![]() |
8 Attachment(s)
honda civic,1993, euro 2,4 usi,jante 15,recent adusa,motor 1.6,125 cp,142.000 Km,oglinzi electrice,4 geamuri electrice,volan reglabil,filtru sport,consumabile schimbate,pret negociabil 3100 euro.
8) |
Re: Honda Civic
up V-TEC :D
|
sus cu ea....... impecabila nu bate nu troncane nimic 8)
|
salut.mai ai barile stock?
|
nu,da cred k ma duc sa cumpar 2 si astea le pun la pastrat oricum vand masina cu tot cu ele plus bari stock ;)
|
upp ca sta degeaba taxa in varainta x3 ar fi 600 in varainta veche e 200 de euro,am confirmare RAR stampilata de rar Bucuresti o sa-i fac o poza,:-)
|
accept variante ofer diferenta
|
variante un 206 ceva un clio :-) ofer diferenta 8)
|
plateste taxa si iti dau 3000 pe ea doar cu barile originale si fara chestia aia de intins rufe. e oferta serioasa si astept un raspuns
|
nu ms sunt sigur ca sunt o groaza de alte masini de unde poti alege de banii astia :-) dar nu vtec ;)
|
o poza cu motorul te rog si un ultim pret fata acele bari si fara eleron
|
1 Attachment(s)
2900 cu barile originale dar imi vin abia saptamana viitoare
|
buuun. am primit PM-ul.
ai raspuns PM eu raman la oferta mea, ti-am explicat motivele. te rog sa-mi dai mai multe detalii despre masina. eventualele defecte care oricum se vor descoperi daca ajungem la aceeasi concluzie referitor la bani. buuun eu mai am o oferta foarte buna la 2500 euro pt un sedan. proprietarul lucreaza la honda si masina e perfecta. |
ti-am raspuns la pm tau,la 3000 gata inmatriculata nici nu ma gandesc sa o dau,eu tiam zis cat e ultimu pret neinmatriculata poate daca faci o oferta apropiata de suma aia o dau daca nu mio pstrez ;) o zi buna iti urez
defecte ce sa zic iam scimbat pivotii si capetii de bara dar cred ca mai bate o bucsa dar o sa o chimb si pe aia,avea un bandouo de la o usa lipsa lam cumparat si pe ala si lam montat ieri si sapt viitoare imi vin barile originale si ink un stergator ;) |
taxa este de 3 ori mai mare decat mi-ai spus: 1,997 E
deci oferta mea este de 1000-1100 euro :D nu vreau sa para jignire. multumesc si astept raspuns |
:))))) baiete tu nu sti matematica? http://www.credite-auto.ro/taxa_inmatriculare.php calculeaza sa vezi,si nu mai fa afirmatii de astea ca esti in necunostiinta de cauza
introdu acolo datele capacitate cil 1590 euro 2 vechime peste 15 ani ca deja ma seci ia-ti dacie si gata nu VTEC :lol: |
scuze! pe autovit un 16 vtech din `95 are afisata valoarea taxei de 2000 euro.
de ce scrie acolo reducere 95% ??? |
nu stiu la ce te referi cu reducerea de 95% eu am fost si la rar si miam calculat taxa si cineva de la RAR tm mi-o zis site-u acesta,o zis ca este cel mai bun si exact;)
|
ok atunci inca odata scuze! inseamna ca cel de pe autovit este trecut gresit...cine stie. nu vreau sa-mi porti pica.
oferta mea este valabila |
este taxa asa mare deoarece este 1995 ;) si in plus nu stiu daca este euro 2,a mea este euro 2 ptr ca este editie franta ;)
|
dar tu ai fost la rar cu masina? ai chestia aia cu care se plateste taxa?
|
dami add pe mesenger p3rv3r5ul2003
|
Quote:
|
valabil...accept variante mercedes 124 in special :???: +/- diferenta
|
daca o inmatriculezi fac eu rost de un 124 :D
gata nu mai zic nimic. considera UP |
daca dai un 124 frumos si sa imi convina iti dau eu bani de prima inmatriculare ;) dar momentan nu o inscriu deoarece mai am ink 2 luni numere si nu are rost,in plus so vehiculat ca prin ianuarie februarie se revine la taxa veche adik 200 de euro in cazul meu 8)
sau macar un un e36 si combi numa sa fie frumos :-) |
auzi frate nu vrei o nubira 2 wagon din 2002? masina este proprietate personala, sunt primul proprietar, carte service, toate reviziile in reprezentanta etc.
|
cand esti pe mes vorbim dar in principiu nu m-ar interesa,ma intereseaza un 124 sau un bmw 316 318 320 sau si un e34 vorbim ;)
|
hai sus....un g3 in 4 usi ceva?:rolleyes2
|
sus....trece si craciunu....
|
Nevermind, wrong post.
|
inceput de nou an,nu vrea nimeni o noua masina? :-) hai sa mai scad din pret 3000 euro 8)
|
2900 euro neg :rolleyes2 sau schimb cu omega sau c180 +dif din partea mea
|
Quote:
|
ti-ai luat mha masina?hai sari cu pretu care tiam zis cu barile originale si tio dau ca miam gasit un c-klasse frumos :-)
|
accept variante ofer dif pana la 1000 euro...un 318 is ceva si inmatriculate si neinamtriculate un 325 poate 8) variante
|
VTEC :-) civic +/- 1000 euro ofer in functie de masina sunt deschis la oferte :-)
accept variante si cu un urs intr-o stare mai proasta plus dif :-) |
Sal. Vrei un golf 3 hidramat? Motor de 1.8, inmatriculat, AC, servo ,airbag.
|
2 Attachment(s)
am dat actele unei firme de inmatriculare in curand inmatriculata RO pretu va fi de 3200 euro cu bari stock plus barile cu care o venit,schimbat placute de frana ulei plus filtru ulei interior curat de nefumatori nerupt momentan masina arata cam asa :-) finala sport japan :-)
|
4 Attachment(s)
Saluti baieti! Am un civic de vanzare. Caracteristici:
An de fabricatie: 1992 Motor: d13b2 ; 1343cm ; 55kw ; 75hp, benzina +gpl Dotari: geamuri electrice,servo-directie,servo-frana,alarma cu inchidere centralizata,jante in aliaj,cauciucuri yokohama in stare exceptionala,geamuri obscurate cu folie neagra,cruise control,trapa obscurata,tapiterie in stare buna,catalizator nou,suspensie sportiva:amortizoare sachs cu gaz si arcuri eibach. Motorul are in jur de 200 000 km parcursi si nu consuma ulei. Vand aceasta masina ca piese de schimb, deoarece taxa de prima inmatriculare este de 10538 RONI. Pe strada, masina se comporta foarte bine. Pretul este de 1000 euro. Pentru alte informatii,:[email protected] |
| All times are GMT +2. The time now is 11:09. |
- Copyright 2026 4Tuning