![]() |
Bursa - Caut masina ( old School )
cumpar bmw e12 , e21 , e23 , e24 , indiferent starea sau piese in stare decenta pentru ele.
accept si alte oferte pt bmw vechi alte modele |
Re: Bursa - Caut masina ( old School )
vezi pe http://www.retromobil.ro/bursa-hobby...i/vanzari.html cred ca sunt ceva bmw-uri, bafta la cautat :D (scz daca URL-ul se considera o reclama)
|
am eu una, rezerva pt a mea, nu e completa lipsesc piese de care m-am folosit, poate mai schimbam si niste idei...
|
un e28 te-ar interesa?
|
Am pentru E21 capota fata,capota portbagaj,aripi fata,usa dreapta,geamuri laterale,cutie viteze 4 trepte si alte maruntisuri in stare buna.Daca te intereseaza ceva din astea anunta-ma.
|
caut sa cumpar Mini Morris sau Citroen Mehari! are idee cineva???
|
radule,pentru mehari o sa ai nevoie de un "mentor" sa te ajute sa-l repari:))
numarul lui incepe cu 0740 6111... sa vad daca-l ghicesti :) |
problema este sa-l gasesc, ca sa am apoi ce repara:) si se pare ca e cam greu de gasit
|
radule,nu cred ca gasesti vreun mehari in tara...poate cu greu un 2cv.. iar mini cooper...vezi pe retromobil, sau userul AUTOMOBILIA, parca el era in RCR si mai stia ceva, aveau un club de mini la un moment dat... nu foarte stralucite masinile,da oricum :-? spor la cautat.. si...arata maxim skoda omule ;)
|
apropos de 2cv, am vazut unul in stare buna in bucuresti, si cred ca omul inca merge cu el! mercic fain:P
|
poate intereseaza asa ceva https://forum.4tuning.ro/399-americane/38917-buick-super-49-a.html proiectu meu cu buick super 49 care din pacate din nu l mai pot continua
|
cu cat o dai? astept un pret pe pm, mersi!
|
2 Attachment(s)
Cumpar Opel Rekord C Coupe (Commodore A) sau Opel Rekord D Coupe (Commodore B). Ii rog pe cei care cunosc un astfel de model sa ma ajute cu orice fel de informatie: locatie, poza, numar de telefon etc. Multumesc.
Tel. 0721 400 528, 0765 419 528. |
O Manta te coafeaza?
|
Quote:
PS: stii ca nu mi-ai trimis inca poze cu Mantele tale? Vorbisem noi cam acum 2 ani... Imi poti pune te rog niste poze pe mail? |
Daca mailul e acelasi ca si ID .... da .... se poate. Si bani sa fie, ca masini se gasesc, asa cum le-am gasit toti de altfel.
|
caut un golf 1 sau 2, sa fie benzinar si in stare de functionare si acte in regula pentru ca il vreau pentru uz zilnic, si nu am timp sa il las pe dreapta prea mult , o eventuala reconditionare sa poata fi facuta in timp ; nu exclud nici tractorasele dar astea trebuie sa fie in stare perfecta la ''inima''.
bugetul e de aproximativ 3000 ron, dar daca se merita se poate pune peste |
am eu un bmw e28 520i inmatriculat tot are doar sonda d l baia d ulei fisurata in ret tot ok si nah putyna rugina;)) il dau l 650 euro neg cine este interesat ma gaseste l id kosty_heady sau l nr d tel 0753076701
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
De departe, cele doua modele seamana... dar... nu destul :) |
caut si eu:golf1, golf2, mazda323 sau masini old timers dar de dimensiuni nu mai mari ca golful sau doar putin mai mari important este sa fie benzinari si sa nu depaseasca 1.4 . Buget mic.. max 2000ron... Caut mai ales prin bucuresti sau prin apropiere
|
Quote:
|
Re: Bursa - Masini de vanzare
Sper sa nu supar pe nimeni.
M-ar interesa o dacie 1300 nu reconditionata. Nu ma intereseaza cat de ruginita e. Motorul sa mearga cat de cat pana la mine la garaj sa nu fiu nevoit sa o iau cu platforma. Astept oferte ! |
una prin bucale stiam, mi-a dat un baiat niste poze, vroia 300Eu parca pe ea, putin lopvita, si cam ruginita peste tot, dar intreaga, acte noi si functionala parca. Daca mai gasesc pozele si mailul lui, iti dau un pm :wink:
bafta |
Multumesc am gasit 2 dacii gratis de la cunoscuti una este ruginita de-a binelea dar cu motor functional si cealalta se prezinta mai bine. Ma gandesc sa le iau pe amdoua pentru a avea piese. Am in cap un proiect maret asa spun eu. Cand o sa le iau o sa fac un topic pentru a va cere sfaturile.
|
Caut: Ascona B, BMW E21 sau BMW E30 cu sasiu, caroserie buna motor functional cat sa nu necesite platforma
|
|
Un bmw new class nu stie nimeni?
|
nu stie nimeni, cauta in alta parte, aici nu ;)
|
Caut Opel Kadett C Coupe. Ma intereseaza sa nu fie lovita sau excesiv ruginita. Motorul si/sau cutia de viteze pot sa nu fie functionale.
Ma intereseaza in egala masura un Ford Capri MK3, indiferent de motorizare sau starea motorului. |
un fiat ritmo stie cineva? in 2 portiere musai..
|
daca merita interesul financiar si dai pret bun, fac rost de un abarth primul tip, 1.6 DOHC dual carbs, doar sa-l mai gasesc ca l-am vizionat noaptea la cineva
|
florine, e cam sus unde tintesti tu... :)
nu caut acul in carul cu fan, ca daca voiam un abarth aveam si loz suficient, te anuntam eu:)) caut unul, indiferent de motorizare, 2 usi sa fie, 2 sau 4 faruri,nu conteaza, caroseria sa nu fie putreda, si banii, evident, cat mai putini :)) |
pai tu cat crezi ca ar fi acel Abarth? cam 1.000 Euroi :wink:
este Abarth 105TC, 2 faruri :) |
nu e deloc mult, dar pe moment nu dispun de toti acesti bani inca.. sper ca in maxim o luna sa fac rost de suma respectiva, daca intre timp nu apare nimic, fii sigur ca te voi contacta cu cea mai mare placere.
florine, da' un 850 cu acte in regula si tabla foarte buna stii? tot pana in vreo 600-800 de epuroi? |
da, stiu, am si poze dar nu le pot urca prea curand, pt ca mi-e compu varza, nu pot uploada nimic :(
este visiniu, la cheie am inteles, frumusel si destul de original, poate doar semnalele fata n-ar fi..cred |
Salu.
Stie careva ritmo 105 sau 125 TC?? Modelul cu 2 faruri? Daca da..va rog un link sau un contact!!! Caut de mult asa ceva!!! Si am vazut ca intreba cineva de Kadett C Coupe. Am un prieten care are una foarte intreaga..o foloseste zilnic..dar e de 1,2...o sa-l intreb daca o vinde |
105TC stiu eu, rosu, original, dar culmea, are 2 carburi duble, desi trebuia sa fie unul singur, carcasa filtru e tot originala, deci o fi ceva adaptare de la 125 sau 130TC sau cine stie, deci e mai power..o sa vad cand ajung sa-l regasesc.. :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:49. |
- Copyright 2026 4Tuning