![]() |
E36 - VN-88-FLY
4 Attachment(s)
In seara asta .... Uitandu-ma mai atent la Noua mea masina recent adusa din Germania m-am gandit sa va arat ceva poze cu ea si sa va spun cate ceva depre ea....
Sa incepem... Fabricatie: 12.1995 Prima Inmatriculare: 03.1996 95000 Km... din cate stiu reali... Carte de service la ea Dotari: -Dublu Climatronic -Oglinzi Electrice -Geamuri electrice Fata -Jante Originale Bmw... -Senzori Parcare.... -Proiectoare si cam atat mai important... Acum ma gandesc si la cateva modificari minore cum ar fi: -Prelungire capota peste faruri... -Angel Eyes -O evacuare sport(finala) Momentan -ceva muzik si cam atat imi trece prin cap in momentul de fata Astept si parerile voastre .... cum vi se pare??? |
Re: E36 - 318i Stok
salutare si felicitari de achizitie . Arata ingrijita masina ! Pune si tu o poza cu interiorul si in primul rand cu displayul de la senzori de parcare (sunt curios si eu) . poti sa spui si tu cat tea costat masina !?
|
man... nu am display la senzorul de parcare... e ceva cu sunet... cu cat te apropii mai mult de ceva cand dai in marsalier cu atat piuie mai intens..
o sa pun si poze cu interiorul dar inca nu am facut... |
am dat 2600E pe ea de acolo fara drum si fara inscriere
|
ms si bafta cu masina ! multi km fara incidente
|
Multumesc la fe... Bafta si tie...
|
3 Attachment(s)
Si ceva poze cu interiorul si tub-ul de bass
|
faina masina dar totusi 95000 km....
|
man nici eu nu stiu ce sa zic... dar faza e ca, cartea de service o are la zi...
|
2 Attachment(s)
Mici retusuri
|
sa ma anunti si pe mn daca a tinut vopseaua !
|
Ok... Oricum daca nu tine o sa vb cu cei care imi prelungesc capota sa mi-o vopseasca ei
|
Primul pas - Realizat
Maine imi vine si finala sport... sa vedem cum o sa se auda |
3 Attachment(s)
Aceasta este ... acum sa vedem cand o sa o montez cum o sa se auda...
|
pfoai:)) cred ca o sa-ti oboseasca urcheile :)
|
sper sa nu fie nici chiar asa... sa vedem luni cand o sa o montez
|
4 Attachment(s)
in cele din urma am reusit sa montez si Finala 8)8););)
scz pt. calitatea filmuletului... dar asta e |
mmm... ce ziceti... ce parere aveti?
|
misto toba cat tea costat ?
|
Am luat 2 si m-au ajuns cu tot cu transport amdoua 520 Lei
sunt foarte multumit de asta se aude super bine si nu e nici zgomotosa tare sa zici k te deranjeaza la drum... |
Frumoasa masina....s`o stapanesti sanatos...si fara incidente.
Kt despre toba....de unde ai luat`o? 2 la 520 ? Eu mi`am pus Borla la Pitesti si ma dus 600 + 40 manopera, k mi`au pus`o direct la ei acolo, n`am plecat fara ea pusa pe masina ;) Park ar fi sora alei mele.....aaaaa apropo, ai tamburi pe spate? Stiam k dupa `94 s`au pus discuri. Referitor la km.....se mai intampla sa aibe 95.000, am si eu un prieten kre tot asa si`a luat o pisicuta si avea 82.000km cu carte service. Si m`ai am inca unu kre masina nu e prevazuta cu scrumiere, deci nici mkr gaurile nu sunt date in plansa aia dupa mijloc, nici scrumiera din fata nici cea din spate nu exista, e dreapta consola.....:rolleyes2 Stima E36 !!! |
Multumesc pentru incurajari man....
pe evacuari am dat 520 pe ambele nu sunt borla... sunt de inox...facute undeva in cehia din cate stiu... imi place cum se aude mie unul mi se pare k se aude chiar foarte bine. Le-am luat de la torelo vezi k e pe la bazar cu Tobe sport si altele dak te-ar interesa... da tamburi am pe spate si pe mine ma km surprins k si eu stiam k ce-i dupa 94 sunt pe disc.... dar asta e acum. |
Au ceva site in ele sau sunt doar din inox si atat? Toba direct...
|
are sita k dak ar fi goala iti dai seama k ar fi insuportabila... sar auzi k ff tare si ff naspa cred... dar e direct nu are compartimente cum are o teava normal stok
|
1 Attachment(s)
si gata si cu numerele... "Zboara puiule .... zboaraaa...":-P8)
|
Sa le stapanesti sanatos tati, fara incidente si probleme ;)
|
318 nu suna cine stie ce suna putin mai gros,de ce nu ai optat ptr ceva cu 2 iesiri?sincer mi se pare ciudat si eu am avut japan pe un 320 si toti mior sarit in cap ca nu da bine japan pe bmw :rolleyes2
|
man mie unul imi place cum suna... o sa pun un filmulet mai clar poate o sa-ti placa si tie.....
si oricum daca incercam ceva cu 2 iesiri parerea mea k se auzea si mai naspa... o data ce motorul sa zicem k nu are putere sa "sufle" in una dar in 2 |
Quote:
cand zici japan la ce te referi.... ? |
Quote:
|
ok am inteles... multumesc k m-ai informat...
|
Tati, daca tie'ti place cum suna........las'o asa........fa'o cum iti place tie, daca tu vrei 3 iesiri, pune'ti 3 iesiri........tu te'mbraci cum zice lumea? NU, te'mbraci cum iti place ;)
|
ai dreptate...
oricum ei si-au dat parerea.... e ceva normal fiecare cu parerea lui si cu placerile lui... de aceea e forum sa-si spuna fiecare parerea.... din greseli invata omul |
Frumoasa masina si ingrijita. Sa o stapanesti sanatos si multi km fara incidente.
Asteptam un clip cu evacuarea! |
Quote:
iar legat de finala aia:) se aude binisor...dar se poate si mai bine... in caz de vrei sunet mai rau :D...imi dai un pm...te duc la un service..si iti tragi un traseu jmeq :X rau;) se aude bine d tot:) daca vrei sa vezi o idee intra la mine si uita-te cum se aude a mea:)..oricum se aude bine si a ta:) sa te bucuri d ea:) |
Black Pearl vezi ca pe pagina anterioara este un mic clip cu sunetul evacuarii....
o sa mai pun ceva cat de curand dar nu prea am avut timp.... Multumesc... pentru incurajari |
Quote:
|
ai drteptate dar asta e cu timpul poate o sa se auda si mai bine...
|
misto masina.sa o stapanesti cu placere.ma bate gandul sa imi pun si eu o finala sport....
|
Quote:
dar cu traseu :->...obtii vrooooooooooooom ala de jos din ture;) e criminal:X:))) a mers tata ieri cu a mea si a zis inainte de culcare ca il doare capu :))) deci vrei sunet dai niste banuti....scoti intermediara tragi teava ,o finala pe direct:) si scoti vroooooooooooom:D alarme si priviri:) cai din 1.8 niciodata:) |
| All times are GMT +2. The time now is 06:13. |
- Copyright 2026 4Tuning