![]() |
Cafeneaua NSL
In acest topic putem avea unde sa stam la vrajeala, aici va fi cafeneaua noastra virtuala.
|
nenea GSI, da-i tata motoru inapoi lu' pushtiu ala, nu vezi ce urat se uita :lol: :lol:
|
In baruri stiu ca n-am voie, ca n-am 18 ani .... in cafenea am voie ??? :roll: :roll: :roll:
|
Brigada ursuletze va fi prezenta pe 4 dec la Craiova ??? Stie cineva ??? :roll: :roll: :roll:
|
Re:
Quote:
|
Norok Gsi-ule, frumoasa masina ai , o :shock:(admir) tare mult, e luxoasa, e puternica, e nebuna si seamana cu tine :P Cred ca imi trag si eu una la fel :) :P .... Daca e Cafeneaua NSL care sunt chelnerii ? Sper ca nu aia din OMV :lol: Bye Bye
|
Re:
Quote:
|
ce frumoasa semnatura are gsi`u nu !? :D e bun ala de le face :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
Re:
Quote:
|
haha :) ce intuitie ai ! :D cum ai reusit :D glumesc si eu :D
dap e facuta d mine :D place? |
:peace:
|
Re:
Quote:
|
a lu adi uzi va place :D
|
unde`i feghea ? :lol: aveam ceva serios de discutat cu el referitor la limbi :lol: :lol:
|
Re: Cafeneaua NSL
Quote:
|
gsy-ile mai bine aici decat omv :lol: aici macar nu sunt tanpiti de chelnari de la omv bafta in continuare si nice car fao mai repede cati sta bbine in ia te reprezinta .nebuna ca tine .rapida ca tine .si hai sa punem o vb buna desteapta ca tine :twisted: :lol: :lol: :lol:
|
pzv`ule esti razvan nu ?:) vezi pune`ti banneru ;)
|
nu e razvan sunt aly prieten cu raz
|
aham ;)
|
Bine v`am gasit ;)
|
horik ce faci barosane mai traiesti :))
:lol: |
-Bine ai venit mai nea Horica......
|
Neatza
Neatza la totzi din cafenea ... in special Gsi !! my new friend :lol: :lol: :lol:
|
Re: Cafeneaua NSL
Quote:
|
sal all
1 Attachment(s)
Pt cei care nu il stiu pe Andrei_nsl
Am sa il rog sa se prezinte si sa ne spuna citeceva despre el Ce pot eu sa va spun ca e pasionat auto si este fan nsl restul ne va spune el ps: HORICA VREAU ACTIVITATE TATA.... CU RESPECT G_S_I-U |
auziti... ciorba de burta aveti?? ... da parizer? :D
|
www.nospeedlimit.ro
Am marea rugaminte catre totzi membri clubului si nu numai,ma refer si la simpatizantzii clubului sa incercam sa postam si sa discutam si pe www.nospeedlimit.ro
e pacat platim domeniul acolo si nu avem activitate haidetzi sa punem site-ul nostru pe picioare da? si nu numai site-ul... presupun ca totzi dorim sa readucem acest club in virful piramidei VA MULTUMESC CU RESPECT G_S_I-UL |
Re:
Quote:
deocamdata iti ofer parizer taranesc (urechi de elefant) lool |
gsi-ule sa innebunesc daca nu imi trimiti odata linku ala de la pescarus ma jur ca iti sparg toate farfuriile si paharele din cafenea :D :D :D
|
Ai dreptate Gsi-ule ! Va salut pe toti si va respekt , in special GSI, HORIA, ALY ( PZV) FLORICA , GOLFTUNING .... si lista poate continua... Horia parizer nu avem, avem shorici :) , fudulii :) :twisted:
|
....
sal`tare nsl ! ma cheama andrei am 16 ani .....sunt din bucuresti ...mai exact in crangasi...iubesc masinile mai mult k gagicile:lol: si vreau sa ma alatur voua (ca simaptizant momentan ) si sa va ofer ajutor si sprijin in tot ce pot... ! vreau sa intru si eu in familia voastra ... sa invatz cu adevarat ce inseamna tuning...si viata in lumea racerilor...masina nu am ... de aceea vreau doar k simpatizant sa intru in clubul vostru ! :wink: Andrei
|
Re:
Quote:
:peace: :drunk: :chainsaw: asta pt amortizoarele alea noi ale lui HORIA S_T_I LOOL :ihearu: O ULTIMA BOMBA:HORIA M-A INTRECUT,ACUM EL E CEL MAI FRUMOS BAIAT DIN CLUB,E IDOLUL FEMEILOR DE PESTE 78 DE ANI PE BUNE SI MAMAIE ARE O SLABICIUNE PT EL........ |
Pai in cazul asta Horica trebuie sa-l chemam pe Mircea Radu cu Caravana Din Dragoste ? :)) sau sa chemam pt tine Salvarea si Drik-ul in acelasi timp ? Poate te ineci cu parizerul urechi de elefant :)) .. .. .. Oricum ti-ai facut Printesa frumoasa, dar cu amortizoarele alea fa ceva ... daca nu uite-te mai sus la GSI-u ce are de gand :D :shock:
|
salutare Andrei esti binevenit in familia noastra (impropriu spus mai degraba Casa De Nebuni ) cat despre Myiake si GSI se vede de la o posta ca ii roade invidia grav .... ce sa fac sa va dau amortizoarele mele sa va dau frumusetea mea charmul meu ziceti voi....
|
Re:
Quote:
noi vrem frumusetea ta........hi,hi,hi de asta te invidiem.........lool |
Pt Horia : Nu e invidie , e Nvidia :arrow: 6600gt :)) .... Nu vrem amortizoarele, nici charm-ul tau, nici parizerul urechi de elefant, nici pe buny ... vreau doar sa aduci si tu cupa in vitrina NSL ... poate o castigi pe aia din Champions League :)) . Cred ca imi iau masina inainte sa castigi tu ceva, dar de ce sa fim rautaciosi, iti lasam si tie o portita.. Subaru Tau STi :) rupee....
P.S : Sa cheltui toti banii pana ajungi in Rai Horia, ca poate Dumnezeu e FiSC-ul si o sa trebuiasca sa ii dai :P & Andrei_NSL WeLcOmE |
ba nene da v-ati pus pe capu' meu credeti ca io nu vreau cupa...vreau toate cupele sa nu mai aiba Florica loc in garaj unde sa le puna da asta e sper sa vina si zile mai bune cat despre masina stiti si voi ca fiecare ban pe care il am se duce in ea ... Andrei zi ma si u ceva ... nu vezi ca s-au pus dracii astia doi pe mine :D :D
|
Una Peste Alta ... Horia e cel mai de treaba baiat, calm si haios, de nota 10 !! La el am mancat prima data ceva foarte bun...mi-a placut serios, nu mai stiu cum ii zicea...ceva de oaie , sau... ? sa ma lamureasca el....si are o masinutza super frumoasa ca si el de altfel :P ...folia aia da bine, pacat ca e prea inchisa la culoare ! Te pupa fratele tau si sa-mi tii pumnii cu carnet-ul ca masina nu are nici o valoare momentan :P
|
Razvane iti urez multa bafta cu luarea permisului si sper sa te vedem cat mai curand cum vii la pescarush pe o parte asa ca... stim noi cine si sa Te Fereasca Dumnezeu de accidente ca in rest timp si bani...si rabdare
|
....
ce sa zic Horia ? sunt nou p`aci...nush ...mi`a povestit un coleg de la liceu de masina ta...hyundai accent...park...am dat si noroc odata acu 2 zile :lol: :lol: .....iti doresc si tie si celor din Nsl sa iasa campioni pe grupa fiecaruia ! :wink: .....dak vretzi mancare...gatita...spunetzi k am :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:42. |
- Copyright 2026 4Tuning