![]() |
HOW ABOUT THIS BEAUTYZ ?
1 Attachment(s)
NO COMMNET :arrow:
|
1 Attachment(s)
You want beautyz?....here u go...pofta buna!
|
Shadowro sper ca tipu dintre ele nu esti tu :o
|
asta chiar ere ceva ce nu vroiam sa vad ...
|
Fratilor .... :yikes: WTF urateeee RAU .... stiti filmul ala cu Belmondo cand a pus pariu cu un tovarash care se cupleaza cu cea mai urata femeie ?? Shadowro cred k castigai pariul :lol:
|
Re:
Quote:
|
priviti partea buna a lucrurilor.. daca iti yei una din astea de nevasta esti sigur ca nu te insala :evil_laug
..dar cred ca nici tu nu mai dai pe acasa :mrgreen: |
corect mike20
si aia din prima poza in roz se incadreaza in ciclul : \"esti urata du-te draq,cand te vad ma doare capu\" :lol: :lol: :lol: |
1 Attachment(s)
de astea ce ziceti?romance sunt...
|
beautifuuulll :))
|
1 Attachment(s)
bha atzi innebunit da-va dreq. cum sa fiu ala din mijloc ?
topicul e pus la divertisment... asta ar trebui sa va spuna ceva. diferenta dintre poza pusa de mine si celelalte e ca a mea e REALA. iar pentru carcotasi : NU SUNT CEL DIN MIJLOC !!! :lol: :lol: .. i can prove it !!! |
Ok ! a fos o gluma ! no offence :D
|
beton gagicile din arhiva :)) in special aia din stanga :lol:
|
1 Attachment(s)
care are tupeu sa joace poker pe dezbracate cu ele?? :lol:
steaua23: mie imi spui :lol: :lol: :lol: |
singuru joc ce merita testat cu ele ... e trasu cu pusca ... in tinte vi :D
|
O stiu de mult pasta super marfaaa :lol:
|
ce fetze au
sunt urate cu draci :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: |
da alea din arhiva nu prea par romance... :wink:
|
aoleeeeeeeeeeeeoooooooooooo
pana si cainii sunt mai frumoase ca terminatele aleaaaaa :P (edit - alea din arhiva \"ie\" bune ;)) |
Re: HOW ABOUT THIS BEAUTYZ ?
Bai frate.. de unde le gasiti...... cum rezista camerele alea ma.. cum de nu se sparg lentilele... hai, la alea 3 din romania puse de trg....:D alea da.... desi tipa din mijloc are o fata cam ciudata.. se uita crucis parca..
|
Shadowro poza aia e facuta la noi pe faleza ... Si de cand am vazut-o am stiut ca nu esti tu :D (pt ca te cunosc:lol: )
Anunta-ma daca le mai vezi pe alea din oras sa ma mut ...:D:D:D |
unde dreaq leo gasit ma asa hade. tusa si junghiu ma.muma padurii si cu sorasa io pu piedica lu ala si lo luat la fotat sau pozografiat. cre ca lo platit bine rau de tot dupa ce lo imbatat cui. sau o fi orb saracu de el.
ps am ras de mam "pipi" ,ma scuzati, pa mine . |
Ce aveti voi prin oras Bombe Nucleare :lol: .....chiar F Urate ...:lol:
|
Quote:
|
mama niste parapante printreatatea parasute
|
Quote: