![]() |
E36 - 318i 1995 ... UPY
4 Attachment(s)
Salutare,
Am fost personal si am luat-o din Germania acum 2 saptamani, de atunci m-am tot uitat la ale voastre si m-am hotarat sa v-o prezint: din 03/1995 1796 cmc/ 116 cp dubluclimatronic cu toata excursia m-a dus la 3700 E pe drumul spre Romania am avut un consun de 6 - 6.5, in oras nu stiu inca ce consum are. daca mai e ceva va mai zic pe parcurs. *planuri de viitor* (la primavara) -chip :D -pleoape faruri (doar de montat) si pleoapa luneta -jante ( de preferat sa pastrez aceleasi gume ) -folie -eleron M (de montat si vopsit) si oglinzi -o sa vopsesc spoilerele la culoare |
Re: e36 318i ... primul meu BMW
singurul lucru care l-am facut pana acum diferit de pozele astea, a fost ca i-am vopsit pragurile si inegrit putin stopurile si semnalele fata.
|
Frumosa masina, sa o stapanesti sanatos..si fara incidente:D
Cred ca ai cautat-o destul de mult sa o gasesti asa ``tipla`` Ma bate si pe mine gandu` sa imi aduc ceva asemanator ..dar sa vedem cand .. Spor la tunareala;) |
multumesc pt. parere,
am inebunit cat am umblat pe acolo.... pe jos .... schiopatam de durere. bafta la cautat. |
[QUOTE=Lupy;1859376]multumesc pt. parere,
am inebunit cat am umblat pe acolo.... pe jos .... schiopatam de durere. bafta la cautat.[/QUOTE Cam cate parcuri ai ``vizitat `` pe jos pana sa o gasesti ..si inca ceva la ce pret ai achizitionat-o ? ma gandesc daca se merita excursia pana acolo...:rolleyes2 |
Cred ca am vazut 10-15 parcuri, majoritatea erau pe o singura strada, masina a fost 3050 E cu tot cu numere.Diferenta a fost drumul si consumatia mea si a mecanicului.
|
sa o stapanesti sanatos :) ai luat-o cam scump masina ... daca ai cumparat-o din munchen te inteleg ... :) strada numai cu parcuri auto ... unde sunt numai romani :)) succes cu noua achizitie
|
poate ca a fost cam mult, dar am ajuns acolo vineri dimineata si n-am vrut sa pierdem vremea sa ne ducem in alt oras ... asa, ne-am plimbat prin toate parcurile alea si pe la ora 14 m-am hotarat la asta, a facut actele si numerele si am plecat spre Romania, daca ajungeam si noi miercuri mai mergea... una peste alta eu sunt foarte multumit si sincer, ce am vazut mai ieftin erau praf.
multa bafta. |
salut si felicitari pt achizitie . arata bine masina . pui si tu una doua poze cu interiorul ??
|
Felicitari ptr achizitie ! Sa o stapanesti sanatos si fara incindente...Inmatriculeaz-o si apucate de modificat cate ceva pe la masina :D
|
Quote:
ms mut, asta am si eu de gand, *planurile de viitor* sunt dupa ce o inmatriculez, singurul lucru pe care n-o sa-l fac este sa-i pun motor mai mare :) in rest la exterior o sa lucrez destul. multa bafta si voua PS: o sa pun si poze cu interiorul. |
ai de alergat cu inmatriculare . . . dar merita . cred ca te-ai gandit bine cu motorizarea asta . consum oarecum mic (eu unul sunt multumit de cat imi papa mie) si destul de agila (nu cred ca as avea nevoie de mai mult in Romania )
|
Am fost nevoit sa cenzurez numerele pt. ca duminica dimineata am avut surpriza sa gasesc in yala de la sofer o surupelnita rupta in ea :(( nu stiu daca a vrut cineva s-o ia cu totul, sau doar doar sa-mi faca rau, in rest n-a spart nimic si n-a zgariat-o.
Asta e, se mai intampla... traim in Romania. |
Re: E36 - 318i ... primul meu BMW
azi mi-au venit pleoapele, inelele de bord si becurile albastre pt. bord, o sa pun sambata poze noi si cu interiorul.
|
1 Attachment(s)
am si eu o intrebare pt. cei care si-au cumparat pleoape, le-ati modificat in vreun fel ??
cum pot sa fac si eu rost de asa ceva ( cum este in poza ) |
si ca mergeau toate bine si frumos m-am mai si trezit duminica cu o surubelnita rupta in incuietoare :((
|
Quote:
|
pai asta am facut duminica ... am pus alarma si mi-am mai luat si bara d-aia de prinde volanul si se fixeaza intre stalp si parbriz, sper sa nu se mai intample nimic.
|
1 Attachment(s)
Quote:
Si stickeru poti sa il gasesti in revista 4tuning nr.6 din 2007 sau in revistele care apar cu sticker cadou ! Bafta cu ea si fara incidente ! |
1 Attachment(s)
Quote:
ms mult de tot, am incercuit in poza de mai jos ce ma speriase pe mine si o sa caut revistele. |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Bag-o in curte "lupule" nu o mai lasa afara (asta pana o inscrii)
|
Frumoasa masina....
si cat despre pleoape cred ca se por modifica sa vina doar pe far Oricum vine binisor si cu semnalele acoperite |
pana la urma o sa le las si pe semnal, dar o sa rotunjesc putin colturile ca sa nu-mi cada pe garnitura dintre semnal si aripa.
o sa pun duminica poze mai noi. *bily ... vinde-ti fordul si cauta-ti o pisica. |
1 Attachment(s)
am facut o poza la bord cu noua lumina, am mai facut si la stopuri, semnale si praguri ca le-am inegrit, dar n-au iesit bine
|
2 Attachment(s)
vreau sa va intreb daca stiti unde gasesc prelungiri (buza) pt. bara fata si spate sa se potriveasca pe cele stock si eleron (cred ca M) cu sau fara stop, de marimea celui din poza.
|
ieri am fost si am facut RAR-ul si a iesit foarte bine, n-au zis nimic inginerii de acolo ...
acum astept sa schimbe astia taxa si pe urma o inscriu .... mai am 2 luni de luat nr rosii. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
baieti, as vrea si eu niste adaptoare de boxe ovale pt. spate, un magazin, un nr. de tel ... ceva... am inteles ca sunt cam 1 mil si ceva ... pls
|
Mi-am luat si adaptoarele de boxe, am avut noroc ca le mai avea baiatul care pusese poza asta si le avea la vanzare din noiembrie.
Mi-am mai luat si eleronul de portbagaj. SUPER baieti, cei de la care le-am luat. Urmatoarele planuri o sa le indeplinesc DUPA ce o inscriu ... si anume: *Barile, pragurile si oglinzile la culoare (atunci o sa montez si eleronul si pleoapele). *Folie geamuri. *Muzica (casetofon, boxe, statie si subwoofer). *Jante (poate), de preferat pe 15 maxim 16. Pana atunci sa trecem cu bine de iarna asta tarzie fara incidente. Multa bafta tuturor. |
Re: E36 - 318i 1995 ... UPY
noutati ? mai pune poze. bafta in continuare
|
2 Attachment(s)
Am si eu o nelamurire legat de barile fatza ... care este diferenta intre modelele cu un tip de bara si celelalte ??
Cele care au bara din prima poza sunt mai putine fata de cele care au bara ca a mea.... este posibil sa fie unele pt Europa si altele pt. SUA ??? |
Foarte curand urmeaza sa pun folie pe geamuri si as vrea sa pun folie carbon (imitatia aia) pe capota... dar ma mai gandesc.
|
nu pune folie pe capota ;) ! Referitor la bara , nici nu stiam de aceste dif ; eu am ca in prima poza !
|
Quote:
|
posibil , da din cate vad eu la aia din poza nasu e fara facelift , deci pare sa fie sub 95 !
|
Quote:
|
dar o cam dam in offtopic . Ceva nou la masina . . . si pune si tu o poza cu interioru' ca tot nu e :D . . .
|
1 Attachment(s)
Quote:
Bafta cu masina, si spor la treaba, fara incidente neplacute, arata foarte bine masina, sa o stapanesti sanatos. Am sa urmaresc topicul cu interes! L.E. : Buza este Rieger Infinity, scuze pentru greseala... uite si o poza cu ea |
1 Attachment(s)
Se apropie primavara si a inceptu toata lumea sa-si vanda masinile sau cel putin motoarele pe ele ... ciudata treaba, vara munca si iarna pauza ... plimbari printre picaturi... imi pare rau pt. MTH ca-l vine, frumoasa masina.
Sper sa reusesc sa fac niste poze cu interioul, poate duminica, deocamdata pun doar o poza. Sper sa ne vedem intr-o sambata la intalnirile saptamanale de la Casa Armatei sau macar pe 15 martie la Craiova, poate plecam mai multi din Bucuresti. Saptamana asta astept publicarea in monitorul oficial la legii lui Boc (Poc) si pe urma s-o inscriu .... sper sa-mi mai gasesc numerele vechi (cele de la semnatura):cry: |
| All times are GMT +2. The time now is 12:21. |
- Copyright 2026 4Tuning