![]() |
OTV ora 15:15- 20.11.2005 din nou Logan
La ora 15 la OTV se difuzeaza emisiunea auto a lui Luis Lazarus numita:
AUTO PLANET. Eu voi fi unul din invitati tema fiind SIAB 2005.[/b] |
vrei sa o inregistrez ?
|
bazat 8)
|
Re:
Quote:
deja asteptam uploadul |
sa vad eu care o sa se bage la descarcat ...o sa fie peste 300 mb :evil:
aici o sa se vada cei cu conexiune si teava de 30 cm diametru :wink: |
Ma bag io sa o trag ! ptr. ca nu cred ca o sa fiu la ora aia acasa :D
|
E bine sa fie trasa emisinuea si sa se poata descarca de pe net , de pe 4 tuning.
Nu stiu cum e cu drepturile de autor dar nu cred ca sunt probleme. |
la inceputul emisiunii What's up doc ? :lol: si la
la final ai putea sa spui , de fapt te ridici in picioare , liniste in platou That's all focks !!! :P |
sa inregistreze cineva emisiunea....ca sa o pot vedea si yo..ca yo la ora 2 jumate trebuie sa ma duk pana un service...sa-mi verifik mondeo-ul...
Sper sa inregistreze cineva..plzzz :roll: |
e 3 ... :) si ne vbesc despre politia comunitara :lol: :lol: :lol:
|
in ce zii e emisiunea ca e ora 15 si e UN CA*** :( DE EMISIUNE
|
ma amuza umorul unora de aici.
|
nu v-a placut muzica greceasca ?
eh atunci sigur va place micul paris |
Mah da pe bune astia dau despre arme si nu stiu ce ca**narii pana la urma..........??????? :roll: :roll:
|
la si jumate stiu eu ca incepe deobicei asa ca mai asteptati
|
Bine ca ai zis ca incepe la si juma, ca pana atunci ramanea-m fara baterii la telecomanda...
|
a inceput..
|
da? si ce zice?
|
nu pe bune, in ce zi e ? daca e azi, duminica, si-au schimbat oraru astia.. ca la otv e ceva cu jandarmi \"luptatori\" :))
|
Re:
Quote:
|
abia cred ca a trecut 1/2 din emisiune si cred caare o audienta mare mi-a placut foarte mult ca ;
* Dl Sebastian a spus ca loganul costa prea mult pt ce ofera si a fost foarte atacat sid e acel ziarist *firma renault a fost cred cea mai atacata pana acum *dar faza cu sigurarea si cu cabrioletul este cea mai tare ar trebuie o greva a soferilor pt a se introduce asigurarea pe 1luna ect cum s-a spus :P oricum foarte tare emisiunea ! |
Si acum s-a trecut la peugeot :D
|
mi-a placut de SEBASTIAN cum ii pasa biletul tipului aluia :lol: :lol: super tare faza :P
Lasand gluma la o parte, emisiunea a fost reusita si s-au spus multe chestii interesante de care ar fi bine sa tinem cont pe viitor ! :lol: |
Mda..o emisiune care vrea sa para independenta de interventiile vreunui producator auto, dar nu prea cred asta! Mai ales ca e pe cel mai jalnic post posibil din Romania.
|
a fost interesanta emisiunea am inreg pe toata are 1.52 GB :P am sa tai din ea bucati de cate 300 MB formatul este mpeg , in masura in care netul imi va permite am sa urc toate arhivele pana diseara am niste probleme acum imi merge pe metro cu 100 kb asa ca nu are rost sa ma chinui , in caz ca isi revine maine la prima ora cand ma scol adik devreme pe la 5 30 - 6 dimineata o sa gasiti aicea emisiunea cap coada
Sebastiane o vb pt tine : nu trebuia sa zici ca tu ai o masina care face acel carrera GT ...nu isi avea rostul.....ies alte discutii in fine ma apuc sa treaba .... |
Necitind acest anunt ...totusi, am avut norocul ca in timp ce butonam la telecomanda de zor, sa il recunosc pe Sebastian ...
Din toata emisiunea...hmm ...foarte intresant cazul posesorului de Porsche Carrera 911 Turbo parca... Va spun sincer ca inebuneam ...adik nu stiu ce eram in stare sa le fac dak eram in locul posesorului. |
sil4tuning pana la urma a pus emisiunea pe net?...k nu am fost aksa shi nu am vaz emisiunea...
|
Postul unde se difuzeaza emisiunea este intradevar cel mai jalnic insa cea mai mare audienta intre emisiunile auto o are asta de la OTv inainte era si pe 7ABC.
Nu exista publicitate, deci total dezinteresat se vorbeste acolo. Se spun adevaruri fara perdea, de Loganul Elia 100 s-a auzit ca eu fals ca masina nu merge cu kompresor, e pus de forma, panoplie sa haleasca fraierii. |
Re:
Quote:
|
ok... asteptam.. :ballbounc :chew: :paper: :boogy:
|
1 Attachment(s)
aceasta parte si cu cea de mai jos sunt intre acele prezentari de masini ...
|
1 Attachment(s)
grosu vine dupa ce trece noaptea...........3 fisiere a peste 350 MB fiecare >>>
|
ms sil4tuning pt ptomptitudine...astep in continuare...bafta
|
Este singura emisiune independenta unde spui ce-ti dicteaza constinta.
E nasol daca ai prieteni prin serviceuri sau dealeri.Stau confortabil ca nu am asa multi prieteni aici doar cunostinte si spun totul in fata cu o nonsalanta incontestabila. Daca nu-mi place ceva spun, critic, laud ca orice discutie libera, multi ar fi bine sa ia acest exemplu. Am refuzat emisiuni unde trebuia sa fiu trompeta cuiva, nu de alta dar nu am ureche muzicala :lol: . |
Re:
Quote:
|
iti recomand sa comprimi filmele inainte de a le pune pe site
o sa fie mai avantajos si pt tine si pt noi care vrem sa le vedem daca nu stii cum cauta-ma sa iti explic |
ocupa un pic dar se vad bine...asteptam shi restul
|
Re:
Quote:
|
:ballbounc :paper:
|
Re:
Quote:
Nu acceptam un logan oferit de uzina, cu alte anvelope, geometrie pt stabilitate ridicata, eventual niste amortizoare cu arcuri mai ferme, plus rigidizare de caroserie. Vom strange in timp bani, vom cumpara unul din ziar, verificam sa fie bun, nelovit si in garantie. Il ducem sa-i facem o revizie la service autorizat Dacia la sange. Cand serviceul de sub tutela Dacia ne da masina in cateva ore ii facem testul, daca cumva are vre un defect o sa fie vina superserviceurilor Dacia ca nu au remediat. Testul o sa fie corect cu masina verificata in ziua respectiva de ei, chiar poate o reintoarcem si cerem inainte de test o reverificare spunand ca am fi nemultumiti de verificare. Sa nu aibe nici o scuza. Sa vedem daca tine sau nu strada pe roti. Sunt scceptic cand e vorba de stabilitatea acestei strutocamile, ca de aderenta nu se pune problema. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:31. |
- Copyright 2026 4Tuning