![]() |
Intalniri 4 tuning Timisoara
Pentru ca suntem si noi o comunitate pe aici, propun sa ne intalnim si noi, cei din Timisoara, indiferent de clubul din care provenim, indiferent daca avem sau nu masina modificata.
Ne mai cunoastem, mai discutam, poate formam prietenii noi, etc propun ca prima intalnire sa aibe loc peste 2 saptamani(in intervalul 17-23 noiembrie), si sa hotaram impreuna data/ora/locatia. Cei care doresc sa participe la intalnire, sa spuna cand le-ar fi lor potrivita data/ora intalnirii. Cei care nu doresc sa participe, ii rog din tot sufletul sa ne lase in treaba noastra, si sa ignore acest topic. Chiar m-am saturat de bagatori de seama, de barfe, de aratat cu degetul, si de figuri. Nu ma intereseaza caracterul, personalitatea, personajul. Conteaza sa ne cunoastem, si sa ne ajutam intre noi. CEI CARE NU SE POT STAPANI, ii rog sa se abtina si sa nu vina la intalnire. Nu vreau frane de mana, cerculetze, liniutze, muzicanti la maxim, sau orice alt tip de probleme cu politia. Mie mi-ar fi mai potrivit sa ne intalnim joi seara/vineri/sambata seara, undeva pe la orele 19-20 sa zicem. Sau sambata dupa-masa, pe lumina, pe caldura. Ca locatie...astept sugestii. Cu Oltcit Club Timisoara ne intalnim in parcare la Billa, langa Spitalul Judetean. Daca suntem cuminti, nu cred ca deranjam pe cineva.;) |
Re: Intalniri 4 tuning Timisoara
Eu as veni , poate as putea sa fac si ceva fotografii...
|
pai fii sigur ca te punem la 'munca':):)
|
si eu ma bag ;)
|
incet incet se anunta lumea....
|
trebuie sa facem aceasta intalnire si ar trebuii sa facem intalniri de genul cat mai des.Ma anunt si eu pt a participa la intalnire
|
Si eu as veni, sper sa ne adunam ceva lume ca suntem destui din partea de vest a tarii ;).
|
Acuma suntem doua persoane cu fotografiile8)
|
propuneti cand sa ne intalnim mai exact....ziua/ora/locatie...
|
Eu propun duminica in 23 noiembrie ( 2008 ) dupamasa pe la ora 14-15 pe la stadion,in parcare la real 2 ( parcarea de la real 1 e prea aglomerata ) sau la Iveco in sagului afara
|
Quote:
|
cred k speed si mareo :D
|
atatia stiu eu..
|
speed ala nu stie.ce asa v-o zis?
|
Quote:
P.S: Trebuie sa scot si eu apartatu de la naftalina :D. P.S 2 :Mareo mai am pana sa te ajung la fotografii ca eu nu am mai facut demult ;) . |
cand il scoti sa ma anunti si pe mine
|
dar de locul,data si ora evenimentului nu mai zice nimeni nimik?
|
Ma bag si eu! Sa fim cat mai multi, ca asa e mai dragut.;)
|
Daca nu deranjez pe nimeni, ma bag si eu !
Propun iveco, pentru ca si daca ne deranjeaza Sectia 3, tot ne sufla in ... iaurt ! :) +k ne putem face de cap . Astept detalii. Stima tuturor |
daca imi zice si mie cineva unde e iveco....ar fi o treaba:)
teribilism cat mai putin, daca se poate. Nu vreau sa iasa ceva in genul cum a fost in parcare la Real....pentru ca nu e cazul. Pentru 'joaca' putem stabili alte chestii...dar despre asta vorbim la meeting. |
pe sagului
|
Quote:
|
si eu tot la fel...am propus
|
Quote:
|
buna initiativa lui olcitpower. eu as veni dar nu am masina momentan:(( oricum voi veni la urmatoarele intalniri daca vor fi:P
|
poti veni si fara masina...te duc eu in dreapta, daca esti dispus sa stai pe mocheta (nu am scaun) :):)
dar daca facem asa? ne intalnim in parcare la Billa/Kaufland, stam juma` de ora...dupa care mergem la un suc/pizza pe undeva? |
Quote:
|
Unde hotaraste lumea acolo ma supun :) laurentiule poate nu vii !
|
Quote:
|
baieti...saptamana asta din pacate, eu trebuie sa plec de joi seara acasa (treburi prin ograda)
si pentru ca e frumos ca macar initiatorul sa fie prezent la intalnire, propun ca intalnirea de saptamana asta, sa aibe loc JOI, orele 20:00. Locul il stabiliti voi... Iar la intalnire, vedem ce si cum, pentru intalnirea viitoare... |
hop si eu:D
|
atunci joi sa fie !
|
Joi orele 20:00 sa fie. Stadion ?
|
Quote:
|
merge si stadion...stam juma` de ora, si dupa aia mergem pe undeva la o limonada...
|
Quote:
nah cand e intalnirea pana la urma si unde?????????? eu imi fac actele la masina deabia pe marti si nu stiu sigur daca o am disponibila pe joi. anuntati si voi pana la urma unde e intalnirea si ca sa comunicam mai bine eu as zice sa lasam si id-uri de mes si sa dam massuri cu intalnirea. nah id-u meu e bineinteles sir_sanjei([email protected] mail) nenea olcit sper sa ne vedem joi. numa bine:P |
mocheta e curata, stai linistit:)
ideea e: data: JOIA asta orele 20:00. Reper de orientare: oltcit rosu...BH66ZZZ loc de intalnire: inca nu se stie 100%....sa vedem ce mai propune lumea. Ar fi ok si stadion, undeva in parcarea dinspre Novatim. stam pana pe la 20:30 - 21:00 max, dupa aia mergem pe undeva la o limonada/pizza/etc (o sa fie destul de cancer afara). puncte de discutie: - data urmatoarei intalniri - locatia urmatoarei intalniri - alte aspecte legate de tuning auto Pentru ca la TV spune ca vine ploaia pe joi....sa facem si o alternativa. Daca ploua, sa ne intalnim intr-un loc 'inchis', de genul Colisse, Atu, bla bla (prin complex), sau vre-o pizzerie (aici nu sunt in masura sa dau cu parerea, ca nu prea stiu pizzerie unde sa fie si loc de parcare, si locuri multe la mese). Eventual ca pizzerie ar merge Poly, ca se poate parca pe stradutza aia peste drum de pizzerie. O sa imi las nr de tel miercuri....si joi promit sa raspund la oricine ma suna:):) (nu am obiceiul sa raspund la telefon, decat foarte RAR). id-ul meu de mess: shadow_vali |
vad ca lumea tace...
ramane asa: data intalnirii: JOI orele 20:00 - 21:00(cel tarziu) parcare stadion dan paltinisanu, partea dinspre Novatim reper de orientare: oltcit rosu...bh 66 zzz nr meu de tel...la care pot fi gasit intre orele 19:00 si 22:00, in ziua intalnirii: 0723.23.18.62 daca ploua, sau daca nu ajunge cineva la stadion...dati un tel...si vedem pe unde iesim la o limonada |
cu sau fara masina eu voi fi prezent:P
|
chiar...SE POATE VENI SI FARA MASINA....modificata/stock...bla bla...utilizator 4tuning sa fii...
cu sau fara prietene cu sau fara amici fie ca ai sub 18ani...fie ca ai 50ani... fie ca esti fata, fie ca esti baiat... HAI SA NE ADUNAM SI NOI~~~ |
| All times are GMT +2. The time now is 22:46. |
- Copyright 2026 4Tuning