![]() |
Unde mancam/bem bine
Hai sa auzim despre locatiile unde ati fost si unde era mancare buna, bautura ieftina, sau ambele :D
incep eu ku locatii pt saorma :) floreasca - se stie :) la matache - e pe langa piata matache, e buna si maaare dristor- ultima oara knd am fost nu prea mi sa parut buna k inainte, si un mare minus pt pret |
frate in cta,shawarma buna sa mananca la voiculescu
traiasca mustarulllllll |
Re: Unde mancam/bem bine
Quote:
una pe zi , minim .. si sunt inca sanatos .. :) |
1 Casa rustic pe valea oltului mancare multa , si ieftina
2 Burebista pe mosilor :) (cel mai bun din toate burebista) 3 Caru cu bere te intorci cu multi ani in urma mancarea suuper buna preturi super si mancarea prea buna 4 pizzeria acapulco la sf vineri super pizza ieftina da pizzeria arata ca o P()!@ 5 KFC:)) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :evil: :twisted: |
shaorma de la Marriot si aripioare....au de toate. cea mai buna mancare
|
McDonalds Obor :) ieftin si tratat cu respect :)
|
shaorma - Dristor
pizza - cuptoru cu lemne (pache protopopescu) |
Re:
Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol: |
cred k , constantza este deacord cu mine
in materie de mancare constantza manank numai la club privat shorley`s KFC ( io sa zicem ) si cam atat dinspre partea noastra :) |
Shaorma la Floreasca si Matache.. ocazional din alte parti si de fiecare data pt ultima oara :D
Pui la rotisor... Pe Ion Mihalache langa vulcanizare.. super pui ce ies de acolo Restaurante: Don Taco.. aproape de mine si chiar frumos.. atmosfera deosebita pt \"familie\", Pui de urs, La mama, Terasa Doamnei (asta vara.. super tare!!)... si nu imi mai vin acum... |
city grill..p-ta charles de gaulle..inainte de a merge spre pescarus..la dreapta(venind dinspre b-dul aviatorilor)..
|
Cata 66 Club Privat... MUUUULT BUUUN SI IEFTIN, CTA STIE ;)
e pe la stirbei voda... FLOREASCA - SHAORMA LA MAMA - ACCEPTABIL PUI DE URS - S-AU CAM STRICAT... |
de halit:
Shaorma -Stefan cel Mare-vis-a-vis de intrarea oficiala la stadionul Dinamo (linia 135) (aici va cantareste carne...am ramas uimit :shock:) Shaorma - Lacul tei ...dupa Facultatea de constructii p dreapta Shaorma - Dristor de baut ...Twice...cea mai ieftina bere 2lei Ursus sau Tuborg la 0,33....si pizza e acceptabila la terasa sus! de baut ....Pirania ---Regie! |
Re:
Quote:
|
shaorma la matache se stie...unde zicea si speeder si santos...
ca terasa/restaurant MIT e pe la Hoshimin... De bautura la Paparazzi in fatza la opera santos stie... |
Speeder TACI! .....
:lol: abtine-te ! |
ce e cu mine ma?!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sa zic si de clatite pe bdul dacia , pe langa lic cantemir...aaa.. si akolo mai e si o rotiserie.. pui bun p akolo pizza... care sa vina akasa.. am asa... four star pizza , la prima si a3a ,a5a etc pizza comandata primesti una gratis :) pt site adaugati un .ro la nume trentapizza... la fel pt site un .ro jerry's ... nu mai am numere de tel ..help :) |
3274040/4138877 parca :roll: oricum au pizza buna :P
|
ms mult.. cat am cautat p net siteul lor...si nu am gasit nik...10x :wink:
|
Re:
Quote:
|
Constantza
Voiculescu - Pizza Shaworma zodia .. suc , cafele .. baietzii shtiu .... cetate .... ( un fel de club privat ) la bani :)) Mr Nice .. ma bucur k iti place :P .. la privat :)) |
mie nu-mi place la cetate
singurul lucru misto e ca te plimbi cu masina prin parc.......ce ma mai distra drumul ala |
cine sta in Cta ... stie ca Scoica (Restaurant-Pizzerie) e cea mai tare ...
|
Re:
Quote:
mai tii minte mah????cingo erai :lol: |
Mie imi place mancarea la dolce vita......si kfc.....la cetate sucks......la voiculescu blaaaaah 8)
|
Constanta - restauranta-pizza \"LaScoica\" -- cea mai tare !!! merge si la ZODIAC pt cafea da parca prea mult fum ( iarna ) 8)
|
cafea buna era in UNIC,dar mi se pare ca s-a falimentat... :roll:
|
Si eu cand ajung prin Constanta inevitabil mananc la \"LaScoica\". Super pizza... Ah... si broscutele alea testoase sunt criminale :D.
|
este buna mancarea acolo
dar tot mancarea de acasa e pe primu loc,corect? |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
In craiova shaorma buna e la turc,la Ali-Baba! Foarte tare,frate! :D
|
Sinaia -> Snow ... ( cine shtie shtieeeeee ) dar nush de ami e deschis
Bushteni -- > Aia de langa gara nush cum ii zice Brashov -- > Carefour , Old Bistro Constantza -> KFC rulzzzzzzzzzzz ... :) bine eryyyyy |
mda... Sinaia cred ca as baga si eu City Pride-ul pub&lounge de la montana...
|
pt mine singura mancare adevaratadin ploiesti este la CRIS
|
in craiova la fast food toate m&d-urile, in rest mozart (restaurant) si pizza : la masquera
|
IDM Club... foarte buna mancare...si destul de ieftina :D pe bune :D
hmm...e in piata amzei un fast food ... fac nishte hamburgeri...mmm....buuuuuuuuuuunnnnnnnnniiiiiiiii iiiiiii...... :) |
mai baieti, un restaurant bun si deloc scump il puteti gasi in Militari, cand te duci spre Careffour Militari. restaurantul se numeste VULTURUL. garantez pt el. ca fast food as alege Mc-ul si Everestul pt. clatite :D
|
la Dines frate are tot ce vrei ala din rond de la Cosbuc se pisa pe aia de la dristor normal 8)
|
sal
la rond la cosbuc.. au eclerele alea imense :D si shaorma... la dristor nu imi place deloc. si mai e la titan.. langa titan. o mini terasa care face pizza sharoma si multe hamburghere..
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:00. |
- Copyright 2026 4Tuning