![]() |
Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc
Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc
noul topic destinat discutiilor "libere" de ce "libere" ? pentru ca orice libertate trebuie ingradita putin de ce ? pentru ca pe langa oamenii care se cunosc intre ei si inteleg toate "glumele" si "aluziile", acest forum public mai este citit si de o gramada de alte persoane care nu au acces la toate aceste discutii interne. trebuie sa ne gandim si la ei, nu sa fim doar egoisti am incheiat acum putin timp o discutie telefonica cu humvee_mmw si am convenit ca sa scot toate banurile care au fost date pe aceasta sectiune si sa stabilim cine se va ocupa in continuare de moderarea sectiunii. pana la gasirea unei solutii finale va voi acorda putina asistenta pe aici ca totul sa decurga pe o linie ok care sa nu mai duca la nici un fel de tensiuni artificiale va sunt disponibil aici si pe pm sau pe yahoo mess vali_inedit sau la telefon, cum preferati fiecare diseara voi anunta cine va prelua moderarea sectiunii deci ... despre ce discutam aici ? Quote:
Quote:
|
Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc
Ma bucur ca s-a rezolvat problema.
|
E bine ca sa rezolvat......
|
tot raul spre bine...o zi buna
|
in sfarsit s`a rezolvat problema ...... in sfarsit .... !! bv zoliat .... felicitari:)
|
De vanzare Bov pt Diesel!!! Nou Nout-in cutie!
|
sufletel si tu ai aparut pe aici ?:)) daca mai vii pe strada mea cu muzica tare ai pana ...promit :))
|
Nu aveam mah muzica :)) Ia uite cum stai tu cu urechea pe geam la supraveghere :))
|
nu stateam ma ....dar s`a auzit :P ..... si vezi ca nu poti sa intri cu ea in scara :))) eventual in spatele blocului e intuneric in parcare :D sa ma intrebi pe mine ca`ti dau io locuri:D intra pe mess ...si vb ...vento_tdi@yahoo
|
Quote:
bafta si numai bine |
deci aici o ardem la liber?............in limita bunului simt bineinteles..........
|
Asa se zice :D
|
Zoliat in sfarsit un om cu capul pe umeri ..ce sa mai zic ? Trebuia neaparat sa vb si la telefon cu laur? important e ca pana la urma ne intelegem intr-un fel.Merci pentru debanare
|
oooooo, d-nu spaga...traiti.....respect.......gata liberarea?...:))
|
Normal bos ...ca ilascu inchis pe nedrept.Bine ca a picat regimu :lol::lol::lol:
|
my new username. ce sa facem daca ie de unde :D:D:D:D:D
|
Quote:
|
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Nebunule mic ce esti tu cred ca vrei sa ne furi ventilele sa ne slabesti lantu si sa ne capsezi fisele iar dupa aia vrei curse ??? Si racheta alba a ajuns pe luna iar elvis traieste la Hunedoara.:lol::lol::lol::lol::lol: |
Quote:
Boss, boss...nu te enerva...nu am nimik cu ventilele si cu lantzurile...incercam si noi sa vdm dc e reala vb aia...`buturuga mica rastoarna carul mare`:pistoles: |
Daca e de rasturnat chematii pe cei care se pricep la chestii d-astea...
|
:lol::lol:Normal mah buturuga mica(168 kg) rastoarna caru(ceva pe 4 roti) mare...te-ai exprimat corect.Nota 10 :lol::lol:;);)
|
Si ca sa iti dau un punct de plecare
https://www.youtube.com/watch?v=vxDeXmAA5_Y aici e shpilu hihiihhihhihihi Aici da chiar mi-ar place sa ma dau sa vad ce si cum:lol::lol: |
Trebuie totusi ceva putere ca sa "aspire" o masina sa se dea cu un motor...
Si cum nu prea vezi vreun motor aspirat sa bata o motocicleta, uite totusi unul turbo care o bate! https://www.youtube.com/watch?v=CkGP5g8nEDk |
Da prietene dar sa analizam:Motoristu(newbe) wheelie la start wtf greseala lui.
Sunt multe motorete care bat masini dar sunt si masini care bat motorete. Ce nu-mi place mie e ca: 402 straight line(maimuta daca o dresezi trage si ea de gaz) la fel si cainele lui pavlov schimba cand se aprinde becu :lol: Comperitia e mult mai misto intr-o pista.Acolo pe langa fieru care il ai sub tine trebuie sa ai si putin skill.:rolleyes2 Si in plus de asta eu iti spun un lucru clar: e mult mai marpha in circuit decat in linie dreapta.Inchipuie-ti gasca pe circuit cu masinile si dupa cursa sa facem analiza etapei + circu care iese in functie de priceperea fiecaruia = caterinca la maxxxxxxxxx .Pana la urma asta e si ideea sa ne distram.:lol::lol::lol::lol: |
mama ! deci ar fi mega show !:lol:
Daca vine si sarma eu nu mai ma dau !:lol: |
Quote:
|
la capitolu asta suntem in urma cu cel putin 20 de ani mai e mult pana departe!
|
vb boss la CJP poate ne construiesc unul!!!! Abia scapa astia de noi din oras seara de seara, merg vanzarile la cauciucuri si benzina, Cristi face si el ceva goldanei din piese.....se invart banii altfel, ne facem si noi damblalele...toata lumea fericita!!
|
Pleven Bulgaria
Serres Grecia Cele mai la indemana da-o dreaq ca nu suntem legati de partzu asta de tara:lol::lol: Iti dai seama show :))))))))))))) Si sa aveti toti in agenda numaru lu nea fane hahahahahahaahahahah |
|
Quote:
|
ce bine este acum domnilor nui asa!!!!!! eu am propus sa mergem sa ne dam cu karturile la amkart intr-o duminica ceva sa merem cu toti ar iesi super tare !!! ce zicetzi o comitem!!!
|
Quote:
|
Yotel pe boby ce se infoieste el la motorete,imi place de tine ca incerci sa tintesti cat mai sus :D
Pfff,nici nu ma gandesc daca scot jupanu ala negru si rau din garaj :D |
chiar basss-ulee cand o comitem la karturi
in seara asta am avut ghinion mi a sarit o denivelare in fata nu am putut sa o ratez am spart din nou baia de ulei mistooo nuuu dar de data asta scap ieftin trebuia sa fac schimbul de ulei datele treecute am facut cu 2 3 zile inainte schimbul de ulei bas am citit pm de la tine maine o ard pe la garaj bine ca a bagat donu cafea acolo ma mai incalzesc si eu ca sigur voi sta toata ziua pt nimic |
Quote:
Eu cred ca ar iesi super caterinca si la AMCKART. La primavara eu zic sa ne prezentam si noi in echipa. O sa iasa mare bahaus... |
Quote:
ps: ma bag si eu la brigada de kart!!!! |
ANUNT! catre comunitatea Ploiesti!
dak tot ne-am rupt masinile tot anul impreuna....nu facem si noi revelionul undeva...tot impreuna! sa iasa bahaus....vb lu donu! si la primavara la AMKART cu noi! |
Hau hau hau bobi daca scoate ala dulau din garaj....bineinteles cand va fi vreme afara sa stea cu labutzele calde ..iese belea.Cat despre amk :lol: ofer mentorat moka cu privire la circuit va spun chiar si unde e crapat vibratoru :shock::shock:
|
SERIOS ACUM: care merge maine sau Duminica? Eu unul merg 100%!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:33. |
- Copyright 2026 4Tuning