![]() |
Corrado - 2.9 vr6, micutul meu VW
5 Attachment(s)
Sunt fericitul posesor al unui Vw Corrado VR6, 2.9 litri cu 190 de cai. Imi place masinuta la nebunie. Am "vanat-o" 5 luni itr-un autohaus, si pana la urma am plecat dupa ea. :D. ARE 216.000 KM, si a facut 14 ani pe 1 decembrie. Este Neagra, stock, stoc insemand jante aliaj, computer bord, oglinzi electrice, geamuri electrice, trapa electrica, proiectoare.
Am cumparat-o pentru sufletul meu, si vor urma o serie de schimbari, ca lambo dors, revopsita tot neagra, piele interior, un audio placut la ureche, interior piele crem, jante 17 toli, coborata un pic, motorul ridicat la 350 de cai, si mai vedem pe parcurs... Desi este o masina puternica , si va devenii si mai puternica, micutul nu va participa la "liniute", care este cel mai tare in parcare, si altele de genul. Va fi " bijuteria" mea. Sper sa va placa.... |
Re: Micutul meu VW Corrado 2.9 vr6
sa o stapanesti sanatos! din cate se vede din poze arata foarte bine. spor la tunat ;)
|
sa o stapanesti sanatos este chiar foarte frumoasa.
PS asa ca curiozitate cum ai vrea tu sa o urci in 350Cp si cat estimezi ca te va duce aceasta modificare? |
salut,
sa o stapanesti sanatos. cu putin noroc imi iau si eu unu sapt viitoare / ne vdm prin cta brgds, edi |
frumoasa masina. Felicitari ptr achizitie.Spor la modificari
|
Sincer nu vreau sa zic ca stiu marea cu sarea, dar vreau sa o duc acolo. Oricum , ii voi pune turbo, ii fac remapare, filtru sport, tot traseul de tobe schimbat de la borla, si presimt ca asta nu e de ajuns. Oricum motorul va fi ultimul la lucrat. Imi ajunge si cat are acum. dar am eu ceva cu cifra asta. 350 :). Investitia per total nu vreau sa depasesc 10-12 mii euro.
Ps: Sunt electrician auto, si tot ce tine de electrica , depinde de mine. Ma pricep si la mecanica un pic, dar nu sa ma bag singur la motor. Mersi frumos pt aprecieri. |
Quote:
Tin pumii . Noroc la vanzare si cumparare. |
Quote:
asta inseamna turbo ,sau |
de abia astept un astfel de proiect dar 12000euro te va duce doar motorul ca sa-l faci turbo si sa-l duci in 350cp.
|
cu 12 mii de e investiti doar in mecanica ... se apropie de 10 sec pe 402 m.mOTORUL SUPORTA LEJER 300 de cp.Un kit turbo profesional e in jur de 4000-5000 de e, cu transmisie si tot ce trebuie inca 4000...si atunci stai de vrb. Dar el a zis clar ca nu-l intereseaza 402 m
|
Hmm, sunt cv banuti, ce spuneti voi acolo. Cred ca stiti mai bine despre ce e vb. Eu am gasit niste kituri de turbo pe e-bay, la 1000- 1100 E. La unul ca ala ma gandeam. Apoi la o placa de presiune, disc, rulment nou, si tot asa....., oricum nu cred ca stiu nici 20 % ce implica aceasta modificare la motor. Acolo sunt cel mai in pom.
Ce stiu usigur pana acum e ca lambo dors ma ajung 1400 E, vopsitul 1000E, Instalatia audio 1700 E, si interiorul 1000 E. Mai sunt volanul, plasma la ceasuri, ledurile SMD pt interior, si ale chitzibusuri carora le stiu valoarea. |
mai intai inmatriculeaz-o si porma vezi cu ce bani mai ramai.
tocmai ce a zis la stiri ca taxa se va mari de 3x incepand cu 15 dec... brgds, edi |
Quote:
|
arata superb, daca vrei sa-mi dai si un pret de achizitie ar fi frumos. in pm desigur.bafta:peace::-)
|
arata foarte foarte bine masina, mare grija sa n-o "strici"... si talpa grea, ca o cere :)
|
kiturile de pe ebay de turbo sunt niste porcari asa ca nu face niste investitii aiurea la cat de frumoasa si rara e masina asta merita tot ce e mai bun. considerate unul din putinii norocosi care are un VR6 2,9.:lol:
|
sa o stapanesti sanatos si sa ai parte de ea ... o masina extraordinara din toate punctele de vedere ... eu zic sa lasi visele cu 350 de cai nu ca nu ar fi imposibil de realizat dar ca sa si iasa ceva costurile sunt putin zis IMENSE asa ca investeste in estetic iar din motor stoarce ce se poate scoate din el fara supraalimentare ... un soft o evacuare bine gandita impreuna cu un set de arbori cu came si multe alte maruntisuri sunt arhi suficiente pentru aceasta masina ... spor la treaba si daca ai vreo nelamurire sau vreo problema nu ezita sa ma contactezi ... mess : mihainula ....
|
superba masina. sa ai grija de ea.
|
Stiu ca sunt un norocos ca am aceasta masina, si sunt mandru de ea. Imi place masina si clasica, dar stiu ca ma va "manca" mereu sa o modific. In primavara ii pun lambo dors-urile, ca alea sunt cele mai scumpe. Vreau sa scap de ce mai scump (1350 Euro - LSD), si in plus, trebuie sa le pun inainte de a o vopsi. Multumesc pt aprecieri si pt ajutor. Inca nu m-am apucat de ea, ca o sa va stresez eu cu intrebari :D. Va voi tine la curent cu tot ce fac la ea.
Deocamdata i-am luat baterie noua, i-am dat un polis la mana, am frecat 3 ore la ea cu un prieten, am scos abtipildul ala cu CH de pe bara din spate si pe cel mic din stanga.(alte 2 ore). Imi stateau pe creier. Urmeaza sa ii schimb rulmentii si placutele de frana , fata/spate, cam huruie, schimb ulei, filtre... Pe 15 sunt programat la R.A.R., apoi trebuie sa ma duc pana la Bucuresti sa ii pun aparatul ptr handicapul meu, ca sa fie scutita de taxe, dupa care il dau jos. Fara aparat nu e scutita de taxe... Romania.... |
nu crezi ca mai poate astepta chestia cu lambo si sa faci altceva la masina de banii aia? sau iti plac asa mult....frumos exemplar
|
super masina !! take care:D
|
De banii de pe lambo mai bine faci altceva:)
|
Ei, vin si alti banuti. munca munca si iar munca si apar ;)
|
Astazi am schimbat rulmeti fuzete fata/spate, placute fata/spate, 7 litri de ulei ( Castrol Magnatec), filtru ulei ,filtru benzina, filtru aer. Tot inainte!!!
|
frumoasa masina sa o stapanesti fara incidente
|
6 Attachment(s)
Ieri m-am apucat sa schimb lumina butoanelor, si la modulul de caldura. Am lucrat de la 2 pm pana la 5 AM. Deocamdata mutumit de ce a iesit. Ma deranjeaza "0" si semnul de ventilatie. Trebuie sa gasesc o solutie sa se aprinda ca restul.
Luni m-am jucat si la ceasuri, pana ce iau plasma. |
Frumoasa masina ! Sa ai parte de ea !
|
11 Attachment(s)
Salutare Lume. Am scapat de RAR. Deacum urmeaza inscrisul. Am mai lucrat un pic la el. am facut neoanele de interior, si sa vad cand le montez(sper pana duminica) si am schimbat evacuarea de la catalizator spre finala. catalizator Magnafolw, si finala Sebring. Multumit de ce a iesit. Totul inox. Lucrare facuta la Pilot.
|
evacuarea ai facut-o in buc sau in ct? cat te-a costat toata lucrarea?
|
bine lucrat claudiu. te-am vazut cand ai plecat de la borla.
sper ca nu ai aruncat toba de mijloc ca o sa iti trebuiasca. brgds, edi |
Catalizator Magnaflow - 357 ron
Toba finala Sebring - 958 ron ( pret vechi) Teava inox - 200 ron Manopera (sudura argon) - 300 ron Total 1800 ron Am avut un discount acolo, si m-a ajuns mai ieftin de 1800ron dar asta e alta afacere :D Lucrarea e facuta in Constanta la Pilot. (pe dreapta dupa ce ai trecut podul, cum vii dinspre eforie) Era arsa cea de mijloc(motivul principal al schimbarii). Suna cam tare intradevar, dar frumos. Sa vad daca ma obisnuiesc. Daca nu, pun si de mijloc, tot noua. |
Eu am renuntat la catalizator .Am pastrat doar mijocul si finala schimbata. Se aude destul de tare dar se simte si pe acceleratii mai bine. Daca ai timp si vrei sa ne vedem sa mai schimbam ideii da-mi un msg.
|
DMX, ti-am dat add in mess
|
clau_lcf, prea tare masina, si suna...demential, sper sa pui in practica tot ce doreti ptr masinuta, ne mai vedem . Semnat - Baiatu cu albea rosie.
|
intradevar chiar suna bine cu evacuarea cea noua ! i-am auzit ieri glasul si motorul de asemenea toarce extraordinar ! spor !
|
bei voi face-ti intalniri intre vr-uri?
|
2 Attachment(s)
Cand ne gasim si noi intr-o zi? VW-urile
Am facut si comanda de stopuri si de masca fara sigle de la FK aseara. Nu m-am putut abtine :d Urmatoarele : scaunele full electric. |
dc nu ai luat grila de la rieger de are si pleoape ?
|
3 Attachment(s)
Nu mi-a placut modelul. Ii pun pleoapa si la asta, dar cv finut si drept.
ca aici.... |
pune man si tu un filmulet sa ne delectezi si noua urechile cu torsul unu vr6:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:00. |
- Copyright 2026 4Tuning