![]() |
BMW 316i E36
6 Attachment(s)
Asa cum zice si anuntul de vanzare un BMW 316i, motor de 1.6. recent adus din austria. carte service la zi, taxa mica, doar 150E. ca si dotari are farururi cu lupa, stopuri clare. pozele sunt mai vechi. o sa revin cat de curand si cu pzoe mai recente. pretul este de 2500E NEGOCIABIL!!!
|
Re: BMW 316i
hai sus cu masina!!! buna si ieftina! cauciucurile sunt toate 4 noi!!
|
anunt valabil! hai sus cu masina! are toate actele in regula in consecinta masina are si numere rosii de RO. revin si cu poze mai recente!
|
sus cu masina. anunt valabil!!!
|
accepti schimburi ?ce an e masina,ce optiuni are?
|
accept, depinde cu ce. an este 92, euro 2 dupa spusele celor de la RAR baia mare. ca si dotari are 4 geamuri manuale, neoane la picoare (lumina ambientala) piele pe volan, schimbator si frana de mana. mai dau un set de genti de vara originale BMW din aluminiu cu cauciucuri noi. cele care sunt acum pe masina sunt de iarna si sunt tot noi. suspensie sport. tot ce tine de directie sunt schimbate si sunt noi toate. faruri cu lupa si xenon HELLA, stopuri clare (se vad lucrurile astea si in poze) pentru mai multe detalii poti sa ma suni la 0788101974 sau sa scrii la [email protected]
haide sus cu masina!! |
up, anunt valabil inca!!!
|
valabil inca. sus cu masina
|
up, valabila masina!!! eventual variante. faceti oferte
|
anunt valabil. haideti dupa o masina buna! tocmai a primit o pompa de benzina noua, cea veche fiind defecta.
Pret nou 2300E!! |
schimb cu pontiac firebird ?
[linkul de mai jos] |
pretul cerut de tine pt pontiac e mult prea mare. nu sunt dispus sa investesc asa mult ca diferenta intr-o masina, momentan
|
nu ti se pare exagerat pretul pt un 316 chel cu capce?
|
deloc!! sus
|
anunt valabil! pret nou 1990E NEGOCIABIL!!!!
|
anunt valabil!!!
|
variante !! hai sus cu masina!!!!
|
sus cu masina!! variante, ceva, orice
|
masina inca de vanzare!!! sau variante!!
|
schimbi cu o supernova?
|
nu nu multumesc oricum de oferta. nu schimb cu autohtone :)
|
io am incercat:)
|
salut,aceasta este masina despre care am vb la tel?
ai rar`ul facut la ea? esti sigur ca e euro2? eu peste tot unde m`am uitat 316 din `92 sunt euro1,din `93 incolo sunt euro2. Astept un raspuns! Eu zic ca ne intelegem... |
un schimb te-ar interesa?...plus diferenta ta? https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/84280-vw-polo-1-4-mpi.html
|
imi pare rau dar in criza asta nu imi permit sa blochezi bani :( frumoasa masina ta
|
anunt valabil. pretul scade drastic la 1500 E sau variante. mai sunt un set de nr rosii. merge impecabil masina!!
|
rar facut?
|
nu am timp si nici nervi pt rar. masina e intrata in tara inainte de 15, mai exact prin noiembrie
|
Quote:
|
motorul cu 99 de cai iese non euro
cele cu 102 cai in cazul bmw-urile w 36 316 ies euro 2. este pe site la rar cerere de constatare euro, pt suma de 30 ron iti spun dupa actele care le ai ce fel de euro este masina :P |
asa o fi:) eu stiu una 2000 24 v a iesit e1 iar una 318 92 direct non euro.dar amandoua cam rapandule
|
pret de criza. 1400E
|
masina s-a vandut. se poate inchide. multumesc!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:40. |
- Copyright 2026 4Tuning