![]() |
CD cu muzica ptr toti ! Haideti sa votam track-urile!
Am vb la sectiunea \"sisteme audio\" insa acolo nu au raspuns decat 7-8 oameni , asa ca va rog admini sa nu mutati acest topic..
Aici o sa votam ce melodii sa intre pe cd! Rog moderatori sa mai adauge ce melodii cred ei ca s-ar imbina cu o masina tunata.. so.. eu o sa pun doar niste melodii de HH , rap and shit... voi va bagati la house si altele.... , cd-ul va costa 15 daca nu aduceti cd , daca aduceti... it`s 4 free... ce sa mai zic .... melodiile care depasesc 10 voturi intra pe cd.... erau mult mai multe melodii dar a trebuit sa le scot din poll.... nu ma lasa sa bag atat de multe |
Acum TOATE melodiile propuse pana acum...
PROPUSE DE GABI!! 1. (se stie) Mafia - 40 km/h (nu 10 km/h) 2. Ja Rule - The fast & the furious 3. Ludacris - Move bitch/Get out the way 4. Usher ft. Ludacris - Yeah 5. The Black Eyed Peas - Hey mama 6. Ombladon ft. Raku - Egali din nastere 7. Morometzii - Romania, trezeste-te! PROPUSE DE ALEX MAXX 1.Usher & Ludacris & Lil John - Yeah.mp3 2.Obie trice feat. Nate dogg -the set up.mp3 3.G-unit-Poppin' Them Thangs 4.P. Diddy - Let's Get Ill (Deep Dish Vocal Mix).mp3 (Super!!) 5.Lil' Jon & The Eastside Boyz - Get Low.mp3 6.Ludacris - Act A Fool-qu.mp3 7.D-12 feat. Eminem - My band.mp3 8.Chingy ft. ludacris ,snoop dogg-holidae in.mp3 9.Mafia - 40 km/h 10.Fabolous-bad bitcheas.mp3 11.Taxi 3 (sound track) match nul - eloquence.mp3 (Super!!) 12.Nelly P.Diddy Murphy Lee - Shake ya tailfeather.mp3 13.Nerd - Lap Dance (Torque soundtrack).mp3 Propuse de mine Bagam Lil` Jon & Elephant Man & Busta` rhymes - get low(un super remix) Timbaland & Magoo - One & all Timbaland & Magoo - Leavin` Wyclef Jean & Missy Elliot - Party 2 Damascus ( frrumoasa melodia) Mystikal - Family NEPTUNES & BUSTA` RHYMES - LIGHT ya` ASS! on fire!!! ptr aia care zic ca au sistem audio BUN !!! OMBLADON :::: Condoleante! Daca pozele ar vorbi ! Egali din najtere! Cand va umplem de FLEGME ! clar Problemne personale Wu-tang Klan Gravel Pit ! Tha` Jump OFF Cypress Hill -----=====---- TEQUILA SUNRISE!!!! Si acum niste \"house\" nu prea ma pricep la house dar.. SASH - ADELANTE -- super frumoasa melodia Milk Incorporated - LA VACHE super melodia |
Uite niste house
Robert Rivera - Feel this Funky Green Dogs - Fired up French Affair - I like this (Velvet mix) Celeda - The underground Benny Bensay - Satisfaction Phil Fuldner - Miami Pop Timo Maas - Shifter Si altele pt CD: R Kelly - Thoia Thoing Jay-Z - big Pimpin Blu Cantrell - Make me wanna scream Chingy;Ludacris;Snoop Dogg - Holliday Inn |
da chiar jay-z - bug pimpin` , am si uitat de ea... thoia thoin` iar merge... nuhs vad ca sunt de aba 4 voturi... :(
|
ok
mai oameni buni se face CD ? sau si CASETA AUDIO ??? eu asi vrea caseta orice se alege vreau si eu si inca ceva credeti ca va fi gata odata cu tricourile ? |
omule.... nu vezi ca nu voteaza nimeni... mai intai sa stabilim melodiile ca sa le convina tuturor ... si se face CD... nush la caseta nu ma bag..
|
Bagati mah muzichie electronica, house, clubbin...
Schiller mit Heppner - I feel you :shock: :shock: :shock: |
baaah. ..... toate-s cunoscute da de \"dr. dre & dj quick - put it on me\", n-a auzit nimeni ?????
rusineee :x |
ok hondarule , ok ZMD , o sa aduc diseara un cd... o sa pun cam ce ati zis.. si.. :) vedem cum e, acum sa vedem la cine il ascultam
|
Pun si kevin little p el?
|
io am vota Bug Mafia 40 km/h, cred ca nu tre sa lipseasca melodia asta
In rest eu zic sa fie melodii care ori au legatura cu masinile ori au un ritm misto la condus Adica de exemplu imi place Ombladon-egali din nastere, dar nu o vad o melodie misto la condus insa Ludacris - Move Bitch e perfecta de asemenea Lil Jon - Get Low, Petey Pablo - need for speed, Usher -Yeah, Genywine-Hell Yeah, Ludacris-Roll out, Dr Dre-Bang Bang, 3-6 Mafia - riddin' spinners si mai sunt |
acum e pe vine un cd... o sa-l duc in H sa vad ce zice lumea.. am pus 40 km/h normal.... , BT & Wildchild - Kimosabe
nush... am uitat ce am mai pus in cateva minute o sa fac o lista cu tot ce am pus... sper sa va placa.. |
4TUNING
1. Busta` Rhymes - Holla 2. Ombladon & Raku` - Egali din nastere 3. Obie Trice - The Set Up - 4 Alexx Maxx 4. Dj Project - Lumea ta 5. Sash - Adelante 6. Schiller - Leben 4 HONDRUl 7. Milk Incorporated - La Vache 8. Lil` Jon & Busta` - Get low (remix) 9. Timbaland & Magoo - One & All 10. G-un|t - Poppin` them thangs 11. Wyclef Jean& Missy- Party 2 Damascus 12. Usher & Lil` Jon - Yeah 13. Omladon & Dj Dox - Cand va umplem de flegme 14. Cypress Hill - Tequila Sunrise 15. Dr. Dre & Dj Quick- Put it on me 4 ZMD 16. Chingy & Snoop - Holidae Inn 17. BT & WildChild - KIMOSABE (NFSU SOUNDTRACK) |
cateva melodii de la mine daca va intereseaza...
1. Technical Itch - Abduction 2. Missy Elliot ft. Ludacris - Gossip Folks 3. Chemical Brothers - Replacement Killers 4. 50 Cent - If I Can't 5. BT - Forth Flour 6. Scooter - Burn the house 7. Massive Attack - I Can't Stop 8. Caba Kroll - In Your Face (Cj Stone Mix) 9. Overseer - Doomsday 10. Metallica - I Dissapear 11. Saliva - Superstar 12. Orbital - Initiation 13. PPK - Ressurectin (Breakbeat Remix) 14. BT - Never Gona Stop Going Down 15. Benny Benassi - 2 Fast 2 Furious :P |
lol asta e cd-u 4tuning volume 2 :) :P
|
mmdeah....
cine vorbeshte cu casele de discuri? :lol: :lol: :lol: |
Santos: merge (si chiar MERGE) ultima lista pe care-ai facut-o.Aia ramane pentru CD ?!
|
santos e super lista
ps mersi pt dr dre & dj quick :wink: |
fratizloooooooooooooor
astazi am dat pe net de satisfaction, brakebeat... marphaaaaaaaaaaaaaa |
mda.... ma super bucur ca va place... si vineri o sa aduc vreo 5 cd-uri si o sa le impart la lumea care vrea ca sa ascultam spre ct.! np zmd
|
San0S, shi yo vreu cd 4tuning ;) credca o sa mi-l fac yo aici, sa imi zici lista exacta cu melodiile care vi le facetz... sa fiu shi yo pe aceashi frecventza cu voi :P :D chiar daca nu vin la CT, ma duc shi imi imprim shi un 4tuning frumos pe el ;)
|
pai e lista care am lasat-o mai devreme pe prima pagina... + bug mafia - 40 km/h , pe care am uitat sa o pun , insa pe cd-urile care o sa le pun ptr ct o sa pun si 40 km/h ... peace
|
bogdanCMS va poate spune cum e cd-ul ... la el l-am ascultat asa cum trebuie .... mie mi se pare super smecher... cd-u :0
|
Am si eu parte de unul... platesc :D
|
As mai avea si eu o obiectie...
Mai doresc Ada Milea - \"Ceausescu n-a murit\" si Adrian si Guta - \"Inima de gheata\"... :headfones :headfones :headfones :headfones :headfones :headfones :headfones :headfones |
:) sigur serban.... , TZIN SA VA ANUNTZ CA PE CD AU APARUT 2 MELODII NOI.....,
1---------------- Mystikal & Butch Cassidy - TARANTULA , SUPER TARE , aici trebuie sa ma credeti pe cuvant.... si mult prea cunoscuta... 2----------- La asta am dubii... nush daca sa o pun ziceti voi , Nino d`angelo... Cravata.... aia... o pun ?? ca vad ca se asculta... |
Am si eu o intrebare :)
De ce nu a bagat nimeni La Familia cu UZZI - Vorbe :?: :!: |
Adrian si Guta - \"Inima de gheata\" = cacat, bleeeeah... :blahblah: :bat: :lemon:
Nino d`angelo... Cravata = idem! |
Santos: imi faci si mie un CD pana vineri?
Sa fie: Mafia - 40 km/h ! Ja` rule - Tha` fast & tha` furious Usher & Ludacris - YEAH Black eyed Peas - Hey mama Ombladon & Raku` - Egali din nastere La Familia cu UZZI - Vorbe P. Diddy - Let's Get Ill (Deep Dish Vocal Mix) Lil` Jon & Elephant Man & Busta` rhymes - get low(un super remix) Ludacris - Act A Fool Taxi 3 (sound track) match nul - eloquence Nerd - Lap Dance (Torque soundtrack). Timbaland & Magoo - One & all Wyclef Jean & Missy Elliot - Party 2 Damascus Ombladon - Cand va umplem de flegme Cypress Hill --===-- TEQUILA SUNRISE PS: si zi-mi cat ma costa. |
santos sa pui si melodia Big Tymers - Get Your Roll On. nu merge sa pun videoclipu[/b]
|
|
gabi fac tata fac... Din partea casei asa... dar faci cinste la spring time , cu 4 pizza si 2 navete de cola... :P glumeam 4 you it`s 4 free
|
Quote:
EXACT!! |
am pus ma si house :) hoo :P
|
ziceti ma fratilor ce sa fac.... fac cd-urile astea sau nu?????????????? vrea cineva???????
|
mda... probabil ca cel mai bine ar fi sa .... faca cineva care e mai respectat in p la curse cd-urile ca vad ca vi se cam falfaie :) , oricum
am facut si 4 TUNING , Volume 2 :) check this shit out 1 Nas ------=====------- Nas is like... 2 X-Zibit --=====-------- Alkaholic 3 Busta` Rhymes & Neptunes - Light ya ass on fire ( 4 Catalin ) 4 Snoop Dogg & Dr.Dre ----- The Wash 5 Missy Elliot ft. Ludacris - Gossip Folks ( 4 tekno ) 6 Shaggy & Sean Paul ----- Hey Sexxxxxy Lady (remix) 7 PPK - Ressurectin (Breakbeat Remix) (4 tekno ) 8 Parazitzii - Jos cenzura 9 N.E.R.D - She want`s to moove :P 10 La Familia & Uzii - VORBE ( 4 Gabi ) 11 Mistykal & Butch Cassidy - Tarantula ( 4 me ) :) 12 Bug Tymers - Get Your Roll on ( 4 MJS ) 13 Puff Daddy & Faith Evans -- I`ll Be missing you (stiu e veche... ma gandeam in memoria ... a catorva oameni... cum ar fi Andrei LECA si restul`, nush cum vi se apre voua mie mi se pare ca merita... ) 14 Mystikal - Get faster (NFSU soundtrack) 15 KELIS -------------- Milkshake 16 Timo Mass & Kelis --- Help me (ptr aia care prefera house-ul ... nu prea e house da mere :P ) 17 DMX - X Gonna GIve It To ya` ( 4 catalin RS4 ) cam asta ar fi lista ... Pretzul este de 30.000 .. daca nu avetzi blank .. daca avetzi... e totul ok... ptr casete :) nush vorbim :) rezolv eu... si va zic si pretzul... |
asa .... am uitat sa zic... in curand apare si volumul 3 :) deci care vrea comanda aici :) oke dudes?? pana acum sunt 2 volume
VOLUMUL 1 1. Busta` Rhymes - Holla 2. Ombladon & Raku` - Egali din nastere 3. Obie Trice - The Set Up - 4 Alexx Maxx 4. Dj Project - Lumea ta 5. Sash - Adelante 6. Schiller - Leben 4 HONDRUl 7. Milk Incorporated - La Vache 8. Lil` Jon & Busta` - Get low (remix) 9. Timbaland & Magoo - One & All 10. G-un|t - Poppin` them thangs 11. Wyclef Jean& Missy- Party 2 Damascus 12. Usher & Lil` Jon - Yeah 13. Omladon & Dj Dox - Cand va umplem de flegme 14. Cypress Hill - Tequila Sunrise 15. Dr. Dre & Dj Quick- Put it on me 4 ZMD 16. Chingy & Snoop - Holidae Inn 17. BT & WildChild - KIMOSABE (NFSU SOUNDTRACK) VOLUMUL 2 1 Nas ------=====------- Nas is like... 2 X-Zibit --=====-------- Alkaholic 3 Busta` Rhymes & Neptunes - Light ya ass on fire ( 4 Catalin ) 4 Snoop Dogg & Dr.Dre ----- The Wash 5 Missy Elliot ft. Ludacris - Gossip Folks ( 4 tekno ) 6 Shaggy & Sean Paul ----- Hey Sexxxxxy Lady (remix) 7 PPK - Ressurectin (Breakbeat Remix) (4 tekno ) 8 Parazitzii - Jos cenzura 9 N.E.R.D - She want`s to moove 10 La Familia & Uzii - VORBE ( 4 Gabi ) 11 Mistykal & Butch Cassidy - Tarantula ( 4 me ) 12 Bug Tymers - Get Your Roll on ( 4 MJS ) 13 Puff Daddy & Faith Evans -- I`ll Be missing you (stiu e veche... ma gandeam in memoria ... a catorva oameni... cum ar fi Andrei LECA si restul`, nush cum vi se apre voua mie mi se pare ca merita... ) 14 Mystikal - Get faster (NFSU soundtrack) 15 KELIS -------------- Milkshake 16 Timo Mass & Kelis --- Help me (ptr aia care prefera house-ul ... nu prea e house da mere ) 17 DMX - X Gonna GIve It To ya` ( 4 catalin RS4 ) fff curand apare si volumul 3 :) care iar o sa fie frumos :) peace dudes |
Tomcraft - Loneliness... :lol: :lol: :lol:
|
asta e pe volumul 3 :) sau facem o schimbare... :P pe v 2
|
PitBull-oye oye... ce parere aveti despre melodia asta? super amrfa zic eu asa ca o pun p cd..
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:41. |
- Copyright 2026 4Tuning