![]() |
Race One Romania
Race One Romania este un club nou in Romania care are ca punctaj promovarea curselor legale, ilegale si alte activitati ( cerculete, drift,burn...)
Am vrea sa stim daca sunt doritori care sa se inscrie intr-un astfel de club. Daca aveti intrebari sau vreti mai multe detalii contactati-ma aici . Sper ca nu o sa mai iasa aceleasi comentarii vechi cum au iesit la alte cluburi. Am spus de ce s-a infiintat acest club. Bafta multa |
Re: Race One Romania
cati membrii aveti si ce masini pt inceput?! si bine ati venit printre noi!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
*Skoda :P
|
Quote:
|
Se mai baga cineva?
|
Care se mai baga?
|
ma da voi ...nu va mai intalniti ?
|
Quote:
|
trecusem si eu pe la locu vostru d intalnire ...si nu vazusem nicio activitate ;)
|
Quote:
Care se mai baga? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Mai astept membri noi.....
|
Quote:
|
Quote:
Bafta ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
spor la agatat membrii ! |
Quote:
|
Nu prea ai cum .. umbla fleaura ... :lol:
|
Quote:
|
Stai ca eu acum citesc...adica voi agatati membri in trafic?...si ce le spuneti oamenilor? "Buna ziua...eu sunt X...si conduc o masina Y...iar el este Z si conduce o masina U...noi doi facem parte din Race One...care este un club auto...bla bla bla...bla bla...vrei sa faci parte?"...baieti...o sa vedeti ca degeaba ai cantitate daca nu ai calitate!!! Dar acum daca tot faceti asta...va dau un sfat...fiti foarte drastici cu cei primiti in modul asta...adica...le urmariti comportamentul la intalniri...devotamentul...chestii de genu...si cei care nu merita...OUT...fara discutii...ii "filtrati"..foarte simplu....
Va doresc succes si evolutie ;)...si doresc ca prin mijloacele folosite de fiecare club Nemtean, comunitatea nemteana sa creasca...si vedeti poate ii molipsiti si pe cei mai de la est :))...ca...e nevoie si acolo |
Quote:
|
Nu mai zice nimeni nimik aici?
|
Quote:
|
Quote:
Ce mai faci ? :) |
eleron ...pai ..vb cu oamenii din club de la tine ...sa inceapa sa posteze pe aici .... sau ..pune si tu niste poze de pe la intalnirile voastre .... sau fa o prezentare a membrilor care sunt acuma in club ....
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:31. |
- Copyright 2026 4Tuning