![]() |
Battle || Fily vs. OmB*
3 Attachment(s)
1. Original;
2. Fily; 3. OmB*. |
Re: Battle || Fily vs. OmB*
imi place OMB*, dar a lui Fily e mai frumos lucrata.. deci, vot Fily ;)
|
imi plac ambele lucrari,dar filly a muncit mai mult :)
|
omb clar.
|
Vot OmB*
|
sicer is foarte curios de rezultatul final..
|
vot fily ... :D gabi iar ai uitat sa faci public poll-ul :P
|
N-am uitat boss. E public :wink:
|
Quote:
|
omb*..e frumoasa bara si..atat..votez fily
|
OmB* ......
|
Vot Omb* clar mult mai frumoasa :)
|
nush dc ati sters postu meu adresat lui bossu dar in fine...
se pare k nu s-a skimbat nimic..in continuare se voteaza dupa principiul "esti prieten cu mine,te votez" sincer am impresia k uni nici nu se uita la masina,vede numele si zice..."hopa asta e Ixulescu,e preten deal meu.hai sai dau un vot!" mai...dak tot votati atatia...dativa si cu parerea...comentati lucrarea,ziceti ce va place si ce nu.. dak jignesc pe cineva srry...da asta ii parerea mea..si sunt convins k sunt destui cei care gandesc ca mine. PS: omb..te rog sa postezi lucrarea si la comentarii lucrari,sa stiu si eu cum gandeste lumea....k sa stiu mai apoi cum sa fac sa fiu pe placul lumii si eu. |
Bineînţeles, aceeaşi poveste.
O singură întrebare: dacă voturile erau repartizate invers, era corect rezultatul, nu ? |
Quote:
sincer ma asteptam sa se intample asa ceva..si ma bucur k sa intamplat...sa ma conving dak s-a skimbat ceva sau nu.. in ritmu asta nu se ajunge niciunde...nu vor mai progresa prea multe persoane. PS: "Bineînţeles, aceeaşi poveste." prin asta ti-ai dat arama pe fatza.:-J |
Vot omb ..
tare arata solenza aia din spate .. zici ca n-are arcuri :))) .. mia e de lucrat la selectii putin .. 2 - 3 greseli ;) fily ... ideea e ok dar e prea incarcata ... |
Prin "bineînţeles, aceeaşi poveste", dragă Fily, n-am vrut să spun decât că nu eşti primul care, când vede că "ia bătaie", începe să se plângă.
Habar n-ai tu de "arama" mea şi te-aş ruga să nu mă cataloghezi în vreun fel ! |
Quote:
si pot sa imi sustin afirmatile in fata oricui. :D acea "bataie" despre care tu vorbesti e irelevanta pt mine... nu ma deranjeaza sau nu ma bucura cu nimic pt k stiu cum e luata...:-J mi-am facut o parere...acum am confirmat-o si nu ai ce sa skimbi la asta... asa k bafta in continuare.;) :P |
Sunt mulţi cei nemulţumiţi de politica 4TuningRO, dar al dracu' să fiu dacă e vreunu' care să spună "sunt nemulţumit şi nu mai intru pe 4tuning". Nu frate, toţi intraţi în continuare pe forum şi vă văietaţi ca nişte femei la menstruaţie.
Dacă nu îţi convine, eşti liber să pleci, dar sunt sigur că n-o vei face. Sunt mulţi alţii care s-au strâns în gaşcă, şi-au făcut forum separat, dar guess what ? Sunt încă aici ! Nu îţi convine? Stai de-o parte ! |
:))...femei la menstruatie...bai frate ma faci sa rad...
nu...no sa plec pt k deja ma amuza tot ce se intampla pe aici. si probabil si restu sunt ink aici si din cauza asta:)) sincer...politica asta despre care vorbesti tu e devina...si probabil e facuta de tine...deci u ar trebui sa fi ala care sa plece pt k totul sa revina la normal. si da...sunt multi cei care sunt nemultumiti ...dar sunt putini care au curaju sa iasa in fata si sa isi spuna parerea..si pt cei care o fac si o fac pan la final,RESPECT. ;) |
Toţi cei care l-au votat pe OmB* au făcut-o sub ameninţarea pistolului ! :lol:
Ce îngust gândeşti ! Fily este câştigătorul moral al acestui battle pentru că a fost defavorizat de votarea subiectivă ! :lol: OmB* este câştigătorul din punct de vedere al voturilor ! Topic închis ! |
| All times are GMT +2. The time now is 19:15. |
- Copyright 2026 4Tuning