![]() |
4T 3D Car Battle Editia a 5 a
3 Attachment(s)
Si uite asa am ajuns la a 5 a editie a concursului 4T 3D Car Battle
Desi aceasta etapa se anunta sa fie peste cateva luni, 4Tuning propune un battle de sarbatori, un battle online ca tot intram in Decembrie si cica asta e luna cadourilor, 4Tuning are cateva cadouri pentru voi... daca aratati cat de bine stapaniti 3D`ul si cum stati la capitolul imaginatie. Premii in produse si diplome pentru toti participantii. nu e un concurs cu juriu, va fi ca o expozitie de sarbatori. deci... castiga toata lumea !!! Totusi 4Tuning va alege si va premia cea mai buna lucrare din punct de vedere al imaginatiei. O sa ziceti ca nu este timp destul, nici o problema 4Tuning s-a gandit la toate si va asteapta cu lucrarile pana pe 15 ianuarie Asa ca nu mai pierdeti timpul si apucati-va de treaba Tema pentru etapa aceasta este Mazda RX7 vom revenii cu detalii despre premii in curand. Deci cine participa? |
Re: 4T 3D Car Battle Editia a 5 a
vreau yo sa particip daca nu e vreo problema si vreau sa fie si prima mea copetitie :D
|
pai ... nu e nici o problema ... respecta tema si regulamentul si totul e ok
|
ok ms si mai am o intrebare interiorul e obligatoriu pentu ca sunt la incepu sa lucrez interioare in rest ma pricep?
|
nu este obligatoriu ...
dar este un avantaj daca il faci ;) |
ma bag si eu... am lucrat ceva ceva deja... :D
|
si eu... vine vacanta :D
|
in acest concurs sunt implicat doar ca ajutor administrativ... nimic mai mult ...
asa ca i`m in :) doar ce am vorbit cu Gratian ... maine se duce sa aleaga premiile ;) |
grigo...am o intrebare daca nu te superi.....la capitolul imaginatie stau bine....dar nu stiu sa lucrez in 3dsmax....daca fac lucrarea in google sketch up(nu rade de mine doar cu asta ma descurc) si fac randari si tot ce trebuie pot sa particip?
pana la urma tot 3d e.....vreau si eu sa incerc |
si eu si eu ;)
|
Intru si eu :D
|
baetii cum stati ?
v-ati apucat de treaba ?? mi-am rezolvat si eu problema cu calculatorul :) deci o sa ma apuc si eu de treaba :) |
eu mai am cateva elemente de facut si o termin trec la randat succes la toti
|
asa repede ????
wow.... man cred ca ar trebui sa te intorci si sa repari ce nu e ok ... nu crezi ? sa nu zici ca e perfecta.... |
ma`s baga si eu dar cred ca o sa ma fac de ras.
mai am de exerst la materiale,modelare,randare, pe scurt tot. am inceput masina si cred ca arata bine. ce ziceti?sa intru si eu? |
pentru mine e destul de buna nu zic perfecta ca nicodata nimic nu e perfect o sa vezi pozele si juriul hotaraste pe ce loc ma plaseaza si fi sigur ca nu o sa incep sa randez pana nu ma uit dupa toate greselile:D;)
|
don't count on me anymore:( ... chiar nu stiu daca mai am cand sa o fac... sunt prea captivat de desen:D
|
Quote:
|
Trebuie sa o incep si eu vad ca multi sa-au pus pe treaba.
|
cum stati cu masinile ?
lucreaza careva ? continuam concursul ? ca e cam liniste pe aici |
eu am terminat cu modeling si incep cu coloratul:D:D:D
|
pai sa zicem ca "din pacate" yau si eu concediu azi... :dance: asa ca o sa am si eu mai mult timp sa o termin ;) spor tuturor
|
mi-am rezolvat toate problemele cu calculatorul
m-am apucat de treaba :) modeling in progresssss |
eu nu cred ca mai particip :(....am probleme cu comp-ul si mai e putin timp..deci...nu cred
|
mi-am instalat max 2009, se pot face lucruri destul de bune cu el, inca mai exersez sa vad ce pot face cu el, din pacate are o gramada de buguri si-mi ia mai mult timp la o randare decat in max 9. Am inceput si eu de curand sa modelez ceva; sper sa-mi gasesc timp printre mersul la colindat:D
Sarbatori fericite la toti, si mult succes in viitoarele proiecte!!! <:-P |
ia uite ce se retrage lumea :))
cu cat mai putini cu atat mai multe sanse de castig :)) hai ca glumesc :) eu bag tare la ea :) si o sa fie ceva spectaculos :)) |
Pfoai :shock: ....GRIGO,credeam ca tu nu participi :?
nah,cu cat cei mai buni participa..cu atat mai mult prind podiumul de la coada :lol: .Era cat pe ce sa'ti trimit pozele cu Masina la stadiul BETA :-P da totusi...modelul meu arata foarte tare in momentul asta! :dance: :)) , deja se stie castigatorul 8) :))) Urez succes tuturor (pentru cei care participa) .. + Sarbatori Fericite !(pentru toata lumea) *aveti grija care cum/ce mancati,ca poate va apuca vreo indigestie si ajungeti sa nu mai inscrieti modelele in concurs...va petreceti timpu in spital :lol: joke. |
nu te grabi sa trimiti lucrarea :)
trimite pe 14 ianuarie pana atunci mai baga la ea :) |
is constient ca nu acuma e momentul potrivit sa trimit pozele :lol: ,cu cateva zile inainte de termen :P ...poate chiar pe 14,daca ai zis tu.
apropo GRIGO.. mi'ai editat postul ca am lasat prea multe spatii libere ? :)) scuze |
ce pacat...:???: din cauza unei probleme la motor si alte defectiuni aparute in timpul test'driverului efectuat cu Mazda;ul tunat....anunt ca nu mai ajung sa inscriu masina in concurs...si sa concurez in "cursa" :sad:
nu,acuma pe bune :lol: ..ma retrag .;) motivul?:nu is atat de bun precum is altii.Masina arata bine..dar,din pacate..la unele chestii,care is cam multe (mai exact bump'uri) is multe.....si zic eu,degeaba masina arata bine..daca e facuta prost :rolleyes2 + ca nu prea le am cu tuningul....adica...habar n;am sa fac o schitza . |
nici eu nu ma pre pricep la chestiile astea cu schita si deastea.nici cu tuningu nu ma ``omor``. eu particip mai mult pe C&C si pt ca sa mai avansez si eu in ale 3d-ului.
|
ok ok ok .....
deci pana la urma cine mai participa ? deci .... din cate vad lumea nu prea e activa ok treaba sta in felul urmator: daca pana pe 10 ianuarie nu isi anunta participarea macar 3 membrii concursul se anuleaza imi cer scuze si imi pare rau pentru cei care au apucat sa modeleze dar dupa cum vedeti se alege praful de concursul asta. |
yo mai particip am terminat de modelat mai trebuie sa fac pozele
|
Eu particip, am sa trimit imaginile cat de curand, sa termin cu toate randarile.
|
eu acuma fac randarile :D
|
si eu fac randari....
|
eu sper sa am timp s-o termin in timp... am ceva probleme cu un hdd unde am toate datele mele si toate proiectele.... acum sa vad macar ce pot recupera de pe el...
|
deci sunt 4 :)...concursul e inca in picioare :P...si cu tine grigo..cam 5 :D
|
si eu sunt cam cu semnul intrebarii :)))
si pentru ca nu vreau .. ci pentru ca nu am timp, mai am inca mult de modelat, dar bag cat pot in fiecare zi, :D |
eu am terminat,am trimis mailul,astept o confirmare de primire:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:46. |
- Copyright 2026 4Tuning