![]() |
LUMMA Design CLR X 650 - Tuning pentru BMW X6
4 Attachment(s)
Lumma Design este o companie cunoscuta in special pentru masinile tunate pana la extrem. Cea mai noua creatie a acestora se numeste CLR X 650, are la baza noul BMW X6 si va debuta la Essen Motor Show. Dupa cum se poate vedea si in fotografii, CLR X 650 beneficiaza la exterior de un wide-body kit format din noi spoilere fata si spate, praguri laterale si extensii pentru aripi. Modelul beneficiaza si de o suspensie ce coboara garda la sol cu 35 mm si sta pe jante de 23 inci. La interior gasim piele, Alcantara, sistem multimedia si diferite accesorii. Si asta nu este tot: LUMMA Design a modificat si ECU si a instalat un nou sistem de evacuare, fara insa sa dezvaluie de cati cai putere beneficiaza acum CLR X 650. Ne vedem la Essen Motor Show!
|
Re: LUMMA Design CLR X 650 - Tuning pentru BMW X6
impresionant de frumos:) mai putin ledurile alea... parca au innebunit toti:|
|
ce era el din fabrica.....asta e criminal din toate punctele d vedere
|
iarasi led-uuuuuuuuri, hai a de data asta merge ca se apropie sezonul de "impodobit". Serios vorbind imi place cum sunt integrate in design complexiv al masinii, dar odata ce le aprinzi... nu cred ca mi-ar placea. Nu mi se par de masina asta, o vreau mai sobra. Ce motor are nu ne zice cineva? Macar configuratia :D
|
fara leduri...arata de parca ar fi pregatit de curse
|
Quote:
P.S.: asta e singurul X6 care imi place si mie :-) |
E traznita...e superba...are un design foarte reusit...parca e un robot din transformers :)...dar ledurile alea...sa mor...OUT!!!
|
GENIALA...
Si culoare si prizele de aer si pozitia agresiva. Arata ireprosabil.. Da si eu as stinge ledurile :-) ps: spatele arata foarte bine |
Voua va place doar 4.4 v8, 3.5xd ati mers cu el si e prea puturos...
Ce sa-i faci cu nemultumitii astia(vreau si eu 2 calatorii)... |
imi inchpuiam dupa numele de botez "CLR X 650" dar m-am trezit prea tarziu :D. Nu zice nimeni nimic de motorul asta inca, ar trebui sa fie ceva stratosferic si stock, dar se vb numai de dieselul biturbo, benzina twinturbo care deja merg f bine avand in vedere si masa. Ar ajungela 500 de cai? Eu cred ca da, dar imi dau numai cu parerea. As fi curios sa vad daca bate motorul de pe M5/M6... mai ales ca se tot vorbeste de X5 M si X6 M.
|
Quote:
|
Daaaa... arata criminal :peace:
|
Quote:
|
cu toate ca nu prea imi place modelu asta "x6"..........asta e chiar frumos.....
|
E clar cel mai reusit kit de X6.
|
este un tanculet foarte frumos tunat.....ii sta super bine cu body kitul asta
|
oare mai conteaza 10 leduri la cum arata masina asta ???..........asa credeam si eu
|
Arata mai bine asa.....
|
mda... foarte frumos... nici nu mai arata a X6
|
Daca o arunci in orice campionat de turisme nu-ti dai seama ca e defapt fratele mai mare...:) arata demential o face sa para cu totul alcva decat e :)
|
Quote:
|
criminala....cred ca am gasit masina ideala pt mine, incredibil de tare...!!!!
|
Umpic spre bine, orcum masina din fabrica este o coaja pentru mine , si nu ma refer la firma sau motorizari, ma refer la masina asa cum arata , jalnic :sad:
|
maşina asta, adică BMW x6 în general, îmi aminteşte de renumita Dacie Sport, adică îmi dă acelaşi sentiment, aşa teşită cum e...
|
uite un kit de X6 care imi place si mie.era si timpul....
|
foarte reusti kit-ul chiar cel mai frumos x6 pe care l-am vazut pana acum
|
dupa cum zicea.. numai sa indrazneasca unu sa fac scaune cu leduri.. schimbator.. oglinda volan.. orice... ca incep toti.. tunerii si constructorii sa faca asa ceva
masina arata ireprosabil.. |
led-urile ca led-urile dar eu as avea ceva de obiectat in legatura cu proiectoarele ...acolo e locu lor ?? intr-un coltz :???:....
|
ce iti poti dori mai mult de atat...poate sa nu se termine niciodata rezervele de petrol lol :D :peace:
|
Mai terminati ma cu ledurile , ca se vede ca sunt de calitate si cine le-a pus acolo, tot ala a facut tot kitul asta superb pt masina asta.
Va tot dati importanti ca leduri ... iar leduri.. si aveti la avatare pe masini luminite de toate culorile... Bai oameni buni nu mai fiti ma asa falsi. Fi om si recunoaste ca masina e super cu leduri cu tot. Si " taranii " aia de la Audi, oare de ce tot folosesc leduri la masinile noi.... Offf Se numesc Daytime Running Light si sunt in trend acum. Nu, nu si alea de ti le lipesti ca taranu la faru de la logan, alea nu. Bafta |
Quote:
on topic: mie personal nu imi place x6 ca forma dar acesta e diferit. |
hai ca arata bine da prea ..parca ii da a x5
|
Quote:
in alta ordine de idei, chiar arata dragut. dar pe de alta parte, X6-le a inceput sa creasca in ochii mei de la o vreme... |
lasati-l acum pe Catalin ca are si el dreptate intr-un sens, cine a pus led-urile a facut tot kit-ul asta si vad ca in gen ne place.De altfel, si eu am spus ca as fi preferat fara led-uri, dar tocmai pt ca mi se par prea de moment, ca hit-urile muzicale de un sezon, poate ma insel ( din moment ce de la anul vor fi obligatorii pe toate masinile). Dar nu cred ca am spus-o in snobism. Masina de mi-o face cineva cadou, vorbeste cu Moshu' stiu eu, sau si cu ceva terorosti, nu ma intereseaza fac pact si cu Diavolul, si o iau si cu becuri de brad si muzicutza "Jingle Bells" (le dau eu jos linistit), si o iau, o iau, nu ma gandesc de doua ori. :-))
|
Quote:
|
din fata arata super ..mai putin cu ledurile alea ... si de la spate e jenant de urat.. parca e un x5 neterminat sa mor eu... penal rau!in rest e frumos!
|
e o ,,bestie"...singurul lucru care nu-mi place,pur si simplu e cum se vede sub bara,spatele,adica fundul e prea ridicat:(Asta se intampla si la modelul stock:(
|
Foarte agresiv kitul,nu imi plac ledurile,a dat-o toata lumea pe leduri si proiectoarele alea parca nu dau bine in locul unde sunt puse.
|
Tanc frate ! Arata mult prea bine X6-le asta. Iar ledurile poti sa le stingi daca vrei asa ca nu vad care-i problema...mie personal imi place mai mult cum arata masina cu ele stinse; alea eventual le aprinzi de craciun :D
|
chiar arata bine....
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:12. |
- Copyright 2026 4Tuning