Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Intalnire CSR legata de revelion (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/9853-intalnire-csr-legata-revelion.html)

sandrei 15-11-05 12:12

Intalnire CSR legata de revelion

MNOH....UNDE CUM CAND...NE STRANGEM TOTI.NE INTALNIM...SA VDEM UNDE FACEM REVU...PROPUNERI :d

ZanDer 15-11-05 12:16

:D heh ... GOOD IDEA! n'am mai avut parte demult de un rev klumea ... ar fi fain sa facem ceva impreuna :wink:

hg 15-11-05 12:19

mah... important ii sa avem skiuri si placi... dar daca n-aveti, macar o saniutza.... unde mergem?! borsa? vatra dornei?

Piry 15-11-05 14:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ZanDer\"
n'am mai avut parte demult de un rev klumea

:shock: :shock: :roll: :roll: :roll: da unde ai locuit anii astia? in pestera? :)

andreinui 15-11-05 15:49

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sandrei 15-11-05 17:36

serios....la munte....sa dam linii...CU PLACILE SKIURILE SI SANIUTELE :lol: :lol:

andreinui 15-11-05 18:03

de ce andrei vei sa te umilesc si pe schiuri :poke:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ZanDer 15-11-05 20:31

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Piry\"
Quote:

Originally Posted by \"ZanDer\"
n'am mai avut parte demult de un rev klumea

:shock: :shock: :roll: :roll: :roll: da unde ai locuit anii astia? in pestera? :)

nu dapei ultimu an o fost f penal ... ( pt mine ) deci mno ... am putea face ceva daca este cu cine ...

hg 15-11-05 22:21

cu skiurile.... EU VA UMILESC :)
numa sa pice zapada...

sandrei 15-11-05 22:54

:))

puteai sa fi putin mai creativ, de cacat reply-ul asta al tau(Piry) ;)

lancerEvo 15-11-05 23:45

si io vin :D

hg 16-11-05 00:29

becule, santem deja 9 :p, da am un loc pentru tine pe platforma, numa sa te-mbraci bine ca-i frigutz acolo

hg 16-11-05 17:40

mei oameni buni, ne-ntalnim atunci toti care santem interesati maine seara la 10 fara 10 ca de obicei si discutam, propuneri, una alta.....

sandrei 17-11-05 01:51

daa......dar de data asta sa fie prezenti toti membri CSR...cine nu e prezent are o bila neagra...la 2 bile negre....tre sa petreaca o noapte in pat cu sili :lol: :lol:

ZanDer 17-11-05 07:55

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
va zic io ... mai bine fitzi prezentzi!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

strengaritza 17-11-05 14:02

eu nu o sa ajung la intalnire... am deja o bila neagra??? oops :roll:
ce sa va zic... sunteti prea multi baieti..drept pt care de rev eu ma evapor..si asa sunt in plus pe acolo..

hg 17-11-05 15:28

tu strengaritzo, pe tine pentru ca esti fata, te lasam sa petreci o noapte cu Sili la o singura bila neagra! tre sa vi la rev cu noi, sa ne vezi cum ne dam pe sanie:P si sa ne faci poze ! numa bune de pus pe forum ;)

ZanDer 17-11-05 19:56

ba ... dara nu vretzi rev de gay ???

strengaritza 17-11-05 20:26

bine ma horea..daca ziceai ca ma duci tu cu saniutza.. si imi faci si poza..mai vneam..asa..numa daca nu ma platiti..sa vin pe post de fotograf. si..imi fac rost de scutire pe seara asta..avizata de cabinetu'medical general.... pt ca.. niciodata nu imi tii de urat cand viu in oras... nu vin sa ma plictisesc..noroc cu oli ca el mai imi zice cate o poveste...tu niciodata nu ai grija de mine. nici vladutz...oricum nu o sa mi simtiti mie lipsa.
have fun.. si nu ma puneti pe lista...

Crystal81 18-11-05 03:53

rev

mai baieti, de ce sunteti asa de rai cu strengaritza?
ar trebui sa o tratati ca pe o printesa, ca doar e singura fata de pe aici....
asa va purtati voi cu fetele? nu-i de mirare ca nu sunt fete pe aici....
raaaaaaaiiiiiillllllllllllooooooorrrr

strengaritz-o tre sa ne punem pe ei sa le aratam noi ce stiu fetele...

iar de rev..... mda...unii vor lucra :( ....chiar de rev..... :cry2:
asa ca have fun si drive safe

strengaritza 18-11-05 21:20

eh lasa..nu-i asta tragedia secolului..oricum nu stiu ce sa aleg.. colegii de faculta.. fostii colegi de liceu sau gashka... nici de colindat nu stiu cu care sa merg.. in fiecare an m-am impartit o zi colo.una colo..da de rev.. nu mai merge.... se pare ca tie ti-e usor sa alegi... adik nu ai nici o optune..insa...lasa cristal.. in final e imp sa ti petreci cu cei dragi sarbatorile.. nu revu' asta e cel mai imp eveniment..trebuie sa simti caldura aia de sarbatori.. sa ai bradutzul in casa..etc..

lancerEvo 18-11-05 21:22

noh ce tare de tine... eu am de ales intre...
nicarei sau nicaieri sau acasa cu televizoru

strengaritza 18-11-05 21:36

sau cu gay-ii astia de pe forum :))
oh vladuz..hai cu gashka mea..suntem in crestere.. in 2004 eram 25. 2005 31..si anu asta.. tre sa fim si mai multi.. te primesc eu ;)).. si nu mai tinem in cluj.. ca mergem unde e zapadaa.. skiuri sanii..si distractie..

lancerEvo 18-11-05 21:42

in feleac?

strengaritza 18-11-05 21:53

eh..in salaj undeva..la 50 km de cluj parca( la tara la o tipa..sau alta)....nu e sigur-sigur.. dar ne descurcam... avem unde..
e drept ca suntem fete in proportie de peste 60%.. .. si singurele pe deasupra:))nu ne-ar strica ceva baetei

lancerEvo 18-11-05 22:54

pai mai da detalii poate ca vine si hore :))

hg 19-11-05 01:24

mah beculus! hore nu vine nicaieri, tie ti-am zis unde sa mergem de rev, si daca strengaritza nu vrea.... asta e!.
tu nu-ti fa program mah mufa co ori vi cu mine ori miergi cu belo si cu astia! nu-i tres, pana-n ultima zi se gasesc locuri!

ZanDer 19-11-05 03:23

detalii ?

melo 20-11-05 13:53

la tzara la o tipa... :yes:

hg 20-11-05 20:12

haideti mah cu ceva propuneri faine si ieftine undeva la munte aproape de o partie!

Piry 04-12-05 23:38

va inchid asta, ok ? :lol:

sandrei 05-12-05 01:13

ok..nu-i stres :P

All times are GMT +2. The time now is 00:50.

- Copyright 2026 4Tuning