![]() |
New Beetle - 1.6 '02 - New Beetle in town!
3 Attachment(s)
Dupa cautari indelungate pentru a-mi achizitiona o masina pe placul meu, s-a intamplat sa vad un alt Beetle la o cunostinta si l-am indragit pe loc, asa ca am inceput cautarile pe net si in targ, iar rezultatul se poate vedea in pozele de mai jos:D, VW New Beetle 1.6 16v 102cp 2002
Ca dotari din pacate Beetle este cam spartan dar sunt ok: - AC - geamuri electrice - oglinzi electrice incalzite - ABS - ESP decuplabil Extra: - jante Ronal Audi TT 17" anvelope 225/45/17 - MP3 Pioneer P7500MP In viitorul apropiat urmeaza sa fac schimburile de consumabile, ulei, distributie, bujii. Si fiind un forum de tuning sper sa intru in ritm si eu si sa incep cu cateva modificari (exclus floricele:lol:). |
Re: New Beetle in town!
felicitari.... e super masina sa ai parte de ea si fara evenimente
|
:chuckel:Daca nu-i pui floricele pune-i soparle colorate pe geamuri:chuckel:
|
felicitari, dar parca te cunosc de undeva:D cred ca te-am vazut prin cartier cu buburica asta mica si albastra:D iubire sa o stapanesti sanatoasa si fara incidente (macar cat stau eu in dreapta)... trebuie sa facem o sedinta foto cu bestiutele dar macar sa fie curate nu cum ai pus tu pozele astea la repezeala. la cat mai mult tuning...
|
multumesc!:-)
marius, discutam noi acasa:lol: |
Felicitari draga mea pt achizitie:love:
S-o stapanesti sanatoasa... Drum intins si fara incidente neplacute:hug: |
f frumoasa masina ... te prinde :D sa o stapanesti sanatoasa ...
|
felicitari pentru achizitia facuta si tuning frumos:twisted:
P.S. si fara incidente !!! |
felicitarii mamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...s'o stapanesti sanatoasaaaaaaaaa si s'o uziiiiiiii:lol: de'abia astept sa ma plimbi :hug:
|
Sa o stapanesti sanatoasa....daca vrei sa ii faci un tuning ma anunti si o rezolvam....ti pup!
P.S fara incidente si la mai multi HP (mai multi ca marius!) |
felicitari :tenisclap
sa o stapanesti sanatoasa si fara incidente :p Bine ai venit in familia volkswagen ^^ :peace: |
multumesc tuturor...sunteti niste scumpi:hug:
promit sa va plimb pe toti:lol: |
promiti? sa nu ne ceri bani de benzina:D ma plimbi si pe mine?
|
bai te si vad sub masina, in salopeta, facand schimbul de ulei :D :D :D
glumesc, sa o stapanesti sanatoasa ..si fara incidente :) ti se potriveste masina :D |
sa-ti creasca brotacu';)
|
Sa o stapanesti sanatoasa e foarte frumoasa si fuge rau scartaie rotile pane pe a 3-a.
:lol: Mariuse o sa dormi pe pres ha ha ha |
Felicitari si sa o stapanesti sanatoasa...
Poate o sa vad si eu masina:> Te pup si sa aveti grija unul de altul. |
Foarte tare cu jante pe 17! o adevarata comoara! Sa o folosesti sanatoasa si fara evenimente neplacute! Cum zicea cineva, bine ai venit in familia Volkswagen sau VAG :D
|
Quote:
scartaie pentru ca are anvelope de iarna:lol: lasa ca are marius locul asigurat in dreapta...cel putin pe moment:-P |
trebuie neaparat un paintjob ca nu ti se potriveste culoarea asta anoasta
in rest e frumoasa ca stapana;) si sa o stapanesti fara incidente si la cat mai multe modificari |
Sa o stapanesti sanatoasa, fara incidente, drum intins, etc etc.
Sa o uzi, sa ma plimbi, sa ma lasi si pe mine sa fac o tura cu ea sa vad ce si cum. :D Hai, te-am pupat. :) |
nu o sa vada masinuta asta scart in a 3-a in veci, in schimb vede scart pe 1-2 destul de des la ce plecari are ana de la semafor:D sunt curios cand o sa-ti dau corrado daca tot asa o sa pleci cu el de pe loc:D
|
sai grija de brotacel;).....fara incidente neplacute:)
|
-nu stiu de ce zice toata lumea ca e o culoare stearsa...este albastru inchis metalizat(in poze nu era tocmai curata :-P)... oricum o sa aiba parte de schimbari pe parcurs...un paintjob nu m-ar deranja, poate il voi face chiar eu :-)
-scartz in a3a mai greu cum a zis si marius:lol:...dar mai vede ea o liniutza la semafor din cand in cand(cu gagici evident:lol:) |
Sa va oftic putin si sa va zic ca am fost una din primele persoane plimbate cu brotacul, in seara achizitionarii???? :D:D:D
Nu'ti mai zic nimic, eu ti le-am zis prima :))) :* |
sa o stapanesti cu placere,mariuse ai grija de fete bafta;)
|
6 Attachment(s)
thx laure...are grija de noi, fii fara grija :-P
azi l-am pus la treba pe marius, asa ca sa nu stea degeaba...asa ca buburik a primit: - schimbul de ulei: valvoline 10w40 - filtru de ulei - filtru de aer - filtru de benzina. cam atat pentru azi...va urma :-) si cate va poze de la locul cu fapta:lol: |
Sa nu te puna dracu sa faci ce cred io ca vrei sa faci cu clestele ala k ai chill iu:lol::lol::lol:
uite uratii in ultima poza:X:X |
vad ca inca are nr rosii si vroiam sa te intreb daca masina ai achizitionat-o din tara sau din afara?
mult spor la modificat brotacu |
din tara de la un baiat care o adusese de putin timp din germania, am dus-o la service skoda sa o ridice pe elevator si sa puna si testerul pe ea, de unde a iesit super ok.8)
|
sa o stapanesti sanatoasa si sa ai parte de ea.
|
multam, sa fie!:-)
azi am reusit sa schimbam si filtrul de polen(dupa ce am cautat cum se executa operatiunea:paper:), am cumparat kitul de distributie(la asta nu ne bagam singurei:oops:), bujii NGK....hmmm...niste beculete care trebuiau schimbate... si mai urmeaza cureaua de agregate, presuri....si maruntisuri de design:lol: |
Cat mai multi km fara incidente neplacute - eu votez pt floricele si sa conduca Marius :D
|
nu prea cred....el a luat si floarea de pe bord cand a mers cu ea:lol:...oricum nu-mi prea placea :-P dar ar merita un experiment
ms andrei pt urari:-) |
pai ce sa fac eu domne cu floarea aia, doar stii ca nu se face primavara cu o floare:D
|
2 Attachment(s)
cadourile primite de mos nicolae :-P:lol:
|
felicitari pentru achizitie , arata super bine ...cred ca ti se potriveste masina :)
aveti grija una de alta;)) |
.....:D tare te umpli de broscute
|
balaure trebuie sa mergem sa le exterminam frate...:D
|
5 Attachment(s)
ceva poze din timpul operatiunii de schimbare a bujiilor, nu ma asteptam sa le schimb asa de greu, intre timp a primit si kitul de distributie nou, reglat faruri. in ultimele poze, hehe new "DUB" in town:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:19. |
- Copyright 2026 4Tuning