Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Ford GT by Heffner Performance & Camilo Pardo (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/99056-ford-gt-by-heffner-performance-and-camilo-pardo.html)

boy_wonder 27-11-08 14:24

Ford GT by Heffner Performance & Camilo Pardo

9 Attachment(s)
Camilo Pardo, omul care a desenat Ford GT, si tunerul Heffner Performance au facut echipa pentru a dezvolta o versiune speciala a supercarului american. Din punct de vedere estetic, masina a primit un paintjob inspirat din curse, jante negre BBS si o noua bara spate de la Classic Design Concepts. La interior, supercarul a primit o maciulie cromata a schimbatorului si insertii de aluminiu pentru scaune. Sub capota GT-ul a fost "binecuvantat" cu un kit twin-turbo, de la Heffner Performance bineinteles. Cai putere sunt in numar de 900 iar masina poate accelera acum de la 0 la 200 mph in mai putin de 20 secunde!

spiri14 27-11-08 14:33

Re: Ford GT by Heffner Performance & Camilo Pardo

deci este superba,, si paintjobul este copiat dupa alta masina..nu-mi vine numele acum deloc.. dar stiu sigur ca seamana ..

BRAVO 27-11-08 14:35

:shock: mare nebunie masina asta :shock:

tiby120 27-11-08 15:21

in sf o masina care merita toate laudele. superba:X

carutasu 27-11-08 16:50

Yoooooo......respect GT :yes:

JohnnyX 27-11-08 17:00

Tot respectul pentru performante...dar ca masina nu mi`a placut`o niciodata si nici acum nu imi schimb parerea.

UNLORD 27-11-08 17:29

Arata demential masina. Oricum exista o varinata si mai puternica, de 1100 de hp, dar eu m-as multumi si cu asta. F. tare si combinatia de culori.

B-84-zwt 27-11-08 18:38

arata binisor

no limits design 27-11-08 19:07

beton....pfuai ce bine arata...:X:X:X:X:X:X

adidelavalcea_crazy 27-11-08 19:48

900 de caiiii????:shock:asta rupe tot pe linie dreapta dar in curbe nu e exceptionala;)

YGD-sef 27-11-08 20:28

Si masina asta cum stie sa mearga numai drept ???si cat consuma???:?:a piece of shit of american cars!as usuale ......!:lol::lol::lol:

vitezoman 27-11-08 21:19

:weee::weee::weee::tenisclapcrezy 320 km\h in 20 sec :yikes::yikes::peace:

andi_cimpean 27-11-08 21:34

Apreciez Tuning-ul facut de astia, pentru ca la asemenea masina care sincer este foarte usor sa o dai in bara incercand un tuning cu ea (deja arata de miliaone), astia au facut o treaba mai mult decat buna.

spiri14 27-11-08 22:25

https://forum.4tuning.ro/showthread.p...32#post1639832 ... sper sa nu fiu aiurea cu postu :-s
asta e masina de are paitjobul ca masina asta.. :D .. mai are pana la performantele lui mosler.. dar e de vis si masina asta..

SLV3 27-11-08 22:59

Quote:

Originally Posted by YGD-sef (Post 1890246)
Si masina asta cum stie sa mearga numai drept ???si cat consuma???:?:a piece of shit of american cars!as usuale ......!:lol::lol::lol:

Decat sa generalizezi si sa vorbesti prostii mai bine te-ai documenta cat de putin. Incearga google sau youtube cu un search pentru 'Ford GT Performance' de exemplu si iti vei da seama de ce prostii vorbesti :)

steffan 27-11-08 22:59

nu e nimic copiat.. asta e un paintjob folosit la curse chiar de Ford GT40 cand a castigat la Le Mans acum multi ani....

spiri14 27-11-08 23:52

numai ca ala era bleo... si asta rosu.. stiu masina nu imi trebuie explicatii sau mai stiu io ce.. sa nu fim off.. pun puct discutiei.. si mai zic inca odata.. ca e de vis..

Nautilus 27-11-08 23:57

Quote:

Originally Posted by adidelavalcea_crazy (Post 1890155)
900 de caiiii????:shock:asta rupe tot pe linie dreapta dar in curbe nu e exceptionala;)

Daca aruncai un ochi la penultima dintre poze, puteai sa-ti dai seama ca sasiul tubular si suspensia din care se vede o parte n-au fost puse acolo degeaba.... :rolleyes:

~Nautilus

NWZeu 28-11-08 00:09

@Nautilus ..... aduc o completare fata de ce ai zis celor care "sufera" de "american muscle", curbe si alte nebunii - sasiul ala e facut de "nepriceputii" de la Lotus ;) ....

Duruselu 28-11-08 01:11

the coolest car i ever seen, o frumusete un vis Real

carutasu 28-11-08 14:10

Quote:

Originally Posted by adidelavalcea_crazy (Post 1890155)

GT-ul a facut istorie la Le Mans, a fost dintotdeauna si pentru altceva gandita decat pentru linie dreapta.Ca majoritatea masinilor americane cam asa sunt, aia e cam adevarat, dar aici e alta mancare de peste.

tiby120 01-12-08 19:40

asta e masina pentru care mi-as da un an din viata ca sa o conduc 1 luna:X

All times are GMT +2. The time now is 11:49.

- Copyright 2026 4Tuning