![]() |
Loganu meu! DJ-18-KYD
16 Attachment(s)
Vreu sa va salut pe totii,m-am hotarat sa va prezint si eu kydu meu
Nivel de echipare Laureate - geamuri electrice fata - oglinzi electrice si incalzite - aer conditionat - computer de bord etc Elemente de tuning : BODY KIT by PILOT Exterior : - Bara fata LOGAN model DS - Bara spate LOGAN model DS - Praguri lat LOGAN model DS - triple inegrite - jante rial 17" - cauciucuri pirelli 205/45/17 - ploape pe faruri vopsite in culorea masini - folie omologata fata 25% si spate 75% Interior : - Inele aeratoare argintii de Prestige - cotiera originala logan - pedale cu neoane in ele - mp3 Sony - boxe Blaupunkt (au fost schimbate originalele cu altele) - subwoofer Blaupunkt + statie Blaupunkt - cesuri bord gen plasma in 2 culori + ledurile consolei centrale schimbate - nuca schimbator de viteze mono Motor : - admisie de la pilot si filtru Raid - remapare OBD Tuning Bucuresti Urmeaza in primavara sau chiar mai devreme: - un set 4 arcuri sport 30mm EIBACH - evacuare cap coada - triple fumuri cu leduri (inca nu sunt hotarat) |
Re: Loganu meu! DJ-18-KYD
stiu masina am vazut-o live si arata super,este foarte ingrijita.
ai facut rotile de iarna?(eu sunt cel care ti-a vandut jantele de tabla) |
Quote:
|
Arata bine masina dar totusi daca i-ai pune si un eleron ar da mult mai bine,parerea mea.Bafta
|
@adi.schumi_tm nu stiu ce sa zic...eu nu sunt adeptu eleroanelor daca va avea eleron va fi ceva finut cum e ce`l de la pilot !
|
o masina lucrata cu gust.bravo.un eleron mic e suficient.bafta
|
Interesant KYD-ul tau , imi place ce model de jante ai ales , arata foarte bine.
Noroc ! |
@ag80bik si @toody ma bucur ca va place mult noroc si voua !
|
foarte frumos KYD-ul un eleron micut ar da bine pe ea nu are rost sa te apuci sa i pui ceva gen nfs :) sa o stapanesti sanatos si multa bafta cu ea
|
@dixxi o sa tin cont de sfatu vostru....cand ajung la baieti de la pilot o sa iau si un eleron micut :D numai bine !
|
Foarte frumos. Simplu si cu gust. Felicitari
|
..ai aratat ca daca ai bun gust si putina inspiratie reusesti si dintrun logan sa scoti ceva frumos..masina e foarte reusita..si un mic minus e suspensia, dar n are rost sa critic ca am vazut ca e inclusa in planul de viitor(arcuri eibach)..ca sfat...sa i pui si amortizoare, ca din cate stiu pe arcuri mai scurte or sa fie fortate amortizoarele ei..si inca ceva, culoarea asta ar merge intro combinatie de alb..nu stiu poate capota si plafonul albe..te gandesti ..e o idee...in fine spor la treaba!..noroc!
|
ms @GIULY masina va avea suspensie sport dar la primavara ptr ca nu vreu sa dezapezesc yo primu strazile prin craiova :D numai bn !
|
La niste stopuri negre cu leduri si faruri cu angel eyes nu teai gandit?:D
ft smecher golanu |
Felicitari pentru Logan ! Arata bine...bine ;)
|
@quick_silver2 faruri cu angel eyes au ff multi prieteni de ai mei si nu sunt mutumiti de ele ptr ca noptea parca porta ochelari.....yo am xenon pe proiectore si in faruri philips blue vision si noptea vad ca ziua :D la stopuri mam gandit dar inca nu sunt hotarat....ale mele de pe masina au fost facute la o firma de tuning si dau ff bn pe masina
@B-61-KYS ms mult ! |
Super masina ....
Incearca portbagaj cleanlook si un o capota badboy ..... O sa fie super Am vazut masina de cateva ori da nu arata asa ;) :D |
@Co5m1n eXtreme ms ptr sfaturi numai bn !
|
2 Attachment(s)
Quote:
Frumos Logan. Felicitari! |
codita de rechin de urgenta necesita a fi data jos:)....in rest e frumos
|
Te vazui acum cateva minute prin centru .... nu stiu daca erai u ... adica nu avea jantele ... tu erai :)) ?
|
@Co5m1n eXtreme cred ca yo eram am trecut la jantele de tabla cu gume de iarna ;)) :D tu ce masina ai si ce nr :D
|
@Gorby ms mult ptr poze....char arata bn asa...
|
4 Attachment(s)
Eu nu am .... [16ani]
Da are tata un logan DJ92DUM:rolleyes2 |
@Co5m1n eXtreme multi inainte !!! draguta masina tatalui tau :D
|
2 Attachment(s)
Azi kydu a primit o finala borla din inox si un tips :D
|
ai fost la pilot astazi?
|
da toba a fost montata la baieti de la pilot !
|
felicitari pentru Logan aveam o intrebare pentru tine dar am uitat ;))
|
da domne frumosss rau loganul tau, simplu si cu gust :)
|
Frumos golanul tau......
Nu vrei sa o lasi un pic pe burta?:-) bafta |
kydule vii maine seara la liniute?
|
@B-64-MVP ms mult si ma bucur ca iti place !
@spark88 o sa il las bn de tot pe burta dar nu acum....ptr ca nu vreu sa dezapezesc strazile ;)) la primavara o sa aiba supensie sport :) @alex vt am fost in trecere dor... |
Felicitari misto masinuta sa ai grija de ea iarna asta si laso jos jos jos:)
|
@LOGAN91 ms frumos la primavara o sa fie jos josssss bafta si tie !
|
cat ai dat pe toba? mi'am amintit intrebarea :))
|
salut KYD ! pana la primavara nu vrei sa ii mai faci nmk?
ma gandeam la interior sau ceva mai in fata (motor) |
@bacauanul toba a fost 380 lei + 120 tipsu
@danny_ells am mai umblat si pe la interior dar nu am pus poze,urmeza sa montez un kit din 4 neone undercar :D |
Quote:
|
2 Attachment(s)
si 2 poze din interior scuzati claritatea....lumina albastra am si sub scaunele din spate exact cum e in fata la pasager :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:49. |
- Copyright 2026 4Tuning