Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW - Alte serii (https://forum.4tuning.ro/123-masina-mea-bmw-serii.html)
-   -   E85 - Z4 (https://forum.4tuning.ro/123-masina-mea-bmw-serii/98301-e85-z4.html)

MODJO 21-11-08 10:38

E85 - Z4

4 Attachment(s)
11.2005 Z4, b-13-fak ( nr. fostului proprietar) albastru toledo, 2000 cmc, 4 cilindri, 150 cp, dotarile de baza plus comenzi volan, xenon, soft top electric, jante pe 16 ( uratele rau)...
stock, for now, am tot cautat sa-i schimb toata evacuarea, mai putin headerul, si sa montez daca nu un cai, at least un filtru kn, din pacate nu prea gasesc evacuare...

Ingerasul99 21-11-08 10:52

Re: e85 - Z4

Sa o stapanesti sanatos , fara incidente si spor la modificari!:D

UNLORD 21-11-08 20:38

Re: E85 - Z4

Superba masinutza. Designul BMW-ului Z4 imi place la nebunie...

D0ryN 21-11-08 22:56

ai mare dreptate in legatura cu jantele...sunt uratele si mici rau de tot...:rolleyes2 poate rezolvi cumva problema...:-)

nxtaz 21-11-08 23:17

1 Attachment(s)
Sa o stapanesti sanatos! Mie imi plac mult jantele cu multe spite si cred ca ar da foarte bine. Ti-am pus si o poza, poate te orientezi spre ceva de genul...

Ingerasul99 22-11-08 11:13

Daca vrei sa ii faci modificari si nu ai idei da-mi un pm cu idul si iti trimit niste poze .

MODJO 25-11-08 09:44

:) va multumesc pentru opinii... deocamdata am o mica problema, pe care o simt ca deranjanta doar cand fac liniutze... am un lag destul de consistent la raspunsul acceleratiei in momentul in care o calc la podea... la modul ca in jur de o secunda, o secunda jumate, parca se gandeste cam ce are de facut... am auzit opinii cum ca ar fi de la pompa de benzina, sau de la filtru...
va multumesc

X-Ray-Eyes 25-11-08 09:50

Quote:

Originally Posted by MODJO (Post 1885293)
:) va multumesc pentru opinii... deocamdata am o mica problema, pe care o simt ca deranjanta doar cand fac liniutze... am un lag destul de consistent la raspunsul acceleratiei in momentul in care o calc la podea... la modul ca in jur de o secunda, o secunda jumate, parca se gandeste cam ce are de facut... am auzit opinii cum ca ar fi de la pompa de benzina, sau de la filtru...
va multumesc

Pisonasul de la ambreiaj ... + alte "nimicuri" ...

alecsutu1 25-11-08 10:17

valva CDV??http://www.zeckhausen.com/CDV.htm desi nu stiu daca o ai instalata la tine

MODJO 25-11-08 12:00

:( n-am vazut in lista aia CDV pe 2.0... si nu stiu exact de ce, dar poate va ajuta in stabilirea unei cauze a problemei, mi-a "sarit" pur si simplu de vreo 2 ori din viteza I, in care nici nu intra uneori...ca si frecventa, sa zic asa, cam la 100 de incercari, in una nu intra nici de-a naibii, trebuie sa o las sa se miste macar 5 cm, apoi sa bag iar in prima...

X-Ray-Eyes 25-11-08 20:06

Quote:

Originally Posted by MODJO (Post 1885569)
:( n-am vazut in lista aia CDV pe 2.0... si nu stiu exact de ce, dar poate va ajuta in stabilirea unei cauze a problemei, mi-a "sarit" pur si simplu de vreo 2 ori din viteza I, in care nici nu intra uneori...ca si frecventa, sa zic asa, cam la 100 de incercari, in una nu intra nici de-a naibii, trebuie sa o las sa se miste macar 5 cm, apoi sa bag iar in prima...

Poate nu era pe lista aia dar poti verifica daca este pe masina ta ... iar saritul din viteza e alta problema ce nu are legatura cu respectiva valva ci poate avea ca efect o timonerie schimbata si nereglata corespunzator ... slabita ... Asta poate sa fie si cauza ptr care nu iti intra in 1-a cateodata ... posibil sa nu intre nici in a 2-a .... dar in celelalte viteze sa intre perfect ... Nu iti tremura cateodat schimbatorul cand mergi cu masina pe la 40-50km/h ?

DannyKid 26-11-08 15:45

wow...Frumos tare cu exceptia jantelor!
Intru la Bmw ma uit si cand vad ...E85, la care eu in gand....ce masina e asta frate...si apoi am vazut Z4 :lol:
E frumoasa foc masina. Sa o stapanesti sanatos si fara nici o zgarietura:-P

d_moushi 26-11-08 23:08

sa o stapanesti sanatos si sa-ti poarte noroc ca deh tocmai ti-ai luat aspirator d femei:twisted:!! cat despre jante fa-le si tu d iarna ca alta alternativa nu prea exista...:D

MODJO 27-11-08 09:30

multumesc pentru urarile de bine! same to you! :D
eu initial am luat masina asta ca o masina de plimarici si agatzat, eventual... si ca sa inchei odata pentru totdeauna micul razboi bmw-honda... ca honda e cel mai mare producator de motoare din lume, ca vtec-ul rupe, ca asa si pe dincolo...concluzia...masina de iarna si de mers in excursii...honda accord... care fuge ea binisor pt 2.0, dar stock, sub 8.8 nu scoti cu ea... si asa ajung sa-mi iau z4 pt plimbari, ca dupa sa ajung sa constat ca fuge bine rau pt 150 de cai... pe carte e trecut 8.2, dar cred ca scoate 7.9-8 secunde... si asa ajung la concluzia ca ar fi fain sa o tunez, nu de alta, dar avem in Iasi un accord 2.0 modificat, care ajunge undeva peste 2.4 stock... si care tot a batut lumea in stanga si in dreapta, inclusiv un tt tfsi de 200 cp, o integra de 180, etc... eu ma asteptam sa mi-o iau pe 400 m cel putin la 2-3 masini diferenta, avand in vedere ca cu accordul meu stock imi da cam 4-5... dar surpriza, diferenta a fost de aproape 4 metri, in conditiile in care ceva imi inneaca la demaraj, nu stiu exact ce :(
sper sa aflu...si sper sa gasesc o evacuare si o admisie pentru motorul asta, ca majoritatea sunt pt 2.5-3.0, n-am gasit mai nik pt 2.0 :(

d_moushi 27-11-08 16:02

fratioare si eu kut in disperare hard top pt z4 meu...ca nu-mi vine sa arunc cu sutele d milioane p unu nou + vopsit:shock:

MODJO 30-11-08 13:17

eu am ajuns la concluzia ca in loc de hardtop pt iarna mai bine dau banii pe un cielo sau ceva similar, pe care sa-l bushesc cand e zapada si sa nu-mi para rau... sub 2000 de euro nu prea am gasit hard, nici pe ebay... :(

MODJO 03-12-08 07:29

:D culmea culmilor, de vreo saptamana imi intra perfect in viteza I, fara sa mai agatze... s-a reparat singura?! e adevarat ca masina o am de maxim o luna si a stat mult pe dreapta, cam 8 luni, poate fi asta o cauza functionarii defectuase a cutiei sau angrenajului?!

MODJO 03-12-08 10:25

hmm...valva CDV...cu ce se ocupa ea?! am gasit la americani asta: http://www.z4-forum.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=1156
au schimbat-o cu una mai larga... cica e destul de populara miscarea asta..totusi la ce ajuta?!

MODJO 04-12-08 09:41

un service bun, care sa se priceapa la bmw prin moldova, unde gasesc?... in iasi trado sunt varza, bacau poate?!

Cataaa_ 04-12-08 12:12

Quote:

Originally Posted by MODJO (Post 1899431)
:D culmea culmilor, de vreo saptamana imi intra perfect in viteza I, fara sa mai agatze... s-a reparat singura?! e adevarat ca masina o am de maxim o luna si a stat mult pe dreapta, cam 8 luni, poate fi asta o cauza functionarii defectuase a cutiei sau angrenajului?!

asa am patit si eu la tranzit , probabil s`a rupt vreun arc si s`a blocat pe acolo pe undeva... pana la urma a cazut si numai am probleme ... chiar as vrea si eu sa stiu ce ar putea fi ...

MODJO 26-01-09 09:25

runflat sau nu?!

:) mi-am luat jante pe 17, un model care mie imi place foarte mult, gen turbina... jantele sunt cele originale, luate de pe un z4 din germania... le-am dat pe ale mele la schimb si diferenta... din pacate tipul care le-a vandut, unul din bacau, n-a fost in totalitate corect si am constatat ca am o boalfa mare pe interior lateral, unde e armatura la runflat, nu stiam ca poate face boalfa aia acolo...
eh, asta e... acum ma gandesc sa n-aiba jantele ceva, desi le-am verificat amanuntit, bine, cat de amanuntit poate un amator, nu-s strambe, nu-s lovite...

altceva vreau sa va intreb eu de fapt, pot pune anvelope normale pe spate, cu greutate mai mica? si sa las runflat numai pe fata? influenteaza cu ceva comportamentul masinii???!

haristeas51 26-01-09 10:51

ce e aia boalfa ?

MODJO 26-01-09 11:05

:))pai asa m-am invatzat sa-i spun unei umflaturi anormale a cauciucului...

MODJO 26-01-09 23:45

1 Attachment(s)
a primit jante :D

All times are GMT +2. The time now is 22:04.

- Copyright 2026 4Tuning