![]() |
Intalnire Galati - Braila
Inspirat de intalnirea celor din capitala, in parcul Herastrau, m-am gandit ca poate ar fi placut sa ne intalnim si noi intr-o seara, ne cunoastem, mai schimbam impresii despre masini, mai bem un suc impreuna.
Detaliile despre intalnire le putem discuta aici, inca nu am nimic concret in minte, un loc bun, ar fi intr-o parcare ceva mai mare, ori in 19 la Mc, ori pe faleza, aproape de port. Pe acolo macar nu e trafic, si nici politia nu prea circula. La Miki Di, era parca un parc de dixtractii ultima oara cand am fost, deci nu stiu daca parcarea e libera, dar daca s-a eliberat locul, avem loc si de niste burnout-uri, liniute, sau ce vreti voi. Astept sugestii, si poate punem la punct acest plan. Oricum, ma gandesc sa fim mai multi, ar putea sa vina si baietii din Braila. |
ma nu e rea ideea... dar au fost atatea tentative.. shi... nush.. mai ashteptam sugestii..
|
mdap..e buna ideea...dar liniute si burnout-uri? :D ..nu prea cred ca e posibil :wink:
|
Idea e super . Problema e urmatoarea,cati sunt doritori?
|
pacat ca s-a stricat vremea.......
mergea de una mica intre orase.... oricum s-ar putea sa vin la br. pt. o mica revansa de la legale cu o vectra care a fost prost incadrata.......... ca mi-am reparat mashina shi gata de actiune..... da pe ud n-am ce sa fac ca nu mai plec de pe loc..... |
dom'le perikolos vad ca ti-au crescut cohones de cand ti-au venit sculele.
taci ca-i bine , creca o sa te vizitez si eu cat de repede posibil. |
mey, nu fi rau!!!! 8)
sa vezi ce fel fuge..... rau tare.... las` ca ne vedem si itzi arat ce shtie... |
la multi ani apropo
|
haidetzi bei brailenilor veniti o tura prin galati sa vedeti lifestyle ? :)
presupun ca multi dintre voi nu au treaba cu internetu de aia nu se vede aproape nici o activitate pe forum din partea voastra. |
Salutare!Eu sunt din Brasov si pe saptamana viitoare ajung prin Galati si as vrea sa vad si eu care e comunitatea 4Tuning din Galati!Poate imi dati si mie un raspuns,sau poate va intalniti in perioada asta!
SALUTARE!Si numai bine! |
Re: Intalnire Galati - Braila
nenea shadowro, de ce esti rau? venim noi la gl, dar nu sa vedem lifestyle, ca nu avem ce vedea, ci sa vedem distrugatorii de motoare, ca la asta va pricepeti; fara suparare
|
deci interesanta ideea cu intalnitul......io nu am mashina....primiti shi copii:lol:?dak da atunci sa facut vin shi yo cu voi...:);)
|
deci pana la urma ma primiti.......?:)
|
offtopic :
unde sa te primim ? Cluburi nu sunt ... doar "bisericute" de prieteni. Cand ne gasim pe faleza la o "barfa" te chem dar la distractii nocturne nu cred ca o sa vii prea curand ;) |
Quote:
|
@frost_dani : uita'te atent la data in care a fost facut acest topic (adik data primului post) ...;) ! Tu ce zici , este actual sau nu ???
ps: in caz ca nu iti dai seama , a fost facut in noiembrie 2005 ;)! |
:oops: nu am bagat de seama sorry......deci nu mai e valabil nu???
|
Aaaaaaaaaaaaa......nu!!!!!!
|
Hmm .. nu vad de ce nu ar fi valabil topicul. Totusi nu am stabilit nicio data si niciun loc anume. Asa ca daca veniti cu propuneri, si lumea sa fie de acord, se poate rezolva de un gathering 8)
|
baieti eu spun sa ne intalnim ori la MCdonald in parcare ori la gradina publica PAREREA MEA
|
eu zic sa ingropam securea si sa ne gasim la un cico ceva si sa mai vorbim.
azi in galati , maine in braila .. asa ca baietii. ce ziceti ? |
in braila ne putem gasi la Fantana, in Lac sau la "borcan"(iesirea spre Slobozia; unii baieti din galati stiu unde este, pe acolo ne mai intalnim noi; la galati nu stiu, dati si voi idei; la elice?
|
la elice ar fi super dar nu in weekend ca in weekend e CRIMA de aglomeratie acolo.
deci oricand in timpul saptamanii ori la elice ... ori la mcdonalds in parcare acolo. la voi stiu doar fantana ... in rest nu prea le stiu dupa nume :D |
Quote:
hmm... acum incep sa inteleg dc erau cerculetele alea pe strada in drum spre Slobozia ... :P :)) ! |
pai ne intalnim sau ce ca de cand vb si nu neam intalnit niciodata spuneti data si ora si gata scurt si la obiect
la elic la mc donalds unde??????????????????????????????? |
mah yo cred k pe la elice ar fi cel mai bine........k yo nu am mashina shi nu prea cred k vreau sa merg la braila:lol:
|
in week-end dupa ora 16 noi ne ducem la "borcan" iesirea spre slobozia; puteti veni;
|
"borcan" fiind restaurantul ala acoperit in drum spre slobozia... unde au mici :P :)) ?
|
nuuu, acolo sunt macaronarii, in Albina;
"borcan" este postul de control al militiei, dezafectat, la intersectia drumului spre slobozia cu centura lacului sarat, la 500m dupa ce treci de lacul sarat |
aaa... da , acum stiu ;) ! tare portiunea aia , si din cate imi aduc aminte , e destul de buna soseaua :) !
|
circa si ceva, acum au cam sticat m....i soseaua, ca au pus niste petice, dar e pe finalul la 400m deci, treaca mearga
|
@azumi ... nu mai scrie pe forum locul , ora , ziua intalnirilor... poate k sunt eu prea suspicios , dar dak un domn politist (GB.IMP) citeste acest post , s'ar putea strica distractia :( ! Use SMS , Messenger , e-mail ;) !
ps:asta asa ... pe viitor ;) :peace: ! |
ooooooooohhhhhhhh, stai relaxat, 1 nu stie ei cum sa foloseste butoanele;
2 nici macar nu e nevoie, cum trec mai mult de 2 motoare spre zona aia, cum vin si ei, + in week-end patruleaza pe acolo, asa din oficiu; dar tot degeaba |
In seara asta sau maine seara cat mai stau pe la GL ne intalnim undeva sa va cunosc si eu? ;)
|
mai bine stai toata saptamana si vii sambata la liniute la braila, si o sa cunosti mai multi
|
Hmmm... poate vin la Braila. Good idea :)
|
Imi poate spune exact cineva locatia (strada + alte puncte de reper) ca din topic nu am inteles nimic :)
|
Andrei.. Dute prima data in Galati si de acolo plecati cu totzii.. :)
|
Pai la ce ora se pleaca din Galati si de unde???
|
Pai vb cu Shadow, underground, cipin, danila, perikolos etc.. :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:29. |
- Copyright 2026 4Tuning