadrul Luxury Show 2008 un sofer timp de 6 luni, platit de companie.
„Maserati lanseaza o oferta unica pe piata din Romania: serviciile unui sofer pentru fiecare nou Maserati Quattroporte. Astfel, pentru a completa imaginea unui model ce se remarca in primul rand prin caracterul exclusivist, AutoItalia Group va angaja cate un sofer pentru fiecare nou Quattroporte comandat in timpul expozitiei”, au precizat reprezentantii AutoItalia Group. Soferii vor insoti clientii noilor modele pe o durata de 6 luni, costurile salariale urmand sa fie suportate in totalitate de AutoItalia Group. Sursa: Wall Street |
Re: Noul Maserati Quattroporte se livreaza cu sofer pentru 6 luni
daca e gen Ken Block nu m-ar deranja:lol:
|
Un sofer ca, cei de la TOP GEAR nu mar deranja dar nu un mos dinala care deabia isi tareste curu dupa el!!!!
|
unde aplic pentru post?
|
Imi iau bijuteria aia ca sa o pot conduce numai dupa 6 luni ??? Vezi sa nu!
|
daca imi da o soferita, cumpar si eu o bucata :))
|
Lol ? Cat de tampit trebuie sa fi ca sa-ti iei sofer la masina asta ?? Asta e ca si cum ti-ai lua seria 7 ca sa stai in spate si sa te uiti la televizor :D Nu-mi vine sa cred ce idei le mai vin si astora de la maserati...
|
Quote:
|
Quote:
chiar si la seria 7 :omfg::no: |
a... sa-mi dea sofer dupa ce ca ma plictisesc eu sau n-am chef sa o conduc... ar fi ceva
:D da... nu stiu daca s-ar intampla asta ;)) NOTĂ MODERATOR: damn, ce probleme mari ai ! |
Quote:
Iar daca vrei sa stai in spate atunci iti iei S-class nu seria 7 (apropo asta nou nici macar suspensie pneumatica nu are)...maserati cu atat mai putin ! |
deci asta este ca un bonus, 'comandat in perioada expozitiei' deci cred ca poti refuza acest 'bonus' ;)
|
interesanta idee, dar daca-mi iau maserati nu vreau sofer:))
|
Quote:
Desi de "Driver IS car" intradevar n-am auzit:lol: si ce ne faceam noi daca nu existai tu a ne spui ca serie 7 nu e limousine?offf :no: |
traim intr-o tara plina de becali.ai rolls sau maybach tre sa o conduci,sa vada lumea cat de smecher esti,la fel si seria 7,s classe sau A8 sau amaratul asta de maserati...
|
Quote:
|
o masina de asta este bine sa iti iei cand ai permisul suspendat :)))))=))))
|
Quote:
|
Ce treaba au rolls sau maybach cu seria 7 sau maserati ?? Primele sunt limuzine de super-lux fara nici un fel de inclinatii sportive what so ever pe cand celelalte doua sunt, ei bine, o cu totul alta poveste. Am condus S-class modelul nou si pot sa va zic ca e foarte confortabil dar e o masina extrem de plictisitoare, practic mai aveam putin si adormeam la volan. In schimb seria 7 datorita faptului ca nu are suspensii pe aer (printe altele) implica mult mai mult soferul, evident sacrificand din confortul pasagerilor, la fel si maserati (pe care nu l-am condus dar am mai citit si eu cate ceva), de aia am zis ca trebuie sa fi nebun sa-ti iei seria 7 sau quattroporte daca tu nu vrei decat sa stai in spate.
Ma rog la seria 7 sa zicem ca ai putea sa iei modelul lung care e mai mult orientat pe confort (are suspensie pneumatica pe spate-nu si pe fata), dar la maserati din moment ce nu exista o versiune cu ampatament lung nu prea vad cum ai putea face acest lucru. |
Quote:
|
Quote:
Le: Un sfat - pune mana si invata gramatica limbii romane;) |
am aproape 500.000 de km facuti de cand am carnet, niciun accident, nici macar o zgarietura sau o lovitura de parcare nu am. Prietena mea are 30.000 de km de cand are carnet si, cu mana pe inima va zic, conduce mai bine ca mine. Nu-s adeptul femeilor la volan, dar mai sunt piloate de-astea care fac treaba buna.
On-Topic: Daca mi-as permite mi-as lua sofer si la Smart.keep it gangsta, aight? :D |
doamne cum sunteti imediat sa taiati totul de la radacina fara sa acordati nici o sansa vreunei idei. in primul rand ei nu spun ca esti OBLIGAT mereu sa iti conduca soferul respectiv masina... ei spun ca iti ofer acest lucru. nu ti-ar fi ok sa te duci la o petrecere sa bei ceva si sa stii ca ai soferul care te duce acasa cu masina ta fara sa dai vreun ban in plus la taxiuri sau etc, nu ti-ar face placere ca din cand in cand cand este un trafic mai infernal ca de obicei, asa cum va fi in perioada asta de decembrie spre exemplu si te dor picioarele pe pedale si spatele pe scaun, sa ai pe cineva sa il pui acolo sa faca greul pentru tine cand pur si simplu nu mai ai chef/esti obosit/nu ai unde sa folosesti spiritul sport al masinii?
|
Quote:
Apoi driver's car nu vine de la driver is car asa cum probabil iti imaginezi tu..:lol: Mai intai invata limba engleza si dupa aia mai vorbim da ? http://www.google.ro/search?hl=ro&q=...%83utare&meta= (vezi ca e si un articol acolo despre maserati quattroporte, care aparent si in opinia jurnalistilor se incadreaza mai degraba in categoria "driver's car" decat limuzina..) Si n-am zis ca seria 7 nu e limuzina ci am zis ca e o limuzina cu inclinatii sportive, mai putin confortabila decat altele (ca de ex. S-class) si pe care n-are nici un rost sa ti-o cumperi daca nu te intereseaza s-o conduci, atata tot...iar acelasi lucru e valabil si pt maserati. Quote:
Quote:
Quote:
|
http://www.zf.ro/eveniment/la-luxury...nclus-3608527/
Quote:
Apropo stie cineva cate maserati-uri din astea "limuzina" s-au vandut la Luxury Show ? |
Numa' comentarii ... :rolleyes2
Daca Maserati iti ofera sofer pentru 6 luni inseamna ca intra intr-o anumita categorie. Dar ce sa mai zicem frate? Inteleg ca ar fi dorinta imensa sa o conduci, dar de aici rezulta ca omul roman trebuie sa se dea in stamba, ca altfel nu se poate! Din punctul meu de vedere, limuzinele (indiferent ca sunt cu alura sport sau chiar alura business) nu trebuiesc conduse de orice om, ci de un sofer bine instruit. PS: Sasho, n-am stiut ca ai devenit barbat. :lol::lol::lol::lol: |
Quote:
|
Quote:
|
cand a fost concursul(cel din Galati-liniutele)nu am vazut in filmari sa faca Maserati vreo masina...:-)
|
Aici ai dreptate nu stiu de unde am inteles eu ca soferul iti va conduce masina non-stop. Si totusi salariul lu' ala i-l da in functie de cate ore presteaza banuiesc, ca doar n-o sa-l plateasca daca tu nu-l chemi deloc. Sau sunt asa generosi cei de la maserati ? :D
Ei uite asta chiar ar fi o problema majora pentru milionarul care-si permite maserati- sa dea bani pe taxi =)) Nu serios te-ai gandit mult cand ai scris asta ? :rolleyes2 Da ce esti mos sa te doara picioarele ? Adica eu inteleg daca ma chema Irinel Columbeanu (sau Ion Tiriac) probabil ca as fi apreciat un asemenea serviciu, dar asa...cat despre durerea de spate (care mai apare din cand in cand si la noi astia mai tineri :D) exista intotdeauna functia de masaj..[/QUOTE] Aveti dreptate in legatura cu banii ok, dar eu spuneam ca mi se pare un stres in plus sa te gandesti sa-l chemi, sa nu stiu ce. De ex mie mi se pare enervant faptul ca unii taximetristi simt nevoia de socializare, eu nu am chef sa vb cu ei. Am dat asa ca exemple alea ca te dor diverse, dar poate uneori ti-e lene pur si simplu. Ideea per ansamplu era ca nu mi se pare o idee proasta asta cu soferul si eu as gasi-o binevenita. |
Quote:
Referitor la strategia Maserati de a livra masina cu tot cu sofer in cadrul salonului ganditi-va ce oameni se presupune ca viziteaza acest salon si care ar fi potentialii clienti. Quattroporte cred ca ofera satisfactiile unei sportive si LUXUL UNEI LIMUZINE - de unde rezulta ca cei de la Autoitalia au vrut ca si clienti, persoanele mai mult atrase de lux (Luxury Show) decat de sportivitate......... PAREREA MEA :rolleyes2 |
Quote:
|
Is curios...oare doarme in masina ?:))
|
Calugare nu stiu ce crezi tu ca ma inveti pe mine dar e clar ca esti pe dinafara...ala e genitivul in limba engleza nu e nici o precurtare. Deci "driver's car" inseamna pur si simplu "masina soferului" nu "soferul este masina" asa cum in mod eronat ati sustinut tu si celalalt prieten al tau. Asa ca eu v-as sugera ca data viitoare cand vreti sa mai corectati pe cineva sa va documentati inainte.
Nxtaz, mersi pt. aprecieri :X Pana la urma ai dreptate si tu in ce spui acolo, adica burtosii plin de bani care s-au dus sa-si ia masina de la "luxury show" mai mult ca sigur vad in acel maserati o masina de lux precum s-class si nu o masina de condus. Acum e drept ca masina arata precum o limuzina (si chiar e!), dar asta e doar o jumatate a paharului...cealalta jumatate se cheama "ferrari", pt. ca quattroporte asta e in fond si la urma urmei, un ferrari cu 4 usi. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:51. |
- Copyright 2026 4Tuning