![]() |
Machete in lucru - NSL_ALEX666
4 Attachment(s)
deocamdata e jaf !!!
dar incet incet o fac impreuna cu NSL_ADY666!!!!(facem o echipa buna):D |
Re: Machete in lucru-NSL_ALEX666
da omule sa speram ca o terminam pana la anu
|
si io sper asta!!!!
|
Baieti , mai usor cu postatul! Ce faceti, concurs? premiile le stiti?
locul 3-Avertisment Locul 2-Infractiune Premiul cel mare -Un concediu de cateva zile! Ps:Scrieti cat mai corect gramatical! |
scuza-ne!!!
|
6 Attachment(s)
Poze noi!!!
|
un singur lucru am sa zic...pana acum v-ati cam batut joc de ea...in fine vedem ce o sa iasa..
|
Nu puteti face pozele intr-o zona iluminata natural (sau cu un neon ceva)? Pozele sunt facute de prea aproape (si camera nu focalizeaza corect) si sunt facute si cu blitzul (presupun). Poate macheta arata ceva mai bine decat se vede din poze...dar nu putem sti asta.
Si acum idei: firele vin de la leduri nu? De ce nu le integrati pe toate in macheta? Din moment ce acoperiti bena puteti sa montati acolo intrerupatoare, baterii... |
acuma macheta este la mine. sa vad ce fac eu din ea.
ALEX o sa se apuce de alta, vedem ce mai are el si WYP cam ai dreptate, o sa ma apuc eu de ea mai in amanunt :D Data viitoare te alegi cu un "premiu" daca mai scrii asa!;) |
Mie imi place cum a iesit in spate la bena...in rest e groaznica...macar de te chinuiai un pic alex...bafta in continuare!!!;)
|
haide alex nu mai ai nimic nou?:-?
|
2 Attachment(s)
BMW X3 in lucru
Culoare:Neagra. Tuning:Capota, bara fata, bara spate, pragurile. Faruri albastre fata, boxa (nefunctionala). |
Frumos!In continuare urmeaza....??:D
|
Mi-am luat un "AUDI RS4" si vreau sa-i fac cateva schimbari!O sa pun si cateva poze!
|
4 Attachment(s)
Am promis ca pun si niste poze cu AUDI RS4 ! ! !
Astept sa-mi dati idei! ! ! |
eu zic sa il lasi asa....;)...cel mai indicat si il pui frumos in vitrina
|
Da la asta ma gandeam si eu! :D
|
Şi atunci de ce l-ai pus la machete in lucru?:x
Aştept un răspuns, după fac curăţenie!;) |
Doar ma gandeam sa il las asa!Dar tot ii fac niste schimbari!
|
Ma scuzati de off-topic... NSL ALEX SI NSL ADY .... faceti parte din clubul no speed limit prescurtat nsl cumva?:-?...vedeti ca asta se intelege;)....
In rest...cel mai mult imi place rs4 ( care zic sa il lasi asa...nu iti bate joc de o asemenea macheta ) si x5-ul ( nici la asta numai umbla si pune poze mai clare cu el in care sa se vada cum e lucrata...) |
1 Attachment(s)
Nu e x5 e x3!Si pozele alea sunt mai vechi!Acum i-am facut bara spate mai joasa si am incercat sa ii pun faruri cum se vede in poze!Dar au fost un esec total!Uite poza in timp ce lucram la bara spate!
|
fumos frumos,dar incearca sa faci mai multe poze sa se vada "detaliile" si sa vedem in intregime.bafta.
|
Re: Machete in lucru - NSL_ALEX666
3 Attachment(s)
Niste poze mai recente cu AUDI RS4!Va rog sa imi dati si mie idei in legatura cu BMW X3! ! !
|
WOW:shock: cei cu vopseaua de pe el:shock:??Si cu usile:shock:?ce-o patit?:shock::shock:
|
E galben perlat peste negru! ! !Pe usi am dat eu cu prea mult galben perlat! ! !
|
Cu ce a gresit macheta aia? :( Sfatul meu ar fi sa o matuiesti cum trebuie si sa aplici vopseaua ca lumea. Personal eu as lasa-o neagra...dar daca tie iti place fa-o asa.
|
Pai in primele poze inaite sa o vopsesc era neagra! ! !Am dat cu decapant si am luat toata vopseaua neagra pentru ca era zgariata! ! !Apoi am dat cu vopsea neagra si apoi cu un galben perlat!!!Dar la usi am dat cu prea mult galben perlat si se vede un pic ciudat! ! !
|
daca nu puneai multa vopsea pe usi,sigur arata superb....dar o poti repara facand acelasi lucru cum ai facut la inceput:dai cu decapant,vopsesti si aplici vopsea....asta sa faci doar la usi,ca in rest arata ok;)....good luck
|
Multumesc!De asta o sa ma ocup chiar acum! ! !
|
Bafta mai!Nu ti le-am mai vazut de demult!
|
Multumesc!Si o sa pun poze cu bara si capota de la X3!
|
6 Attachment(s)
Acum am achizitionat un WALSWAGEN GOLF 5 scara 1/18!!Cand l-am vazut prima data era varza cum se vede in primele 3 poze!!!Dar acum este total schimbat cum se vede in celelalte poze!!!Sper ca o sa va placa ce o sa iasa:D!!!!
|
Salut. Merge bine treaba... Am si eu o intrebare.. ce scara e rs4-ul?
Da-mi si mie te rog add pe messenger la bogdan_turbo. |
salut!imi place cum lucrezi!ai inceput promitator!;)8)
|
salut!..acela e fostul meu golf,nu?....spor la treaba!
|
3 Attachment(s)
Multumesc de aprecieri!!!:D
rock_angel-Da a fost al tau!!!Nu te supara pe mine,dar ti-ai cam batut joc de el!!!:sad: Acum i-am facut usile sa se deschida ca la lambo,pragurile si barile fata si spate mai joase si o mica modificare in lucru la bara din fata!!! Sper sa va placa:oops:!!!Si sa imi spuneti ce schimbari sa-i mai fac!!!;) |
Nu inteleg prea multe din fata dar arata binisor.
Fa-i niste aripioare mici asa ca un contur la aripi si bumper-e:D! Si din poza se intelege ca grila ii tare in fata, deci fa-o mai mica, ca o sa arate urat! Daca nu ai intels da-mi un pm cu id ceva si iti explic! Bafta:D!!! |
golful a ajuns asa...decapotabil pentru ca un prost a trantit macheta si s-a rupt portbagajul..iar kitul din fata a fost pus pentru ca nu mai stiu ce avea poxilina..:(..oricum..ai progresat;)
|
Mda ma rog:rolleyes2.Acum incerc sa ii fac tobele de esapament ,farurile si bara fata!:oops:
|
3 Attachment(s)
In sfarsit mica colectie a mea:D!!!!Cele 3 vipere 1/36 ,1/24 si in sfarsit THE KING 1/18:twisted:!!!!
Sunt pregatit sa fac modificari drastice pe ele mai ales pe THE KING :twisted:!!! Dati-mi cat mai multe idei!!!!!:oops: Am facut rost si de un mercedes benz 1/24 si am reinceput sa lucrez la LAND-ROVER:twisted:!!!!Poze in curand;)!! |
| All times are GMT +2. The time now is 13:02. |
- Copyright 2026 4Tuning