![]() |
Ford GT by Heffner Performance & Camilo Pardo
9 Attachment(s)
Camilo Pardo, omul care a desenat Ford GT, si tunerul Heffner Performance au facut echipa pentru a dezvolta o versiune speciala a supercarului american. Din punct de vedere estetic, masina a primit un paintjob inspirat din curse, jante negre BBS si o noua bara spate de la Classic Design Concepts. La interior, supercarul a primit o maciulie cromata a schimbatorului si insertii de aluminiu pentru scaune. Sub capota GT-ul a fost "binecuvantat" cu un kit twin-turbo, de la Heffner Performance bineinteles. Cai putere sunt in numar de 900 iar masina poate accelera acum de la 0 la 200 mph in mai putin de 20 secunde!
|
Re: Ford GT by Heffner Performance & Camilo Pardo
deci este superba,, si paintjobul este copiat dupa alta masina..nu-mi vine numele acum deloc.. dar stiu sigur ca seamana ..
|
:shock: mare nebunie masina asta :shock:
|
in sf o masina care merita toate laudele. superba:X
|
Yoooooo......respect GT :yes:
|
Tot respectul pentru performante...dar ca masina nu mi`a placut`o niciodata si nici acum nu imi schimb parerea.
|
Arata demential masina. Oricum exista o varinata si mai puternica, de 1100 de hp, dar eu m-as multumi si cu asta. F. tare si combinatia de culori.
|
arata binisor
|
beton....pfuai ce bine arata...:X:X:X:X:X:X
|
900 de caiiii????:shock:asta rupe tot pe linie dreapta dar in curbe nu e exceptionala;)
|
Si masina asta cum stie sa mearga numai drept ???si cat consuma???:?:a piece of shit of american cars!as usuale ......!:lol::lol::lol:
|
:weee::weee::weee::tenisclapcrezy 320 km\h in 20 sec :yikes::yikes::peace:
|
Apreciez Tuning-ul facut de astia, pentru ca la asemenea masina care sincer este foarte usor sa o dai in bara incercand un tuning cu ea (deja arata de miliaone), astia au facut o treaba mai mult decat buna.
|
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...32#post1639832 ... sper sa nu fiu aiurea cu postu :-s
asta e masina de are paitjobul ca masina asta.. :D .. mai are pana la performantele lui mosler.. dar e de vis si masina asta.. |
Quote:
|
nu e nimic copiat.. asta e un paintjob folosit la curse chiar de Ford GT40 cand a castigat la Le Mans acum multi ani....
|
numai ca ala era bleo... si asta rosu.. stiu masina nu imi trebuie explicatii sau mai stiu io ce.. sa nu fim off.. pun puct discutiei.. si mai zic inca odata.. ca e de vis..
|
Quote:
~Nautilus |
@Nautilus ..... aduc o completare fata de ce ai zis celor care "sufera" de "american muscle", curbe si alte nebunii - sasiul ala e facut de "nepriceputii" de la Lotus ;) ....
|
the coolest car i ever seen, o frumusete un vis Real
|
Quote:
|
asta e masina pentru care mi-as da un an din viata ca sa o conduc 1 luna:X
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:49. |
- Copyright 2026 4Tuning