![]() |
BMW to bring back 8 series
2 Attachment(s)
Noul GT/8-series va fi un V8 twin turbo aspirat sau un 6.0-L aspirat V12
Pe strazi il vom vedea aproximativ in 2010-2011 Herr Willisch a zis “It’s a car that doesn’t have any resemblance to the other cars built by BMW AG, so it was decided to give the project to us.” sursa |
Re: BMW to bring back 8 series
Quote:
Arata ca dracu, astia de la BMW chiar nu mai au imaginatie. |
seria 8 cu 4 usi? makes me sick! Seria 8 a fost cel mai frumos model facut de BMW vreodata, si una dintre cele mai frumoase masini.
|
Nu cred asa ceva. Nu am mai gasit nicio stire in legatura cu asta .. Chiar asa de urata nu se poate frate.. si .. twin turbo? haha.. pe BMW? care au o traditie cu motoarele aspirate? Nici asta nu e credibil..
Este doar parerea mea .. si SPER din tot sufletul .. daca o sa faca un nou seria 8 .. sa nu arate DELOC ,,, ca asta din poze. |
asa e.urat rau. si nu mai are deloc agresivitatea tipica seriei 8. mai bine sa ramana asa, sa ne amintim de ea ca o masina frumoasa si agresiva. nu o petarda...
|
|
e cam nasol asa.
seria 8 a insemnat tot timpul mai mult decat o masina mai mare si si mai luxoasa fata de seria 7. era ceva performant si deosebit cu un aer aparte de originalitate si stil. daca va arata noul seria 8 ca in poze eu consider ca dezamageste (daca tot se doreste o continuare a traditiei) |
Quote:
|
Eu nu cred ca o sa apara asa ceva, la cum arata ar concura cu seria 7....
|
Quote:
|
e urat asta..... nu are nici o treaba cu vehiul seria 8
|
cred ca cu uratenia asta isi doresc sa concureze cu CLS
|
.....ok! nu se compara cu seria 8 veche,dar nu mi se pare o masina urata
|
Are o forma mai ciudata chiar si decat Panamera !!! Ce se intampla cu oamenii astia? :(
|
Seria 8 a fost un coupe de lux, chiar daca nu a avut succes pe piata, e unul dintre cele mai frumoase bmw-uri facute vreodata. Asta de aici este extrem de urat si nu are nici o treaba cu seria 8 vechi. Chris Bangle clar...omul care a distrus imaginea BMW... isi face treaba in continuare...
|
nici mie nu mi se pare o masina urata! e simpatica! INSA SPER DIN TOT SUFLETUL SA NU PASTREZE TRADITIA BMW pt ca degeaba o mai fabrica :D
PS: e cumva un CLS wanna-be? |
masina este destul de simpatica, nu poti spune ca e urata...dar deh....asa s-a nascut romanul designer auto
|
Quote:
|
unde ai citit ca se vrea continuarea seriei 8 ca si coupe cu doua usi?? bmw probabil vor un concurent pt panamera,rapide,cls. si eu as vrea ca bmw sa reinvie seria 8, dar hai sa nu visam prea mult. seria 8 a fost un modelul nepotrivit la momentul nepotrivit (poate de aceea are aura asta de "supercar extraordinar ce merita un descendent" in jurul lui) si bmw nu cred ca va vrea sa repete greseala facuta cu el. it was fun while it lasted.:sniff:
|
singura masina smechera facuta de bemvei si ei aleg s-o distruga. tipic nemtesc. Asa e si cu berea...
|
BMW a declarat oficial ca NU va produce asemenea masina! Nu ar fii destul de rentabil.
|
Quote:
Nici mie nu imi place, iar seria 8 ar fi trebuit sa pastreze aceeasi alura sport din 1989. PAREREA MEA :) Bine ca nu se face. ;) |
Quote:
|
Foarte frumoasa seria 8 cea veche dar nici aceasta nu este rea , nu vreau sa ma gandesc la interiorul masini pentru ca mereu a fost exceptional , dar ma intreb acum cum va fi :D
|
avion:)
|
Din pacate, nu o sa fie nici o Serie 8 foarte curand. CS Concept, care trebuia sa ia locul la Seria 8, a fost anulat pentru moment. BMW se concentreaza acum pe masini mai mici, eficiente si "green technology".
Poate in anii urmatori se vor schimba mai multe dar ....deocamdata nu. Aaa, CS Concept a fost construit dupa elementele noii Serii 7, deci era de asteptat ca si Seria 8 sa aiba ceva influente. |
Quote:
|
in curand cei de la BMW vor ajunge sa faca trenuri...:rolleyes2
seria 10 cred ca va avea cam 25-30m...:???: |
| All times are GMT +2. The time now is 00:24. |
- Copyright 2026 4Tuning