![]() |
Condica de reclamatzii si sugestii!!!
vreo plangere sau vreo sugestie e bine venita....asa vom reusi sa ne rezolvam problemele si neintzelegerile pe care le avem......rog moderatorul[tng] sa nu inchida topicul.
|
daca scriem nu il inchide (sper)
ce zi ceti merita sa fie deschis un topic despre muzica. Cea mai buna muzica pe care o poti asculta in masina singura problema este ca cei ca mine nu pot pune numai cei cu internet care au cava viteza nu 40 de k ce parere aveti si NU ca o reclamatie pentru va nu ii subestimez munca tng ar trebuii sa mai stearga din topicurile cele f vechi stiu ca i-a mai zis cineva si s-a suparat de aceea repet nu este o reclamatie daca nu vrea sa le stearga f bine ca stie el ce face si pana acuma si- facut treaba f bine |
Trebuie sa te corectez putin: eu i-am zis sa le stearga, dar NU s-a suparat. A spus doar ca el stie mai bine ce are de facut. Tng nu se supara asa usor... [sper]
|
Frumos Topic !!!
Si acuma ontopic: Kraven tata ce ai mah cu mine si cu oaresce lume paci?? :roll: |
Re:
Quote:
BMW fan sunt de acord cu crearea topicului \"Muzica buna in masina\" Va mai spun odata .. topicurile mai vechi nu sen sterg.. raman in arhiva Dar sa zicem ca le sterg .. ce se intampla cu nr de posturi pe care voi le faceti ? Dispar si ele odata cu topicurile, nU? Nu trb facut asa..deci terminati! |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
cum am mai spus,tine-ti minte ca am pile la parcare!!!si daca ma enervati :wink: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
Ce parcare mah??? :roll:
|
adevarul e ca e ceva tensiune aici pe ''ploiesti''.cred ca ar trebui dezbatute mai pe larg.....uite pe mine sincer ma intereseaza sa facem ceva sa ne vedem cel putzin de 2 -3 ori pe luna,sa ne strangem undeva unde sa putem sta de vb,mai o gluma,mai o caterinca si ceva treburi serioase legate de auto....cu ocazia asta putem aduce noi membrii,ptr ca sincer suntem o mana de oameni,ar trebui facut ceva sa mai ''racolam '' noi recrutzi...are cineva vreo idee?
|
Cum sa racolezi mai multi membrii !?
Eu pana acum 2-3 luni nici nu auzisem de 4t Forum ! Stiam site-ul destul de bine , dar vedeam pe forum \"atata text\" si fara poze/filme , nu mi se parea nimik interesant ! Pana cand am stat sa caut mai amanuntit si am descoperit VT-ul , Comunitatea noastra , etc. 1 Cred ca cea mai buna metoda sa marim comunitatea e sa iesim totzi prin oras , cu un rucsac plin cu pliante 4t si sa impartzim in stanga si in dreapta ! 2 Publicitate pe internet : Baner exchange, optimizare motoare de cautare , orice !! Dar sincer , cred ca prima varianta ar fi mai eficienta ! :roll: |
aceiasi chestie. alt om care vrea sa ne intalnim, dar nu se hotareste nimeni unde si cand.... :(
|
Man , nu am zis nimik despre data/locul unde ar trebuii sa ne intalnim , ca nu cred ca sunt in masura sa decid asemenea lucruri !
Pt. chestii de genul asta s-au inventat moderatorii/organizatorii ;) (no offense TNG) |
deci deschid topicul despre muzica
puneti pe el sau nu ? |
Re:
Quote:
|
Iar ati deviat de la subiect
Partea nasoala e ca am inceput sa primesc sesizari din partea altora ...si din alte orase Nu e bine deloc .. de acum inainte \"va ard\" la fiecare greseala (vazand problema ca un moderator si ATAT ),nu va voi mai tolera nimic. BMWfan Poti deschide topicul de \"Muzica\" . Acolo sa avem recomandari ale voastre, melodii cu bass,cu treble,pt relaxare.. pt drumuri lungi..ce vreti voi. |
nu mai are nimeni nimic de comentat . toata lumea este multumita?
uite frate eu propun ca la o intalnire sa aduca cin are camera sa faca poza la masina +propprietar si sa le puna ca eu nu cunosc decat vre-o doi si nu sunt singurul si asa este mult mai simplu decat sa te duci la o adunare ca poate este in capatul celalalt al orasului pacat ca nu am nici camera si nici net bun |
Va rog frumos nu mai deschideti topicuri aiurea ... sau topicuri cu aceeasi tema cu celelalte topicuri de pe forumul mare
Intrebati aici .. ca daia s-a facut topicul asta Intrebati.. cereti parerea .. ca suntem destui in comunitate si ne putem ajuta :wink: |
adik sa inteleaga toata lumea s-a referit mai mult la mine.......daca intrati o data la o mie de ani si nu zice nimeni nimik ce sa fac
|
TNG am o sugestie, din nou legata de curatenia forumului :lol:
Fi atent. Eu zic sa faci un subforum in care sa mutam toate topicurile inchise... Sa-i zicem la acest subforum \"Gropa de gunoi\" spre exemplu. Astfel nu pierde nimeni posturile, se poate citi oricand ce a fost scris si mai eliberam shi noi din spatiu, adik o sa arate mai frumos.... Ce zici? se poate? :wink: |
ce trebuie sa fac sa ajung moderator?? sunt curios :oops:
|
Re:
Quote:
Nu inteleg cu ce va deranjeaza pe voi topicurile alea... stau in josul paginii .. cu ce va incomodeaza? Shantzu Vrei sa ma dai jos de la \"putere\" ? :evil: Vorbesti cu unul dintre admini .. faci propunere ... dar daca moderezi la fel cum si postezi .. va fi dezastru :x |
:boxing: :chainsaw: :poke: :pistoles: :2gun: :twisted: :evil: :censored: :confused2 :zombie: :headache: ???saracul shantzu!
|
TNG-ule io zic sa impui COMUNISMUL contra Bolsevicilor de pe forum :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :boxing: :boxing: :boxing: :boxing: :boxing: :boxing: :boxing: :dance: :dance: :dance: :dance: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :suspiciou :suspiciou :suspiciou :suspiciou :poke: :poke: :poke: :poke: :poke: :poke: :poke: :poke: :poke: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: a fost doar o parere :)
|
ne-am dus draq daca ajunge asta moderator!! :lol: :wink:
|
Si mai fatal ar fi combinatia Shanztu - CobraArt :lol: :lol: :twisted:
|
mah nu va speriati ca nu vreau sa ajung moderator ca e bataie de cap prea mare!!!eram curios sa vad ce trebuie sa indeplinesti sa ajungi asha ceva :wink: :wink:
P.S. yo cred ca voua nu va convine ca am pile la parcare :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: |
mey ... condica trb sa ramana curata .. nu mai faceti offtopic
|
cred ca ar trebui ales un lider al comunitatzii si niste ''consilieri''...care impreuna vor lua decizii in numele tuturor,vor hotari ce si cum si unde.....sa se voteze aici pe forum si sa se faca o lista cu cei propusi...asa nu vor mai fi discutzii aiurea si daca suntem o comunitate adevarata atunci sa ne alegem liderii.....tng fiind moderator fa o lista.....voi ceilaltzi votatzi liderul si cosnsilierii.....trebuie sa stabilim o ierarhie,neaparat,ca vad ca se ridica ba unul ba altul cu tot felul de idei....chiar sunt curios ce o sa iasa...
|
Propun sa fiu presedintele Comunitatii Ploiesti
Sunteti de acord? Eu zic ca un lider/presedinte e de ajuns..fara consilieri :wink: |
Re:
Quote:
|
tng-ule vad ca iei in gluma ce am propus eu....eu chiar vb serios....te-am rugat sa faci o lista cu cei pe care o sa-i voteze comunitatea....si cum vrei tu alegem doar un lider....dar fa draq o lista cu catziva care crezi tu si puneo sa inceapa votul....chiar nu ma asteptam sa faci caterinca pe subiectul asta.... :(
|
mha eu as fii deacord cu ce a spus taz :wink: si sunt cativa care ar merita sa fie lider , poate asha o sa fie mai curat si nu o sa mai fie nebunia asta pe aici :wink:
|
Re:
Quote:
fa tu topicul .. si eu te conturez daca e ceva ..ca asa nu prea inteleg :? |
T@z, pai tng este si moderator si lider al comunitatii noastre... Tu zici sa ne alegem pe cineva care sa ne conduca? suna a dictatura.. ai spus:
\"trebuie sa stabilim o ierarhie,neaparat,ca vad ca se ridica ba unul ba altul cu tot felul de idei...\" pai asta e si rostul forumului: fiecare zice ce il doare si se hotareste ce este mai bine... :roll: |
si din cauza asta la intalniri se intampla ce se intampla....trebuie cineva care sa poate aloca mai mult tipm ptr comunitate,sa se intereseze de enumite treburi,sa ne tzina la curent cu tot ce misca.....in fine uitatzi ce am spus,daca voua va place sa fie totul haotic....
|
imi cer scuze oficial tuturor celor care s-au simtzit ofensatzi de ce am scris eu.....din patrea mea nu vetzi mai auzi nimic,o sa incerc sa nu ma mai implic in nici o activitate care ar putea fi benefica ptr comunitate,daca ptr niste ''turnatori mici ''am ajuns sa fiu luat de fraier.multzumesc....
|
Re:
Quote:
|
nu spun ca nu sunt multzumit de ve face tng....e doar un moderator,daca vrea sa ne reprezinte si interesele eu zic ca ar trebui sa se implice mai mult,nu doar sa stabilim o intalnire sau alte treburi de genul asta.....se pot face multe dat e vb de timpul alocat si de multe alte ''chitzibushuri''...si el stiu ca e presat de timp cu alte treburi mai impotrante....la fel camarea majoritate dintre noi...dar daca vrem sa facem ceva frumos mai trebuie sa existe si sacrificii...
|
Re:
Quote:
m-am chinuit sa strang cateva materiale ca sa aratam lumii ca se poate.. merge mai greu de unu singur au fost momente in care unii mi-au zis \"dar tu ce ai facut TNG pt comunitatea ?\" daca colaboram de la inceput...putea sa fie si mai bine daca vreunu crede ca s-ar descurca mai bine ca mine...sa treaca in locul meu,nu ma supar de ce nu spuneti... --vrem sa facem asta pe forum..vrem asta...uite asa zic eu ca ar fi bine...-- :( |
| All times are GMT +2. The time now is 17:25. |
- Copyright 2026 4Tuning