![]() |
Tecuceni
Comunitatea 4tuning din tecuci
1.prezentari bolizi 2.reprezentanti 3.intalniri 4.proiecte 5.sponsori etc, tot ce tine de tuning are prioritate! |
Re: Tecuceni
12 Attachment(s)
Salut numele meu este Bodin Valentin am 20 de ani si sunt un mare pasionat de masini,dar mai ales de tuning.
-am sa va prezint masina mea Dacia 1310 din 1988 break,recent facut motorul, am sa las pozlee sa vb -pe viitor adica la anu sper sa reusesc sa imi iau o masina,cred k cea mai potrivita pentru mine ar fi kia sportage negru sau un mitsubishi outlander. -o alta pasine de a mea este virtual tuningul pe viitor am sa va prezint si lucrarile mele-vael art-- -si tot eu sunt cel care a deschis gustul ledurilor in tecuci,am fost primul cu asa ceva pe masina si cu devil eyes pe masina -astept prezantarile voastre, |
bravo !
|
10 Attachment(s)
Vael art:d
|
alooooo tecuciu chiar asa ma nu aveti masini sa le prezentati?????? va lasati de sport ? alooo nu ma aude nimeni ?
|
bijuteri sunt multe sa stii dar le frica cred daca se lauda cu ele
|
alooo tecuciu ma nene va e frica sa postati masinile
uite baiatul si a pus racheta voi ce mai asteptati ? lumea vrea sa vada masinile voastre din tecuci si eu am auzit ca sunt multe ................dar............ |
este un bmw e46 frumusel in tecuci. un 330ci cu lsd si vopsit in 2 culori..alb cu negru. nu ai poze cu el ?
|
6 Attachment(s)
In curand poze si cu acela daca ma intalnesc cu ei .
Intre timp sa imi prezint si eu una din masini: Este vorba de un Peugeot 308 ,1.6 HDI ,care incurand va suferi niste modificari daca totul va fi bine |
misto am vazut-o deaproape,e misto masina ,incet incet ne strangem:))
|
sal alll
|
FOARTE TARE PORTBAGAJUL BAIATULUI..........................UN ELEMENT FOARTE NECESAR PTR TUNING!MAI PUNE UN MOTOR DE SCUTER SI ISI IA ZBORUL..........!
|
super portbagajul...l-ai facut tu? e si la culoarea masini...cred ca sta bine tare pe sosea cu el pe cupola. si consola aia centrala...mmmmmm...super idee
la mai mult si la mai mareeeee!!!!!!!!!!!! |
Quote:
|
nu inteleg pt ce va legati de portbagajul omului. acea masina la el, probabil este si de buna si de rea, si de plimbare si de munca. poate voi sunteti mai jmecheri si munciti cu e30 si aveti de plimbare e93. nu toti au banii vostrii, asa ca nu mai iesiti cu afirmatii de genu' asta pe forum. bafta si no offense
|
merci:),au si ei e30 in ana in an in scoate in oras,lasa ca peste 2 luni imi iau masina sa vedem atuncea cine o are "mai mare",horse power
|
Quote:
eu nu am treaba cu tecuciul dar am prieteni si deranjezi cu afrimati de genul ,,au ei e30 ,, e munca lor trebuie respectata pentru ca au intelegi ? nu te supara |
no ofence sorry daca cineva s-a simtit jicnit
|
"mai mare",horse power ......................care? 46kw?
asa e ...fiecare cu ce are. jigniti nu ne simtim, ca nu avem motiv. a fost o simpla nedumerire vis-a-vis de legatura tuningului cu acel portbagaj, si de umflatul in pene cu deschisul gustului ptr leduri. daca exista frustrari si ambitii de astea...sorry...mii de scuze. multa bafta in implinirea viselor. |
Quote:
- nu muncim cu e30, muncim la e30 si nu avem nici e93. - de unde stii care sunt banii nostri si cat muncim ptr ei? presupunerea e deranjanta. poate ca a fost rautaciosa remarca vis-a-vis de masina baiatului. am 14 ani de mers in dacie. dar nici pe departe atat de rautaciosa ca remarca ta si supozitiile tale vis-a-vis de munca, banii, pasiunea noastra. |
Daca nu va luati la bataie nu rezolvati nimic :D
P.S. : Avion frate dacia aia nu alta.. :lol: :lol: |
10 Attachment(s)
citeva poze cu ursii din tecuci
|
misto,incet incet ne miscam si noi.... frumoase masini cea rosie e misto tare are un sunet superb:twisted:
|
4 Attachment(s)
si una doua de la mine
|
6 Attachment(s)
my angel:X 1,7 cdti 101 hp
noua achizitie |
"lasa ca peste 2 luni imi iau masina sa vedem atuncea cine o are "mai mare",horse power"
pana la urma mai mare a insemnat caravan....bv tie sa o stapanasti sanatos. dar...tot nu a fost frumos din partea ta. sanatate! |
Quote:
|
Quote:
|
asa e...destul de bine......poate ptr un nene de 65 de ani la pensie si la andropauza.
|
suntem 3 tampiti care vb aici degeaba ........ tecuceni groazei si restul covrigi cu sare si banel neculita
|
salutare
imi primul rand imi plac masinile voastre,cel putin bmw-urile alea o fi ele vechi(no offence)dar au un zvac mama mama.... si Vali ce te dai mare?ti-ai luat si tu asta si gata?glumeam, faina masinuta,sa o stapanesti sanatos L.E Am vazut si eu GIL-ul , frumos se mai aude::-P |
Quote:
Aveati intr-o vreme in Tecuci un ursulet frumos, rosu cu parasolar Anonymous Motorsport. Mai este parasolarul pe masina? |
nu mai e de mult parasolarul acolo,:) , de vreo 2 ani nu il mai are....l-a dat jos la Buzau.
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
si .......bmw tecuci incercam sa punem pe picioare un club si la noi aici
THE CHALLENGERS |
scoateti bolizii la plimbare mai baieti............:D
|
1 Attachment(s)
ma daca nici noi nu mai mergem cu masinile astea ale noastre ce sa mai zic .....sunt ceva provocari? si nu le am onorat ?
ps tocmai am pus poze de la braila unde am fost premiati cu locurile 1 si iata dovada |
3 Attachment(s)
picture
|
hai cu jantele
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:23. |
- Copyright 2026 4Tuning