![]() |
Pagani Zonda S roz!
2 Attachment(s)
Oare de ce si-ar vopsi cineva un supercar exclusivist ca Pagani Zonda S in roz??? Pai raspunsul simplu este pentru ca poate. Si inca ceva, acest "Barbie" Zonda a fost zarit in Singapore.
|
Re: Pagani Zonda S roz!
un roz placut, parerea mea...
|
parca mai conteaza ce culoare este :-)
|
2 degete pe gat...mi-e rau :)
|
E un supercar ce mama ei de treaba, macar daca o face roz sa o faca tipatoare nu stearsa asa, oribil.
|
cam decolorata masina asta ....parca a iesit la spalat culoarea :lol:
masina da , culoarea sux ! |
nu e un roz dala deranjant.....merge....;) desi cred ca toata lumea e de acord ca ii statea mai bine neagra cu insertii de fibra de carbon dar.....daca omu asa a vrut...:-P
|
nu e chiar asha urata culoarea ... bine ca e mai stearsa si nu e un roz dala tipator :P poate o fi o gajica care are masina .. :P cine stie ;))
|
daca asta este singurul defect al masinii....no problem...merge!!!
|
O vreau eu pt prietena mea, sa ma plimbe cand beau si vreau sa ies in oras.
|
oricum masina mi se pare urata.. decat puterea aia ma atrage.. deci.. culoarea asta nu face decat s`o faca mai urata.. ;)
|
Quote:
Acum se vede foarte bine ca am avut dreptate! Ziceau unii mai sus: "merge si asa", sau "mai conteaza ce culoate e"... Astia sigur sunt si aia care au votat "merge"... V-as spune eu cate ceva, dar... n-are rost |
eu am votat ca e extraordinara
|
:)).....gay ...:))am votat merge:))pentru masina...dar culoarea lasa de dorit:)presupun ca masina va avea de suferit din cauza culorii:)
|
leduri ii mai trebuiau si era de.......vis :):):)
|
culoarea ei e tare placuta.
faptul ca o masina este foarte scumpa sau are performante foarte bune nu o transforma intr-o icoana, ci doar intr-un produs pe care nu si-l permit multi. cei care si-l permit intr-adevar pot face cu el tot ceea ce doresc, au dat banii lor pe el, deci le apartine intru totul. la urma urmei tot un autoturism este, indiferent de secundele putine in care atinge suta sau de contul gras pe care-l solicita achizitionarea si intretinerea ei. |
si-au batut joc de ea...pacat de ea:(
|
Cred ca au spalat-o cu apa calda=))
|
sigur e masina unei neveste de multi-miliardar de ala cu petrol,de nu are ce face cu banii .. si asta e ideea unei fete :lol: E prea feminizata prin culoarea asta ... DAR masina asta e frumoasa si daca ar fi vopsita in cea mai urata culoare din lume ;)
|
e de ***, zici ca e o musca lipita de parbriz noaptea.
|
nush ce aveti voi cu aceasta culoare...nici mie nu-mi place rozul (in general,ca sa nu mai zic de masini),dar acest roz este chiar oke si nu da rau deloc...ma rog,este doar parerea mea :D
|
o fi a lu britney spirt . numa aia are hummer roz :)
|
uruta cu spume ....nu`mi place ..in fie cred ca proprietarul/a a avut un motiv bine intemeiat sa-si vopseasca masina in culoarea asta !
|
Quote:
|
interesant
|
Imi da senzatia de un capac de wc,no offence,nu se potriv deloc p masina asta:rolleyes2
|
pacat de culoare... insa vreau una si asa:)))
|
nu mi se pare nimic deranjant la culoare . Nu o poti numi ceva kitch doar dupa culoare , decat in cazuri extreme , iar rozul asta e mai mult un alb perlat cu roz si eu unul sunt chiar de acord !
|
eu zic ca e urat... si seamana cu ferarri enzo
|
prea mult se vorbeste despre kitsch,cand prea putina lume stie ce inseamna...Dar deh,fiecare cu parerea lui,niciunul nu poate fi condamnat numai pt faptul ca isi exprima opinia :)
|
am trait s-o vad si pe asta...:|
|
Quote:
|
cum naiba s anu iti placa o pagani zonda....sau sa zici ca e kitch de la o culoare!!??
ce naiba ma fratilor traziti-va!!!! |
poate e proprietaul ei o tipa...atunci e de inteles...fiecare isi personalizeaza masina dupa plac....
|
totusi e cam kitsch :p
|
dupa ce ca-i masina urata mai e si roz (urata culoare asta de la masina) ce mai urmeaza flori pe ea si GAY88 la numar(fetele au beetle)
|
Nus tiu daca este chiar un roz,un fel de roz mai sters dar nu este asa tipatoare culoarea si e destul de placuta
|
ea e super ca masina ..dar culoarea asta n-o prinde deloc:???::???:
|
ate sa fie orice coloare .. c`mon .. e o zonda .. si scopul ... celui care a facut asta e sa se faca remarcat si sa intoarca lumea capul dupa ea / el ... daca era neagra era o zonda .. dar asa e o zonda roz .. so .. c`mon ... lasati treaba ca eu nu m-as suii in ea .. ca toti ne-am sui in ea ... si sincer mi s-ar rupe pulloveru ce zice lumea cand ma dau jos din ea :))
|
sigur daca se urca careva la volan uita ce culoare are masina.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:10. |
- Copyright 2026 4Tuning