![]() |
Un Daewoo Cielo rosu
6 Attachment(s)
Asta e masinuta mea...
|
:shock: :shock: :shock: Cam asa arata cei ce nu cunosc masina asta cand trece COK :shock: :shock: :shock:
|
foarte frumos cielo, dar sper ca ai in vedere un nou eleron pe viitor...
|
:shock: WOW ...sunt surprins....zici ca-i tunata masina in germania ...
crd ca e singurul cielo care imi place.... :roll: |
Domne te`ncurci? :lol: :lol: :lol:
|
Fibrocomu` la putere ....
Draguta masina..cu exceptia eleronului care nu se potriveste de nici o culoare ! La motor ai ceva modificari ? |
Asa e Fibrocomu la putere. A fost si din pacate este si in continuare.Speram sa avem in viitor posibilitatea sa alegem.Oricum masina e facuta de 2 ani si la timpu respectiv a fost prima facuta la ei, chiar daca acum sunt facute la xerox mai multe dupa ea.
La motor nu am nimic modificat. |
mah de ce minti? ct-04-biw iti spune ceva?sau dj-23-xxs?
|
1 Attachment(s)
Ce-ti place sa te mai joci la faruri :P :P :P
:arrow: |
2 Attachment(s)
Chiar daca a venit iarna si toata lumea isi pune roti de iarna eventual cauciucuri mai mici, eu am facut exact pe invers si mi-am facut upgrade la roti.
Aaaa, uitasem sunt Rial dimensiuni 205/40............17\" |
felicitari! frumoase jenti ... dau bine pe masina ..
eleronu tot nu l-ai schimbat :lol: |
Re:
Quote:
|
da, se poate spune inca un Cielo frumos si pe buna dreptate, cat despre roti - sunt super tari si Rial e un producator care tine mult la calitate, o alegere buna ca si restul \"accesoriilor\" de pe masina. GOOD JOB :D
|
superbe jantele.....parca nici nu mai conteaza eleronul, care apropo, nu trebuie schimbat, dar ar merge modificat un pic, adus la linie cu caroseria si rotunjit putin...succes in continuare
|
1 Attachment(s)
frumos domne!!! LA mai mare!
|
:yikes: :yikes: :yikes: Marfa, marfa,marfa !!! :yikes: :yikes: :yikes:
Mah da gusturi bune are Cok asta mah 8) 8) 8) Cat despre eleron .....cine stie , poate urmeaza ....... :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 ......... Te saluta fratioru' tau :wink: Cu respekt !!! |
Re:
Quote:
|
Pai COK nu o sa mori cu masina asta , pe urmatoare , ca stim aman2 ce o sa fie, intra sigur mai mari :wink: :wink: :wink:
|
Re: Un Daewoo Cielo rosu
frumos cielo, a iesit super tare. ;)
|
foarte frumos cu jantele alea...daca imi permiti sa iti dau un sfat, ..schimba eleronu'
|
ai mai facut ceva la eleron ?
|
oricum...super tare masina
Fa poze si cu interiorul :D |
da eleronul parca nu este de acolo in rest frumos simplu si frumos si daca mai faci si altceva simplu si frumos sub capota e bine.
eu sunt un pic altfel intai vreau dedesupt si apoi deasupra cu nu conteaza prea mult deasupra daca in rest de arde KVX de te rupe!!!!!!!!!!! |
Arata frumos masina, felicitari proprietarului :D
|
super finuta, in schimb la eleron ma abtin! incearca sa-l modifici!
|
facuta cu gust .. frumoasa felicitari dar eleronu ala... nu prea mere..
|
mdea...intradevar exista si masini facute cu bun gust.Sincer nu stiu ce te critica lumea cu eleronu ala la cum arata nu prea mai conteaza eleronu(parerea mea) da totusi dupa cum spune toata lumea ar merge schimbat...bafta multa in continuare si poate ceva poze cu interiorl.
|
super cielo..arata fain cu jantele mari!!!felicitari proprietarului!!:):)
|
adevaraciune de adevaraciune acest cielo si cu jantele alea asa "mici" :) e si mai marfa super masina ai te felicit bafta in continuare
|
parerea mea despre eleron este ca pe cielo ar mere un eleron ceva gen mitsubishi eclipse mai vechi ala rotunjit. just my opinion :)
|
el a vrut sa o faca mai agresiva cu eleronul ala... si chiar nu sta rau ! (parerea mea)
|
7 Attachment(s)
Ceva poze mai noi ... Am schimbat capota si evacuarea!!!
Eleronul inca mai caut un inlocuitor de metal ............ |
eleronu nu trebuie decat mutat un pik mai in spate..chiar pe muchia portbagajului..iar portbajul indreptat sa nu mai aiba forma aia din fabrica.. unu din metal ar da f nasol zic eu ... in rest masina e o bomboana..
|
Quote:
dar ma multumesc si cu poze... mai dai si tu prin rovine... ;) |
Va anunt ca m-am hotarat sa vand masina. Asadar:
Daewoo Cielo GLE , 18 XII 1996 , Full option pt. Cielo, Casetofon + Magazie 12 CD-uri JVC , Statie PIONEER 200W, Subwoofer JBL 150W, interior imitatie piele, Jante RIAL 17", finala Steel Sport, instalatie gpl, tuning optic. Pret 5500 Euro. |
pretul e discutabil...si cati km are?
|
eu nud discut pretul...problema e ca sunt cam departe...in tulcea....shi inca mai duc tratative cu banca...daca nu il dai te contactez in curand..da te rog mai multe detalii despre motor!!!!
|
a shi inca ceva...niste poze cu interiorul baga te rog....!!!!
|
Interiorul este din imitatzie din piele maro....poate te ajut eu cu ceva poze dar zilele viitoare ca acum e trz ........
|
ok..astept nu e problema..dar unde umbla proprietarul...!!!:)
sunt foarte interesat de masinuta asta...sper sa merite! |
| All times are GMT +2. The time now is 08:08. |
- Copyright 2026 4Tuning