![]() |
Intalniri Delta Racing Crew
Vineri 14.11.2008,orele 20:00,ne intalnim in parcare la metalu', sa stabilim si plecarea spre braila.
|
Re: Intalniri Delta Racing Crew
o sa fim prezenti!!!!!!ca de fiecare data....
|
Quote:
|
Quote:
|
DA Sej si Cubanez intotdeauna la datorie,pe vant pe frig pe ploaie.........
|
:lol::lol:
|
Cand va fi urmatoarea intalnire. Promit solemn sa fiu prezent. Sa ma scuzati ca am cam lipsit in ultima vreme am fost cam ocupat, plus ca am aflat ca voi fi si tatic :) , dar o sa-mi fac timp si pt prietenii mei.
|
felicitariiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!! :) ai sa ne faci un racer mic...mic :) bv Felicitari!!!
|
Felicitari!!..inca un racer mic pe drum.Sa iasa bun ca tasu:joy:
|
Mersi , mersi de urari. Mersi Florine, Ioana. Racer il fac.
|
Felicitari frate :D Sper sa nu urmezi exemplul tatalui tau :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
eeee....nu se stie niciodata.un copil te schimba mult:twisted:
|
FELICITARI LIVIU !!!:D
Bai toti vorbiti aici ca o sa fie racer.... dar.... daca o sa fie raceritza? :D Sper sa fie ce iti doresti,iar daca nu, oricum o sa-l/o s-o iubesti la fel... felicitari taticule! :D:D |
haha ... buna remarca vali :)
-- ce o sa-i mai placa la scoala cu basi si toate cele , hehe ps: felicitari, probabil unul dintre cele mai frumoase momente de care poti avea parte intr-o viata :) |
Daca o sa fie fata o sa stea cu pusca dupa ea sa nu se atinga nici un baiat de ea:twisted:.Acum inca are preferinte fata/baiat.Cand o sa il tina prima data in brate atunci sa il vedem daca o sa mai conteze ce e;)
|
Multumesc tuturor de urari. Nu prea o sa conteze ce va fi, sanatos sa fie.
|
Asta conteaza cel mai mult!:-)
|
Ia ziceti...cand e urmatoarea intalnire DRC? acum ca o sa vina si Dragos :oops:
|
Cred ca vineri...
|
Sa vedem cine o sa vina.:rolleyes2.Oricum tot noi vom fi.
|
Aa da normal...pe frigul asta cine sa vina? :-) important e sa fim noi :-P
|
Nu o sa mai vina nimeni..ei nu mai posteaza aici.iti dai seama ca la o intalnire sansele sa apara cineva sunt egale cu 0.Poate prin primavara o sa mai inceapa lumea sa misune!!!
|
Quote:
|
Am stabilit calendarul cu intalnirile Delta Racing Crew pe primul semestru al anului dupa cum urmeaza:
Luna Februarie 7 14 21(prezenta obligatorie) 28 restu facultativ. Luna Martie:7 14 21(prezenta obligatorie)28 restu facultativ. Luna aprilie:4 11 18(prezenta obligatorie)25 restu facultativ. Luna mai:2 9 16 23(prezenta obligatorie)30 restu facultativ. Luna iunie:6 13 20(prezenta obligatorie)27 restu facultativ Luna iulie:4 11 18(prezenta obligatorie)25 restu facultaiv. Ideea e in felul urmator:stiu ca nu o sa puteti venii toti la toate intalnirile obligatorii dar in fiecare luna sa aveti macar o prezenta.O sa fac si un tabel cu toti membrii si voi pune absente SERIOS.Cei care nu vor fi prezenti o luna intreaga vor suporta consecintele.Se admit doar cazuri de fortza majoara,in care lipsa este scuzabila.Sa nu aud scuza de genu:eram beat,imi era lene,nu aveam chef,eram obosit s.a.m.d.Sincer ca se mearga treaba bine si sa ne dezvoltam trebuie sa stabilim niste reguli ,la prima intalnire vom stabili mai multe! Intalnirile au loc la ora 20:00!!!!!!!!!!!!!! |
Quote:
|
Primiti si out-sideri!!!???Nu de alta dar vreau si eu sa vad ce mai faceti!!! :)
|
Quote:
sunteti bineveniti ! |
am mai fost! Se mai poate ca sa mai vin?!
|
Sper sa ajung si eu la o intalnire de-a voastra. Sry inca 1 data @cubanez84
|
Quote:
Quote:
|
Sunt mentionate data si,ora si locul intalnirilor il stiti asa ca va asteptam.
|
Ideea e in felul urmator:stiu ca nu o sa puteti venii toti la toate intalnirile obligatorii dar in fiecare luna sa aveti macar o prezenta.O sa fac si un tabel cu toti membrii si voi pune absente SERIOS.Cei care nu vor fi prezenti o luna intreaga vor suporta consecintele.Se admit doar cazuri de fortza majoara,in care lipsa este scuzabila.Sa nu aud scuza de genu:eram beat,imi era lene,nu aveam chef,eram obosit s.a.m.d.Sincer ca se mearga treaba bine si sa ne dezvoltam trebuie sa stabilim niste reguli ,la prima intalnire vom stabili mai multe! Intalnirile au loc la ora 20:00!!!!!!!!!!!!!!
Cubanez Bv te`ai pus pe treaba:DFi dur cine nu vine amenda,permisu suspendat..Pentru absente primesti scutiri sau cerere:lol:.. Poate vin si eu sa va cunosc ce ziceti?:-P |
cu bicicleta sa vii facem o liniuta ce zici ?!?
|
Sunt la intalnire baieti nu sti?nu vin,ma ia magnifiqo cu el.
|
CA sa nu uitati sa mbata asta prima intalnire oficiala DRC pe anul acesta sper ca o sa fiti toti acolo.Ii voi suna si pe cei care nu frecventeaza forumul.Ora 20.00 stiti voi unde.SPER SA VENITI TOTI CA ALTFEL FATALITY CA ASTEAPTA.DECI CLAR DA?????????????????????????????SAMBATA ORA 20.00 SA POSTATI AICI TOTI CARE VENITI...........
|
Quote:
Vom fi prezenti !:???: |
Pot participa si eu la intalnire? ...chiar daca nu sunt membru :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:28. |
- Copyright 2026 4Tuning