Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Pagani Zonda S roz! (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/97540-pagani-zonda-roz.html)

boy_wonder 14-11-08 10:35

Pagani Zonda S roz!

2 Attachment(s)
Oare de ce si-ar vopsi cineva un supercar exclusivist ca Pagani Zonda S in roz??? Pai raspunsul simplu este pentru ca poate. Si inca ceva, acest "Barbie" Zonda a fost zarit in Singapore.

Sasha 14-11-08 10:41

Re: Pagani Zonda S roz!

un roz placut, parerea mea...

Georgian_bz 14-11-08 11:12

parca mai conteaza ce culoare este :-)

ERY 14-11-08 11:17

2 degete pe gat...mi-e rau :)

dagosh88 14-11-08 11:20

E un supercar ce mama ei de treaba, macar daca o face roz sa o faca tipatoare nu stearsa asa, oribil.

VaLeX 14-11-08 11:23

cam decolorata masina asta ....parca a iesit la spalat culoarea :lol:

masina da , culoarea sux !

Marius_mym89 14-11-08 11:24

nu e un roz dala deranjant.....merge....;) desi cred ca toata lumea e de acord ca ii statea mai bine neagra cu insertii de fibra de carbon dar.....daca omu asa a vrut...:-P

vlad_ct 14-11-08 12:11

nu e chiar asha urata culoarea ... bine ca e mai stearsa si nu e un roz dala tipator :P poate o fi o gajica care are masina .. :P cine stie ;))

BRAVO 14-11-08 12:13

daca asta este singurul defect al masinii....no problem...merge!!!

UNLORD 14-11-08 12:36

O vreau eu pt prietena mea, sa ma plimbe cand beau si vreau sa ies in oras.

devians 14-11-08 12:58

oricum masina mi se pare urata.. decat puterea aia ma atrage.. deci.. culoarea asta nu face decat s`o faca mai urata.. ;)

madboy 14-11-08 13:24

Quote:

Originally Posted by boy_wonder (Post 1863268)
Oare de ce si-ar vopsi cineva un supercar exclusivist ca Pagani Zonda S in roz??? Pai raspunsul simplu este pentru ca poate. Si inca ceva, acest "Barbie" Zonda a fost zarit in Singapore.

ha, este oarecum amuzanta.... inspre trista coincidenta asta. Atunci cand aparuse pe site acel articol cu "Camuflaj militar pentru Porsche 911 Carrera 4S", am spus urmatoarele: "e kitsch... Dar sigur o sa fie unii care o sa zica: "aaa, macar sa aveti voi unul d-asta" si "voi aveti Dacie", si nu stiu ce.... Astia sunt indivizi d-aia care daca o sa aiba o masina sport mai scumpa, dar culoare roz, sau mov, sau whatever, sa aibe ceva nashpa, o sa zica: "ce conteaza, e nu-stiu-ce marca"....... penibil, parca va si vad scriind..."...

Acum se vede foarte bine ca am avut dreptate! Ziceau unii mai sus: "merge si asa", sau "mai conteaza ce culoate e"... Astia sigur sunt si aia care au votat "merge"... V-as spune eu cate ceva, dar... n-are rost

Georgian_bz 14-11-08 13:28

eu am votat ca e extraordinara

L4uR 14-11-08 13:32

:)).....gay ...:))am votat merge:))pentru masina...dar culoarea lasa de dorit:)presupun ca masina va avea de suferit din cauza culorii:)

spiri14 14-11-08 13:43

leduri ii mai trebuiau si era de.......vis :):):)

aleks 14-11-08 14:27

culoarea ei e tare placuta.
faptul ca o masina este foarte scumpa sau are performante foarte bune nu o transforma intr-o icoana, ci doar intr-un produs pe care nu si-l permit multi.
cei care si-l permit intr-adevar pot face cu el tot ceea ce doresc, au dat banii lor pe el, deci le apartine intru totul. la urma urmei tot un autoturism este, indiferent de secundele putine in care atinge suta sau de contul gras pe care-l solicita achizitionarea si intretinerea ei.

NicuL 14-11-08 15:02

si-au batut joc de ea...pacat de ea:(

nsl_iuli 14-11-08 15:03

Cred ca au spalat-o cu apa calda=))

Claw166 14-11-08 15:25

sigur e masina unei neveste de multi-miliardar de ala cu petrol,de nu are ce face cu banii .. si asta e ideea unei fete :lol: E prea feminizata prin culoarea asta ... DAR masina asta e frumoasa si daca ar fi vopsita in cea mai urata culoare din lume ;)

Sindrom 14-11-08 16:58

e de ***, zici ca e o musca lipita de parbriz noaptea.

Iuli_90 14-11-08 17:35

nush ce aveti voi cu aceasta culoare...nici mie nu-mi place rozul (in general,ca sa nu mai zic de masini),dar acest roz este chiar oke si nu da rau deloc...ma rog,este doar parerea mea :D

!41! 14-11-08 18:10

o fi a lu britney spirt . numa aia are hummer roz :)

No-X-Cape 14-11-08 18:28

uruta cu spume ....nu`mi place ..in fie cred ca proprietarul/a a avut un motiv bine intemeiat sa-si vopseasca masina in culoarea asta !

Prestige 14-11-08 18:37

Quote:

Originally Posted by madboy (Post 1863561)
ha, este oarecum amuzanta.... inspre trista coincidenta asta. Atunci cand aparuse pe site acel articol cu "Camuflaj militar pentru Porsche 911 Carrera 4S", am spus urmatoarele: "e kitsch... Dar sigur o sa fie unii care o sa zica: "aaa, macar sa aveti voi unul d-asta" si "voi aveti Dacie", si nu stiu ce.... Astia sunt indivizi d-aia care daca o sa aiba o masina sport mai scumpa, dar culoare roz, sau mov, sau whatever, sa aibe ceva nashpa, o sa zica: "ce conteaza, e nu-stiu-ce marca"....... penibil, parca va si vad scriind..."...

Acum se vede foarte bine ca am avut dreptate! Ziceau unii mai sus: "merge si asa", sau "mai conteaza ce culoate e"... Astia sigur sunt si aia care au votat "merge"... V-as spune eu cate ceva, dar... n-are rost

Nivelul de subzistenta al "Romanului " + "Estetica Frumosului" = Culmea Penibilului.....

BaiMaReAnU 14-11-08 18:38

interesant

adrian2008 14-11-08 20:24

Imi da senzatia de un capac de wc,no offence,nu se potriv deloc p masina asta:rolleyes2

steffan 14-11-08 20:46

pacat de culoare... insa vreau una si asa:)))

Lymbutza 14-11-08 21:16

nu mi se pare nimic deranjant la culoare . Nu o poti numi ceva kitch doar dupa culoare , decat in cazuri extreme , iar rozul asta e mai mult un alb perlat cu roz si eu unul sunt chiar de acord !

norbi_bidi 14-11-08 21:45

eu zic ca e urat... si seamana cu ferarri enzo

Iuli_90 14-11-08 22:17

prea mult se vorbeste despre kitsch,cand prea putina lume stie ce inseamna...Dar deh,fiecare cu parerea lui,niciunul nu poate fi condamnat numai pt faptul ca isi exprima opinia :)

Lukyan 14-11-08 22:35

am trait s-o vad si pe asta...:|

ionut_cluj 14-11-08 22:49

Quote:

Originally Posted by spiri14 (Post 1863588)
leduri ii mai trebuiau si era de.......vis :):):)

si angel-eyes:D

AG 80 BBI 14-11-08 23:02

cum naiba s anu iti placa o pagani zonda....sau sa zici ca e kitch de la o culoare!!??
ce naiba ma fratilor traziti-va!!!!

DiavoLLo 15-11-08 00:38

poate e proprietaul ei o tipa...atunci e de inteles...fiecare isi personalizeaza masina dupa plac....

Drag_Event_Addict 15-11-08 12:51

totusi e cam kitsch :p

ovydioo 15-11-08 13:29

dupa ce ca-i masina urata mai e si roz (urata culoare asta de la masina) ce mai urmeaza flori pe ea si GAY88 la numar(fetele au beetle)

SaIBoT 15-11-08 17:18

Nus tiu daca este chiar un roz,un fel de roz mai sters dar nu este asa tipatoare culoarea si e destul de placuta

pyttbull 15-11-08 19:24

ea e super ca masina ..dar culoarea asta n-o prinde deloc:???::???:

Psycho 15-11-08 20:05

ate sa fie orice coloare .. c`mon .. e o zonda .. si scopul ... celui care a facut asta e sa se faca remarcat si sa intoarca lumea capul dupa ea / el ... daca era neagra era o zonda .. dar asa e o zonda roz .. so .. c`mon ... lasati treaba ca eu nu m-as suii in ea .. ca toti ne-am sui in ea ... si sincer mi s-ar rupe pulloveru ce zice lumea cand ma dau jos din ea :))

sKyNeT 16-11-08 00:50

sigur daca se urca careva la volan uita ce culoare are masina.

All times are GMT +2. The time now is 13:10.

- Copyright 2026 4Tuning